Dansekurs Oslo - Finn dansekurs i Oslo som passer for deg - Aktiv i Oslo

dansekurs oslo

Dansekurs Oslo – Se kurs i dans innen ulike stilarter

Her finner du et stort utvalg av dansekurs i Oslo for barn, ungdom, voksne, par og single. Alle aldre. Alle nivåer. Ballett, salsa, tango, swing, disco, hiphop +++

Dans deg glad! Enten du vil gjøre noe nytt og morsomt med partneren, kjæresten eller ektefellen, finne passende aktiviteter for barna, lære av egen interesse eller treffe nye mennesker gjennom danseglede. Det bugner av dansekurs og danseskoler i Oslo og omegn. 

Dans byr på både felleskap, trening, glede, energi og sosiale sammenkomster. Om du er nybegynner, allerede en erfaren danser eller profesjonell, finnes det kurs- og skoletilbud som passer for deg.

Hvilke ulike typer dansestiler finnes?

Stilartene er mange. Alt fra klassisk ballett, salsa, tango, swing, moderne dans, hiphop, samba, quickstep, foxtrot, vals, selskapsdans, break dance, freestyle, disco, capoeira, afrobeats. Det er rett og slett et hav av muligheter for å danse i Oslo. Enten du danser solo, i par, i gruppedans eller for å lære selskapsdans til et spesifikt selskap eller arrangement, finnes det mange alternativer.

Noen vil danse for moro skyld, eller for å lære trinnene til den populære brudevalsen, andre ganger for å prøve noe annerledes. Kanskje du sikter mot en dansekarriere eller vil legge til noen spenstige steg på en firmafest eller det kommende utdrikningslaget? (“Put a ring on it”-koreografien til Beyonce er en storhit for kommende bruder). Uansett hva målet er trenger du ingen forkunnskaper – men å kunne telle til åtte og å skille mellom høyre og venstre er en stor fordel. 

Uansett hva du er ut etter – finnes det garantert et dansekurs Oslo og omegn som passer for deg!

Mange aktører som holder dansekurs i Oslo arrangerer også dansekvelder og/eller forestillinger der kursdeltakere får muligheten til å praktisere det de har lært i mer morsomme og sosiale settinger.

Dansekurs som en del av et arrangement?

Dansekurs kan være en morsom aktivitet på et firmaarrangement for å bryte isen. Det er også populært med et dansekurs i Oslo under bursdagsfeiringer av runde tall som 20, 30, 40 og 50. Den kommende bruden er nevnt, men hva med å ta kommende brudgom med på et lynkurs på guttas utdrikningslag?

Det er en jungel av dansekurs i Oslo – her finner du oversikt over ulike tilbydere.

Du vil også finne informasjon om ballettskoler i Oslo her eller skoler som tilbyr barnedans i Oslo.