Søk i Aktiv i Oslo

Hva skjer i Oslo og Akershus – anbefalte begivenheter:

Onsdag
19:00

Cirque du Blipp

Stian Blipp er endelig klar med sitt første soloshow, og han inviterer til et heidundranes sirkus som inneholder alt vi kan ønske oss og mye, mye mer.
Onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.
Torsdag
12:00

Klesbyttedag x Festival // Sentralen

Hva er vel bedre enn en klesbyttedag hvor temaet er festival og sommer? Bytt til deg nye, freshe klær til festivalsommeren og bli samtidig kvitt plagg du ikke bruker. 
onsdag
12:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!
onsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.
onsdag
13:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  
onsdag
18:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.
onsdag
19:00

Kom og test et nytt quizformat: «Kvalifisert gjetning»

Brød & Sirkus tester et nytt konsept! Det er gratis å delta og de trenger god tilbakemelding fra dere!
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.
onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.
torsdag
19:00

Nysgjerrig på cocktail og kunst?

Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.
lørdag
11:00

Bakgårdslek for familien

Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.
lørdag
12:00

Figurteaterverksted for barn

Ta med barna å drop in-verksteder på Teatermuseet i sommer. Her kan de trylle fram morsomme og unike dukker!
lørdag
12:00

Musikalsk formiddag hver lørdag

De inviterer både nye og anerkjente, lokale artister til sommerkonserter på torget hver lørdag kl. 12.00 fra 18. juni til 20. august.
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!
lørdag
13:00

Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay

Velkommen til en ny Skranglesommer. Neste ut er klassisk skrangledagfest på lørdag 2. juli på den nye takterrassen til Sentralen! Gjesten vi har med oss denne gangen er Doc Jay.
lørdag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours' erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.
søndag

Bli med på Oksøen Sommerleir

Overfylt med alle tenkelige sommeraktiviteter både til lands og til vanns er Oksnøen sommerleir et fantastisk eventyr for barn og unge!
søndag

Blås ditt eget glass på Hadeland Glassverk

Prøv deg som glassblåser selv og blås ditt eget glass.
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

Guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.
søndag
18:00

Lars Bremnes @SALT

De nye sangene fra albumet «Spelle for de gale» blir sentrale i konserten, kombinert med håndplukkede viser fra hans åtte tidligere plateutgivelser. Nå er tiden kommet for å spille for levende mennesker igjen, og med seg til SALT i sommer har Lars med seg bandet sitt.
søndag
19:00

Bingo BAR: Charter edition

Her får dere en chartereksplosjon av et bingo show, og det er bare å få på seg solkrem og sydenuniformen og bli med! Vi forsikrer deg om at Bingo BAR charter edition er den billigste turen sydpå du kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.
tirsdag

Skattkammeret, Hadeland Glassverks nye museum!

Museet er Skandinavias største glassmuseum og et unikt skattkammer som viser gjenstander fra Hadeland glassverk gjennom 260 år.
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!
onsdag

Typisk dem – utstilling om fordommer

Hvilke fordommer har du? Ta pulsen på dine egne fordommer i utstillingen «Typisk dem».
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.
onsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 
torsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.
torsdag
12:00

Klesbyttedag x Festival // Sentralen

Hva er vel bedre enn en klesbyttedag hvor temaet er festival og sommer? Bytt til deg nye, freshe klær til festivalsommeren og bli samtidig kvitt plagg du ikke bruker. 
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!
fredag
21:00

Frida Ånnevik @SALT

Etter mange konserter gjennom de siste to årene, spiller Frida i 2022 kun et knippe utvalgte festivaler landet rundt i sommer. Hun og bandet tar publikum med inn i en verden med sterk musikalsk nerve, og fremfører låter fra Fridas utgivelser.
lørdag
10:00

“Oppdag havet” – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.
lørdag
14:00

Celio i Regnskogen – en interaktiv forestilling for barn

"Celio i regnskogen" er en interaktiv forestilling for barn med musikk og rytmer fra regnskogen i Brasil.
mandag

Uke 28 & 29: Operasjon drivkraft – Liv og død

Teknisk museum byr som vanlig på stort aktivitetsprogram i sommer! Denne sommeren blir aktiv og lærerik.
mandag

Tegnekurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk vil lære deg å bruke forskjellige motiver, jobbe med perspektiv, komposisjon, lys og skygge, form og forenkling og mye mer! Forkunnskaper er ikke nødvendig.
mandag
21:00

Normal Underholdning: Faux Show

Normal Underholdning består av gryende talenter innenfor revy-Norge, og byr opp til et forrykende show med alt man forventer av et sommershow, og mye, mye mer.
tirsdag

Hjertebank-utstilling på Interkulturelt Museum

Forelska i Oslo - Hva mener Oslos befolkning om forelskelse og kjærlighet, sånn egentlig? Ny utstilling på Interkulturelt Museum.
tirsdag
19:30

Ballaclava impro – “Halla Balla”

