Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Zorbing

Har du lyst på mye latter og moro, med venner, familie og kollegaer? Zorbing passer perfekt til blant annet bursdager, utdrikningslag, teambuilding eller som aktivitet på et kick off.

Har du lyst på mye latter og moro, med venner, familie og kollegaer?

Zorbing er en utrolig morsom og spennende aktivitet som passer for både barn og voksne. Oslo Zorbing er opptatt av å gi sine kunder en uforglemmelig opplevelse. De skreddersyr defor alltid våre arrangementer etter deres behov. Det vil si at det er du som kunde som bestemmer hvor dere ønsker å gjennomføre arrangementet.

De er mobile over hele Østlandet og stiller opp med alt av nødvendig utstyr, så lenge det er tilgang på en parkeringsplass i nærheten av lokasjonen.

Oslo Zorbing setter kunden i fokus og de er derfor svært fleksible når det kommer til tidspunkter, lokasjoner og kommer gjerne med forslag til egnede steder, selv om de selv ikke disponerer egne baner.

Fotball Zorbing

Dette er Oslo Zorbing sin absolutt mest populære aktivitet og det med god grunn! Fotball Zorbing er kjempe spennende og morsomt for både barn og voksne (7 år og oppover).

Her kan man stille med 2 lag med f.eks 5 på hvert lag og spille mot hverandre på en stor åpen gressplen.

Det finnes flere variasjoner av Fotball Zorbing som alle har sin egen unike tvist og er utrolig morsomme å spille. De har blant annet; Roly Poly Relay, Last Man Standing og Zorb Wrestling!

Waterball

Har du noen gang hatt lyst til å gå på vannet? Med aktiviteten Waterball er dette mulig! Dette er utrolig moro for barn og voksne i alle aldre og er veldig enkelt å utføre.

De kjører også med en sikkerhetsline så den ikke skal kunne flyte avgårde. Anbefales å bruke i basseng med maks 2m dybde.

Archery attack

Dette er den nyeste aktiviteten og noe de absolutt anbefaler om dere ønsker en skikkelig fartsfylt oppleve dere sent vil glemme!

Archery attack er en kjempemorsom kombinasjon av pil og bue, paintball og kanonball. Det er utfordrende og ikke minst spennende.

Dette spillet gir et realt adrenalinkick og passer fra 12år og oppover.

Zorbing passer perfekt til blant annet:

  • Bursdager
  • Utdrikningslag
  • Team-building
  • Kick-off
  • Vennefest

Send melding til Oslo Zorbing

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.