Søk i Aktiv i Oslo

SNØ Oslo

SNØ er verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak. Her kan du delta på spennende aktiviteter for bedrifter, vennegjenger og familier.

I tillegg er SNØ en møteplass for de både med og uten ski på beina. Her finner du butikker med kjente merkevarer innen sports- og fritidsmote, ski og vintersport og kompetente ansatte som spesialtilpasser utstyret til deg.

I restaurantene kan alt fra pizza og lekre kaker til en kaffe kan nytes mens du ser på livet og blide mennesker i bakken gjennom store panoramavinduer.

SNØ er skapt og drives av mennesker som elsker snø. De ønsker deg velkommen til en erfaring du neppe har opplevd maken til. Et sted fylt med nye opplevelser, lek, læring og mestringsglede – for alle.

Her kan du lese mer om SNØ. 

Mammut-veggen

Isveggen inne på SNØ, også kalt Mammut-veggen, er Nordens eneste og verdens høyeste innendørs isvegg! Den er 15 meter høy og 10 meter bred. Her tilbys kurs og drop-in i trygge omgivelser.

Les mer om tilbudet. 

Kurs på SNØ

Er du nybegynner på ski eller brett? Eller har du lyst til å prøve isklatring for første gang? På SNØ kan du forbedre dine ferdigheter med flinke instruktører. De har supre vinterforhold som legger til rette for en god opplevelse med læring og mestring i fokus.

Les mer om de ulike kursene. 

SNØ-camper for barn

På SNØ-camper får barna fire dager utenom det vanlige med skiglede og mestring gjennom lek og læring. Velg den uken som passer dere og den aktiviteten ditt barn ønsker å delta på – alpint, freeski eller snowboard.

Uke 26: 26-29. juni
Uke: 32: 07-10. august.

Her kan du lese mer om de ulike campene. 

Café og restauranter

God mat og drikke er en viktig del av skiopplevelsen. Vegg-i-vegg med løypene, finner du et variert utvalg spisesteder med panoramautsikt til snøsonen. Her kan også de som ikke står på ski komme for å nyte alt fra kaffe og ferske bakevarer, til en bedre middag laget med lokale norske råvarer.
SpiseriSnø restaurant tilbyr lunsj og middag foran peisen i hyggelige lokaler. Her kan du lene deg tilbake og få servert alt fra deilig pizza til fish ‘n chips eller månedens burger.
Arrangementer med servering for grupper opptil 30 personer må forhåndsbookes.
I baren kan du få servert både alkoholfrie og alkoholholdige drikker.

Les mer om mulighetene. 

Trening med og uten ski på beina

På SNØ kan du sikre at du får et variert og allsidig treningsopplegg ved å bytte mellom styrketrening i studio og utholdenhet i skisporet – eller motsatt. Fokuset er å tilby et bredt treningstilbud tilpasset alle; uansett når og hvordan du ønsker å trene.

Les mer om tilbudet. 

 

Send melding til SNØ Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.