Ballaclavaimpro er en gjeng avdanka revyskuespillere som savner å vise seg frem. Balla 1, 2, 3 og 4 tar deg med inn i et artig, fantasifullt og spontant univers. Vet du ikke helt hva du går til? - slapp av det gjør ikke vi heller, men vi lover latter og din typiske balla humor.
tirsdag
20:30

Lekestua: standup og gameshow

Lekestua: Standup og gameshow er et talkshow av komikerne Mert Arslan og Espen Abrahamsen. Det vil bli stilt humoristiske spørsmål som de svarer på etter deres beste evne. En kveld utenom det vanlige proppet med humor og god stemning!
tirsdag
23:00

Hold maska! – Et karakterdrevet standupshow

En klubbkveld hvor 6 komikere gjør standup i karakter. Det blir krumspring, det blir gærne typer, det blir bajas stemning. Klarer du å holde maska?
tirsdag
23:00

Latenight med Hani Hussein og venner

Kom på sommer-latenight på SALT med Hani Hussein og en rekke ferske, flotte komikere!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.
onsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. - 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.
onsdag
12:00

Guidet tur for barn: gamledager, bankrøveri og spøkelser

Bli med på en spennende tur og hør skumle, men sanne historier fra fortiden i Kvadraturen!
onsdag
18:30

Hot Yoga med Trym Kind

Trym Kind er en aspirerende skuespiller og er i skrivende stund aktuell kandidat for en yogaistruktør-rolle i en tv-serie. Han tenker derfor at han skal få litt erfaring som han kan bruke (method acting). Bli med på kurs da vel.
onsdag
19:00

Kammerkonsert #2 // Klassisk sommer på Sentralen

Får du besøk, eller skal du selv til Oslo, og er på utkikk etter sol, klassisk musikk og byens beste servering? Da trenger du ikke lete lenger, for to dager i uka får du klassiske konserter av ypperste klasse i Marmorsalen på Sentralen!
onsdag
19:30

En klype tekst

En klype tekst kommer på humorfest med unge og freshe stemmer for å endre din oppfattelse av hva tekst og litteratur kan være. Gjennom Standup, tekstopplesing, musikk, kortfilm og sketsjer viser vi at tekst kan være gøy og morsomt.
onsdag
20:30

Ser du noen maneter?

«Ser du noen maneter?» er fylt til randen med gøye greier. Det går i sanger, sketsjer og topp stemning. Det går i duggfriske drikkevarer i gode venners lag. Det går rett og slett i digge sommervibber.
onsdag
23:00

Late night standup med Mert og venner

Dere har kanskje sett Mert her og der, men vennene hans har du definitivt hørt om. Mert og vennene hans er klare for en natt fylt med latter og forventer at dere møter opp!
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!
torsdag
18:00

The Joke Factory – English Stand Up

The Joke Factory - The only English Standup comedy night in Oslo, Norway! Run by Pernille Haaland. Each night features a different lineup of hilarious international and Norwegian stand-up comedians - performing in English!
torsdag
22:00

Men det er et spekter!

Tre komikere med hver sine diagnoser skal prøve å forstå seg på hverandre i dette “talkshowet”, og deler sine egne erfaringer og perspektiver på noe som egentlig blir snakket alt for mye om...mental helse.
torsdag
23:00

Hjelp, vi har en vulkan i stua!

Hva skjer når man våkner opp en dag, og det plutselig befinner seg en vulkan i stua? Kvitter man seg med den? Eller ser man på den som en del av innredningen? Flytter man? Er det nå vulkanen sin stue? Alle disse spørsmålene vil bli stilt, og reist, i dette rykferske kammerspillet.
torsdag
23:00

Late night med Espen og venner

Espen har gleden av å invitere til late night med noen av Norges beste stand up komikere.
fredag

Kunstutstilling Blådressen på Arbeidermuseet

Hva forteller herredressen om maskulinitet, konformitet og makt? Tekstilkunstner Franz Schmidts nye utstilling viser arbeidet bak den klassiske Blådressen.
fredag

Venne-fredag på SNØ

Alle som er medlemmer på SNØ kan ta med seg to gode venner som får teste SNØ gratis denne dagen. I tillegg blir det halv pris på skiutleie!
fredag
17:00

Paint`n Sip // Sommer på Sentralen

Oppdag din indre kunstner på Oslos nyeste og flotteste takterrasse! Vi har lagt til rette for en kveld fylt med maling, moro og et kunstverk som fortjener en plass på veggen. Flinke instruktører gjør maling både sosialt og enkelt, og hjelper deg så du garantert blir fornøyd - passer perfekt for alle.
fredag
18:00

Gauteshow Live

Gauteshow live! er et live talkshow som ikke er som andre talkshow! Løs prat, morsomme vitser, dårlige vitser, fæle vitser, forskjellige innslag, og mest rør! Det må du ikkje gå glipp av!
fredag
19:30

Munchrevyen: “Meg” på SALT

Munchrevyen 2022 spiller fra seg en siste gang, nå på Salt! Det blir både gamle og nye nummer, fantastisk band, i tillegg noen overraskelser her og der!
fredag
20:30

