Søk i Aktiv i Oslo

Friskis & Svettis

Friskis & Svettis tilbyr tilbyr et mangfold av ulike treningskonsepter med varierte intensitetsnivåer. Her finner du et variert tilbud av gruppetimer i sal, spinning og et fullsortiment treningsstudio! Tilbud om gratis prøveperiode for alle over 16 år.

Friskis & Svettis er en ideell idrettsorganisajson med lange og stolte røtter i Norge. De har skjønt at dersom aktivitet og trening skal være en del av hverdagen, må du like det du gjør og se på aktivitet som en naturlig del av livet.

Alle mennesker trenger å bevege seg for å ha det bra og derfor har de en kultur fri for konkurranse og prestasjonskrav. Her kan du være den du er. 

Variert trening

Friskis & Svettis tilbyr et mangfold av ulike treningskonsepter med varierte intensitetsnivåer på treningssenteret, og på skoler og haller rundt i Oslo. Alle frivillige ledere og instruktører er utdannede og sertifiserte av Friskis&Svettis Norge og lever for å gi medlemmene treningsglede og engasjement i hverdagen. Det legges til rette for aktivitet og trening skal være en opplevelse som stimulerer hjerne, hjerte og kropp! 

De har et variert tilbud av gruppetimer i sal, spinning og et fullsortiment treningsstudio! Kom og besøk det komplette treningssenteret på Majorstuen rett ved T-banen i samme bygg som Colosseum senter.

De har også treninger på Nordseter skole, KFUM hallen, Ulsrud Vdg Skole, Heming hallen og Norges idrettshøgskole.

Ingen binding – Prøv gratis

Det ingen bindingstid, og du kan komme og prøve gratis og uforpliktende i 2 uker. Alle steder og alle timer, også individuell trening i treningsstudio og styrkerom.

Tilbud om gratis prøveperiode gjelder for alle som er over 16 år. 

Send melding til Friskis & Svettis

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.