Søk i Aktiv i Oslo

Om Aktiv i Oslo

Om Aktiv i Oslo

Aktiv i Oslo er med deg hva enn du vil gjøre i Oslo, og nettsiden beviser at hovedstaden er én by – med tusenvis av opplevelser.

Nettsiden besøkes av flere hundre tusen mennesker hver måned. I over et tiår har Aktiv i Oslo bidratt til å øke folkets glede over byens mange muligheter ved å informere og inspirere med pålitelig innhold. Vi er stolte av alt Aktiv i Oslo gjør både for både folk, firmaer og forretninger.

På Aktiv i Oslo finner du innholdsrike presentasjoner, inspirerende ideer til hva du kan se og gjøre, kjente og skjulte perler, morsomme aktiviteter, minnerike opplevelser, steder å spise og drikke, lokaler til leie, overnatting, barnevennlig moro og mye, mye mer. Aktiv i Oslo gir deg guidene, bildene og informasjonen du trenger for å planlegge og booke ditt neste eventyr, måltid, utflukt, aktivitet eller arrangement i Oslo.

Det hele startet med et enkelt premiss. Grunnleggerne av Aktiv i Oslo ønsket å gjøre opplevelser og aktiviteter i Oslo lett tilgjengelig. Enten du befant deg på Furuset eller Frogner, Holmenkollen eller Helsfyr, eller om skoene var prydet med hæler eller gummisåler; Aktiv i Oslo skulle gjøre det enkelt å finne noe å gjøre for dagens formål. Det funket som ei kule og en hyggelig og liten hobbyvirksomhet (med dyp kjærlighet for Oslo) hadde spent buen mot å raskt bli et ledende “reklamebyrå” for Norges hovedstad.

Ønsker du også å nå ut til riktig publikum, få økt synlighet, trafikk og henvendelser til ditt sted i Oslo? Trykk her for mer informasjon.

Hvem er vi?

Bortsett fra å være en gjeng som beundrer hver krik og krok av Oslo er vi en godt blandet mix med likevekt av spice og sødme. Her sitter latteren lett – gjerne på bekostning av hverandre – men kronesteinen i teamet baseres på samarbeid, vennskap, å spille hverandre gode og å ha det gøy. Og det har vi, vi elsker det vi driver med!

Morten Bye
Partner og Daglig leder

Jørgen Vatnedal
Partner, Salg og Markedsføring

Linn-Eva Sørlie
Partner og SEO

Kontakt oss her