Søk i Aktiv i Oslo

The Room

The Room har over 30 instruktører og et meget variert treningstilbud. I flotte lokaler i Oslo får du muligheten til å delta på gruppetimer både på matte og apparat, samt ta privattimer med dyktige instruktører.

The Room har over 30 instruktører og et meget variert treningstilbud på ulike nivåer. I flotte lokaler i Oslo får du muligheten til å delta på gruppetimer både på matte og apparat, samt ta privattimer med dyktige instruktører.

Flow Yoga:

Her undervises det i en flyt av asanaer og/eller øvelser. Det kalles også vinjasa flow og man kjører serier av øvelser som gjør at du kommer inn i en rytme og flyt. Du vil blant annet kjenne igjen solhilsen serien og andre morsomme øvelser som utfordrer både styrke, fleksibilitet og balanse.

Restorative Yoga /Yin Yoga:

Her ønsker de å balansere tanker og kropp, og opnnå ro, avspenning og dype strekker. De bruker fysiske øvelser, en kontrollert pust, og fokus på å spenne av og stresse ned for å balansere kroppen og tankene med mål om å komme nærmere en full bevissthet rundt deg selv og din kropp.
I løpet av en timen vil du stimulere organene i kroppen til å fungere bedre, du vil øke blodgjennomstrømningen som igjen vil gi deg mer fokus og bedre konsentrasjon, og du vil oppleve mer energi og overskudd.

Body Room

Klassene i Body-konseptet utfordrer din styrke generelt og du får kontakt med alle muskler i kroppen. Treningen under denne kategorien er for deg som ønsker styrke og stabilitet der du vil oppdage nye måter å jobbe med kroppen på. Du vil lære om din egen anatomi, bli utfordret fysisk og får lære nye teknikker innenfor body and mind trening. Som en nydelig konsekvens når du trener denne typen trening jevnlig, er synlige resultater ved at kroppen modelleres og symmetrien påvirkes.

Her vil du oppleve å svette og å få kontakt med muskler på kroppen du ikke visste eksisterte. De fleste klassene har musikk og noen har ganske høy puls.

Pilates Room

Pilates trening er en form for kvalitativ styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Det handler ikke om å «pumpe» opp musklene for at de skal bli så store som mulig, men heller å forlenge muskulaturen. Pilates har hovedfokus på et sterkt senter eller mageområde, og handler om å bygge den indre støttemuskulaturen grundig opp fra bunnen av, slik at vi kan bære kroppen på en korrekt måte. Pilates treningen utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. I disse øvelsene er man hele tiden i bevegelse, man stopper sjeldent opp i statiske posisjoner. Og alt skjer i takt med rolig innpust og utpust. Pilates trening er en frisk treningsform som gir resultater på en rask og effektiv måte.

Les mer om The Room.

Send melding til The Room

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.