Søk i Aktiv i Oslo

Solarium Oslo – her kan du finne ditt solstudio.

Nedenfor finner du oversikt over hvor du kan få deg litt sol og brunfarge om vinteren, og det er mange muligheter for å ta solarium Oslo.

Prøv soldusj
Solarium er ikke lenger den eneste muligheten. Du kan også prøve spraysol i et automatisk solkabinett, noen solsentere tilbyr også manuell spraysol.

Solarium eller ikke solarium

Vi har ikke bare kropp, vi har en sjel også og det som er bra for sjelen pleier å være bra for kroppen.

Solarium 10-20 ganger i året er dessuten forskere enige om at ikke øker faren for hudkreft. Når man skal vurdere bruk av solarier er det viktig å kjenne til at de avgir omkring seks ganger sterkere stråler enn det huden mottar i vanlig sollys.

Solkrem eller ikke i solariet
Det er en stor fordel å bruke krem, men det er liten vits i bruke krem med solfaktor. Da er det bedre å ligge kortere tid i solariet. Men fuktighet er viktig både for fargen sin del og for å hindre uttørking av huden.

Vi har ofte litt ujevn fuktighet i huden som kan resultere i ujevn brunfarg, og all soling tørker ut huden, Det er derfor viktig å tilføre nok fuktighet, uansett om du tar solarium Oslo eller nyter solen ute.

Soldusj og spraysol

Spraytan eller airbrush tanning i et spraykabinett er populært for å få den solkyssede looken uten å “grille seg” i solarium flere ganger i uken.

Reklamen sider at du får en myk og glatt rett-fra-stranden look

Metoden har mange fordeler, du utsettes ikke for for UV-stråler og du får faktisk god beskyttelse mot naturlig UV-stråling også. Helautomatiske spraytan-kabinetter er på full fart inn i Norge.

Spraytan egner seg for travle mennesker, hver behandling tar nemlig mellom 3 til 15 minutter!

Det er mange muligheter for solarium Oslo – og flere kjeder tilbyr ulike solsenger.

På disse plassene kan du også få velvære og slappe godt av.