Søk i Aktiv i Oslo

Skal du planlegge en barnebursdag i Oslo og trenger:

 • Tips som blåser opp barnas glede?
 • Leker som gir latterkramper?
 • Konkurranser som er enkle?
 • Aktiviteter som er skikkelig morsomme?

Du er en mamma. En pappa. Din kjære lille har snart bursdag og du ønsker at den store dagen skal være fylt med fortryllende moro – både for bursdagsbarnet og for gjestene. 

For hva er vel bedre enn barn som smiler, ler og koser seg glugg?

Og hva slår følelsen av at du som forelder gleder seg mer til barnebursdagen enn barnet ditt gjør? (For du vet om moroa som kommer.). På denne siden finner du Oslos største oversikt over muligheter for en barnebursdag i Oslo.

Hva burde stå høyt på planen? En undersøkelse gjort av Kids Spot tok for seg 75 barn som snart hadde bursdag. De ble spurt: Hva er det aller beste med å feire bursdag? 

                                      “KAKE, KAKE, KAKEEEE!”

Som foreldre kan vi nok være enige om at det svaret ikke er overraskende. 

Ulike typer barnebursdag i Oslo som får barn til å hoppe av glede

Mulighetene er mange, enten du skal arrangere barnebursdag i Oslo for innendørs fest eller utendørs feiring.

Bursdagsfeiring hjemme

Innendørs har du f.eks. geniale leker som “Ææh, pass dere, gulvet er LAVA!”, “Nå skal vi på skattejakt i stua!”, “Nå skal vi lage slim i barnas slimbakeri”, “Hvem klarer å sprekke flest ballonger med foten!”. Hva med vinneren? Finnes det en bedre gevinst enn godteri? 30 flere barneleker finner du her.

Underholdning til barnebursdag i Oslo

Du må stå på kjøkkenet. Pølsene må varmes. Kaken må skjæres opp. Eksploderte ballonger må kastes. Gavepapir må fjernes. Jonas må på do. Sara har slått foten. En barnebursdag går i ett, og interessespennet for en aktivitet dabber raskt av. Hva er vel da bedre enn at det ringer på døren? Hvem kan det være? Underholdning to the rescue! Underholdning kan være så mangt. Klovner, tryllekunster, multikunstner, pappa i dinosaurkostyme, bestefar i nissedrakt i desember. Å ha en liten underholdningsoverraskelse ca. halvveis ut i bursdagen når magene er mette er ikke en dum idé. Her kan du se litt mer om klovner og multikunstnere, eller kanskje en magisk tryllekunster passer bedre?

Selskapslokaler til barnebursdag i Oslo

Når du skal organisere en litt større barnebursdag, gjerne der både venner og familie er invitert, er det mange fordeler med å leie et lokale til bursdagen:

 • Det fjerner en hel del med stress og organisering
 • Du må ikke ommøblere for å få plass til alle
 • Det er moro for barna med et nytt sted
 • Du slipper å rydde og vaske (ah, magiiii)
 • Du slipper å tenke på parkeringsplasser
 • Ingen gjester blir “hengende” når bursdagen er over – du kan helt enkelt bare dra hjem med et smil om munnen

Er det skikkelig mange gjester, kan catering også ha sine enorme fordeler om du vil slippe å handle, lage mat, bake kake, koke pølser og etterpå sitte igjen med rester du ikke har samvittighet til å kaste. PS: Mange cateringfirmaer tilbyr både levering og henting (stressfri glede).

PS: Har du knapt med tid, kanskje et stramt budsjett? Send oss gjerne en e-post på post@aktivioslo.no om du ønsker hjelp til å motta noen tilbud fra ulike leverandører av enten underholdning, lokaler, catering eller lekeland.

Lykke til! En suksess blir det uansett så lenge du husker KAKE, KAKE, KAKEEE!

 • 1
 • 2

Ønsker du en oppføring her?

På denne siden finner du en oversikt over tilbydere av barnebursdag i Oslo. Du skal finne et bredt utvalg slik at dere kan sette skikkelig stas på barnet som fyller år. Vi tar gjerne imot tips til det du mener burde inn på siden. Tilbyr du noe som passer en barnebursdag? Send oss en epost til redaksjonen@aktivioslo.no

barnebursdag-oslo