Søk i Aktiv i Oslo

Om Aktiv i Oslo

Om Aktiv i Oslo

Aktiv i Oslo er med deg hva enn du vil gjøre i Oslo, og nettsiden beviser at hovedstaden er én by – med tusenvis av opplevelser.

Nettsiden besøkes av flere hundre tusen mennesker hver måned. I over et tiår har Aktiv i Oslo bidratt til å øke folkets glede over byens mange muligheter ved å informere og inspirere med pålitelig innhold. Vi er stolte av alt Aktiv i Oslo gjør både for både folk, firmaer og forretninger.

På Aktiv i Oslo finner du innholdsrike presentasjoner, inspirerende ideer til hva du kan se og gjøre, kjente og skjulte perler, morsomme aktiviteter, minnerike opplevelser, steder å spise og drikke, lokaler til leie, overnatting, barnevennlig moro og mye, mye mer. Aktiv i Oslo gir deg guidene, bildene og informasjonen du trenger for å planlegge og booke ditt neste eventyr, måltid, utflukt, aktivitet eller arrangement i Oslo.

Det hele startet med et enkelt premiss. Grunnleggerne av Aktiv i Oslo ønsket å gjøre opplevelser og aktiviteter i Oslo lett tilgjengelig. Enten du befant deg på Furuset eller Frogner, Holmenkollen eller Helsfyr, eller om skoene var prydet med hæler eller gummisåler; Aktiv i Oslo skulle gjøre det enkelt å finne noe å gjøre for dagens formål. Det funket som ei kule og en hyggelig og liten hobbyvirksomhet (med dyp kjærlighet for Oslo) hadde spent buen mot å raskt bli et ledende “reklamebyrå” for Norges hovedstad.

Ønsker du også å nå ut til riktig publikum, få økt synlighet, trafikk og henvendelser til ditt sted i Oslo? Trykk her for mer informasjon.

Hvem er vi?

Bortsett fra å være en gjeng som beundrer hver krik og krok av Oslo er vi en godt blandet mix med likevekt av spice og sødme. Her sitter latteren lett – gjerne på bekostning av hverandre – men kronesteinen i teamet baseres på samarbeid, vennskap, å spille hverandre gode og å ha det gøy. Og det har vi, vi elsker det vi driver med!

Morten Bye
Partner og Daglig leder

Glenn Robinson
Partner, Salg og Markedsføring

Jørgen Vatnedal
Partner, Salg og Markedsføring

Linn-Eva Sørlie
Partner og SEO

Kontakt oss her