Subsdans

Subsdans et populært dansestudio for alle. Her danser fritidsdansere side om side med profesjonelle, og du finner kurs fra 4 år og oppover. Subsdans er Norges fremste dansestudio med fokus på streetdance.
Vil du lære å danse?


På Subsdans kan du lære streetdancestiler som Hiphop, Break, Dancehall, Vogue, House, Popping, Afrofusion, Locking og Waacking. 

Utover mange barn og unge finnes det også mange voksne elever. Hos oss legger vi vekt på de menneskelige verdiene.

Vi fokuserer på personlig utvikling av hver enkelt elev, ikke bare danseteknikk, men også oppbygging av elevens selvtillit ut fra den enkeltes evner, ambisjoner og personlighet. Hos oss finner du et samhold og en energi som er en god plattform for utveksling og utvikling.

Subsdans fungerer også som en dør inn til et større miljø både lokalt, nasjonalt og globalt for dem som ønsker å utforske videre.

Her kan du lese mer om de ulike kursene. 

Summer Camp 

Subsdans Summer Camp 7-9 år og 10-12 år.
Uke 25 21.-25. Juni kl. 9.00-15.00

Uke 32 9.-13. august kl. 9.30-15.30

Subsdans arrangerer Summercamp for barna hvor de kan melde seg på en hel uke med dans!

Elevene danser hiphop, popping og break med dyktige pedagoger. Vi jobber teknisk, kreativt, sosialt og man lærer litt om hiphopkultur.

Nivået er åpent, men vi anbefaler at man har litt erfaring med å danse fra før.

Det er tre danseklasser og én annen aktivitet hver dag. Aktiviteten kan være utejamming, hiphop historie, battle, disko etc.

Les mer om Subsdans og tilbudene her. 

Pedagogene

Pedagogene er fra øverste hylle i Norge når det gjelder kunnskap og nivå innen sine respektive dansesjangre og holder et høyt internasjonalt nivå som utøvende dansere i tillegg til å være gode pedagoger.

Vi legger stor vekt på personlighet og engasjement hos våre pedagoger. Vi går i dybden i dansesjangeren og underviser essensen av de ulike stilene innen streetdance samtidig som vi oppmuntrer til kreativitet og utforsking av eget uttrykk hos eleven

Gratis prøvetime

Har du aldri vært på Subsdans før? Da får du en gratis prøvetime uansett når du kommer i semesteret. De har også et drop-in-system og da er du velkommen til å ta klasse når som helst.

Du finner oss nederst på Grünerløkka på Schous Kulturbryggeri ret i mellom Riksscenen og Kulturskolen.

På Subsdans danser voksne, unge og barn, profesjonelle og amatører side om side.

Våre elever har vært med på sceneopptredener, musikkvideoer, tv- show og battles. Foreldre hiver seg med på danseklasser når barna er på et annet kurs. Her er det plass til alle!

Vi legger vekt på å lære å danse og ikke de overfladiske aspektene innen popkultur og annen type dans som utseende og kroppspress. Hos oss står mennesket, musikken og dansen i sentrum. Det handler om fellesskap og gjensidig respekt.

Les mer om Subsdans. 

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.