Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Barnebursdag - Aktiv I Oslo.no

Barnebursdag!

Hipp hurra! Bursdag er gøy, og når et barn har bursdag er det enda bedre! Barnebursdager er noe som burde feires med fest og jubel!
På denne siden finner du tips til hvordan du kan planlegge en barnebursdag slik at den blir best mulig for bursdagsbarnet og resten av selskapet.

Det første som kan være lurt å finne ut, er hva bursdagsbarnet liker. Skal selskapet være en overraskelse for bursdagsbarnet, eller skal det få være med i planleggingen? Finn uansett ut hva barnet liker og det er en stor sjanse for at festen blir en minnerik dag.

Barnebursdager kan feires både inne og ute. Sjekk ut siden vi kaller villmarksarrangementer og siden vi kaller fornøyelsessenter. Disse to sidene dekker muligheter for fest både inne og ute. Mange barn liker klovner og sirkus, så dette er også muligheter som er verdt å sjekke ut.

Mange barneburdager blir holdt hjemme. Her er det muligheter for en tradisjonell barnebursdag med barneleker av forskjellige slag, kaker med lys på, eller kaker laget med et spesielt tema. Det er mulig å arrangere karneval, eller kanskje leie inn en tryllekunstner? En oversikt over utleie av festutstyr kan være lurt å ta en titt på. Se vår side om barneunderholdning for å finne flere tips til hvordan et barneselskap kan arrangeres.

Sjekk ut vår side om raske og billige kostymer her>>

Selskapslokaler

Kanskje selskapet skal være stort med både familie og venner, da kan det være lurt å finne ut om det skal leies et selskapslokale.