Søk i Aktiv i Oslo

SNØ Oslo

SNØ er verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak. Her kan du delta på spennende aktiviteter for bedrifter, vennegjenger og familier.

I tillegg er SNØ en møteplass for de både med og uten ski på beina. Her finner du butikker med kjente merkevarer innen sports- og fritidsmote, ski og vintersport og kompetente ansatte som spesialtilpasser utstyret til deg.

I kaféen kan du nyte deilige bakevarer og kaffe, mens du ser på livet og blide mennesker i bakken gjennom store panoramavinduer.

SNØ er skapt og drives av mennesker som elsker snø. De ønsker deg velkommen til en erfaring du neppe har opplevd maken til. Et sted fylt med nye opplevelser, lek, læring og mestringsglede – for alle.

Her kan du lese mer om SNØ. 

Mammut-veggen

Isveggen inne på SNØ, også kalt Mammut-veggen, er Nordens eneste og verdens høyeste innendørs isvegg! Den er 15 meter høy og 10 meter bred. Her tilbys kurs og drop-in i trygge omgivelser.

Les mer om tilbudet. 

Kurs på SNØ

Er du nybegynner på ski eller brett? Eller har du lyst til å prøve isklatring for første gang?

På SNØ kan du forbedre dine ferdigheter med flinke instruktører. De har supre vinterforhold som legger til rette for en god opplevelse med læring og mestring i fokus.

Les mer om de ulike kursene. 

SNØ sommercamp 2024

SNØ Sommercamp er et tilbud for barn i alderen 7-12 år og arrangeres i uke 26 og 33.

Her får barna fire dager utenom det vanlige med skiglede og mestring gjennom lek og læring. Velg den uken som passer dere og den aktiviteten ditt barn ønsker å delta på – alpint, freeski eller snowboard.

Les mer om sommercamp. 

Café og restauranter

God mat og drikke er en viktig del av skiopplevelsen. Fra 1. – 3. etasje, vegg-i-vegg med løypene, finner du et utvalg av kalde og varme retter, samt kaffe, bakevarer og snacks.

Arrangementer med servering for grupper må forhåndsbookes.

Les mer om mulighetene. 

Trening med og uten ski på beina

På SNØ kan du sikre at du får et variert og allsidig treningsopplegg ved å bytte mellom styrketrening i studio og utholdenhet i skisporet – eller motsatt. Fokuset er å tilby et bredt treningstilbud tilpasset alle; uansett når og hvordan du ønsker å trene.

Les mer om tilbudet. 

 

Send melding til SNØ Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.