Søk i Aktiv i Oslo

Subsdans

Subsdans et populært dansestudio i Oslo sentrum for alle typer mennesker i alle aldre, fra 4 - 100 år! Subsdans er Norges fremste og største dansestudio med fokus på streetdance.

Vil du lære å danse?

På Subsdans kan du lære streetdancestiler som Hiphop, Breakdance, Dancehall, Vogue, House, Popping, Afro fusion, Locking og Waacking.

Subsdans legger vekt på å skape samhold blant sine elever i et trygt og inkluderende dansemiljø. De fokuserer, i tillegg til danseteknikk, på personlig utvikling hos hver enkelt elev ut ifra den enkeltes forutsetninger, ambisjoner og personlighet. På Subsdans danser voksne, unge og barn, profesjonelle og amatører, side om side.

Subsdans fungerer også som en dør inn til et større miljø både lokalt, nasjonalt og globalt for dem som ønsker å utforske videre.

Her kan du lese mer om de ulike kursene.

Subsdans Summer Camp 2024

I uke 26 og 32 arrangerer Subsdans sommerkurs for barn mellom 8-10 år og 11-14 år.

Dansestiler 8-10 år : Hiphop, popping, break.
Dansestiler 11-14 år: Hiphop, popping, dancehall, break.

I tillegg til å lære grunntrinn/grunnteknikker i ulike stilarter, fokuserer de på det sosiale – på at barna skal bli kjent med hverandre og ha det gøy sammen! Det blir disco, utendørs jam, battle, og en liten innføring i hiphopkultur og -historie.

Tidspunkt 8 – 10 år: mandag – fredag kl 09.00 – 15.30
Tidspunkt 11 – 14 år: mandag – fredag kl 09.00 – 16.00

Les mer om sommerleiren.

Pedagogene

Pedagogene er fra øverste hylle i Norge når det gjelder kunnskap og nivå innen sine respektive dansesjangre, og holder et høyt internasjonalt nivå som utøvende dansere i tillegg til å være gode pedagoger.

Subsdans legger stor vekt på personlighet og engasjement hos pedagoger. Pedagogene har gått i dybden på dansesjangeren de underviser i og lærer bort essensen av dansestilen, samtidig som de oppmuntrer elevene til en kreativ tilnærming til i dansen og til å utvikle et personlig uttrykk.

Gratis prøvetime

Har du aldri vært på Subsdans før? Da får du en gratis prøvetime uansett når du i semesteret du ønsker å begynne. De har også et drop-in-system, som gjør at du er velkommen til å ta klasse når det passer deg dersom du ikke har mulighet til å følge et helt kurs.

Danselokalene ligger sentralt plassert på Grünerløkka, nærmere bestemt i Schous Kulturbryggeri, midt imellom Riksscenen og Kulturskolen.

Subsdans-elever har vært med på sceneopptredener, musikkvideoer, tv-show og battles. Foreldre hiver seg med på danseklasser når barna er på et annet kurs. Her er det plass til alle!

Velkommen til en danseskole hvor mennesket, musikken og dansen står i sentrum. Det handler om fellesskap og gjensidig respekt.

Les mer om Subsdans.

Send melding til Subsdans

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.