Total Musikal

Ta med deg vennegjengen på en morsom kveld nede ved Oslofjorden, der vi utforsker mulighetene i denne fantastiske klisjéfylte sjangeren; MUSIKAL
fredag
23:00

Late Night m/ Karsten Blomvik

Late Night med Karsten Blomvik er et show som samler tre forskjellige typer late night konsepter i ett. Det vil bli et heidundrandes show!
fredag
23:00

Tvekamp m/ Oskar Fjørtoft og Anna Filippa Hjarne

Late Night: TVEKAMP er en spinnvill humor-konkurranse basert på et gitt tema. Anna Filippa Hjarne og Oskar Fjørtoft samler hvert sitt lag med komikere og morofolk for å lage et best mulig show, på et gitt tema! Dette blir SALTY!
lørdag
14:00

Afro Kids danseverksted

Bli med på et forrykende danseverksted, med røtter fra Kenya tar Freddy og Richie barna med på en fusion av moderne og tradisjonell afrikansk dans.
lørdag
14:00

Big Dipper presenterer: Blomst

Vi feirer det nye albumet til Blomst, Triatlon, med konsert på Sentralen! Sportsbaren er åpen og glasset er fullt. Blomst IL er klare for kamp. Det blir servert lave skuldre og høye kneløft, hvor du er en spiller på lik linje med Blomst.
lørdag
15:30

«LAGET PÅ 24 TIMER» – et humorshow

I samarbeid med Ylva og Jonas har Emma og Thomas har laget humorshow. Med totalt fravær av tillatelse fra foreldre braser de seg inn i Salt for å danse, gjøgle, preike og tjohei! Tjena!
lørdag
15:30

Naughty

Anna Marie Simonsen turnerer nå med sitt prisvinnende show «Naughty». Et en-kvinnesshow du ikke vil gå glipp av!
lørdag
20:30

Fattern holder konsert på Oslo Humorfest!

Langhuset på Salt blir fylt med råflott actionmusikk for ekte ninjaer. Publikum kan forvente kremlåter som Pepsi Power, Stilongs, Tørketrommeldamp, Brus som gjør deg tysk og selvsagt Badekaret til Pelle!
lørdag
21:00

Bootyswing Burlesque

Burlesque duoen består av to erfarne Internationale Burlesque artister, Monique cherrypop og Madam Purpur. Burlesque befinner seg i det samme miljøet som drag, variete og perfomance. På disse showene finnes artister som er komfortable med å spille på sensualitet, mens andre spiller på humor, eller begge deler.
lørdag
22:00

Hele Norges Egil Skurdal

Sommerens desidert morsomste og nyskapende sceneshow, spekket med musikalske perler, overraskelser og masse masse Egil!
lørdag
23:30

La-La-Late Night Humorfest m/ Viggo Venn

Det aller siste showet på Oslo Humorfest 3 år på rad! Det blir masse komikere fra festivalen på scenen. Hemmelig lineup. Som vanlig blir det uforutsigbart, kjendistungt og direkte farlig!
søndag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!
tirsdag
12:00

Biolog for en dag

Vi ønsker alle barn velkommen til spennende maritime aktiviteter på Bygdøynes.
onsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.
onsdag

Selvplukk av bringebær

Vestre Frogner gård er en liten perle i Bærum. Det ligger sentralt til og er en av de eldste gårdene i Bærum. Hovedprioriteringen er salg bringebær, men de selger også epler, pærer, kirsebær, plommer, rips og solbær.
onsdag
19:00

Kammerkonsert #3 // Klassisk sommer på Sentralen

Får du besøk, eller skal du selv til Oslo, og er på utkikk etter sol, klassisk musikk og byens beste servering? Da trenger du ikke lete lenger, for to dager i uka får du klassiske konserter av ypperste klasse i Marmorsalen på Sentralen!
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater. Vår fantastiske host tar dere med på en reise gjennom en kveld utenom det vanlige!
torsdag
21:00

«Friends – the one where everyone drinks»

Teater Pappvin er tilbake med de beste vennene! «How you doin?» Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært om noen oversatte Friends til norsk og det var en improforestilling? «Could this BE anymore fun?» Det kan du finne ut nå!
lørdag
14:00

Konsert med FLTY BRGR GRL

Beatrix og Sarah lager creepye og sukkersøte låter inspirert av sommer, forelskelser og burgere. Arrangementet er gratis, og åpent for alle.
mandag

Uke 30 & 31: Signaler/Støy

Teknisk museum byr som vanlig på stort aktivitetsprogram i sommer! Denne sommeren blir aktiv og lærerik.
mandag
20:00

Hederos & Hellberg @SALT

Nå er Hederos & Hellberg endelig klare for å presentere nye og gamle låter for sine venner i Norge, nærmere bestemt på SALT.
tirsdag
18:00

Ballaclava impro

Ballaclavaimpro er en gjeng avdanka revyskuespillere som savner å vise seg frem. Balla 1, 2, 3 og 4 tar deg med inn i et artig, fantasifullt og spontant univers. De lover latter og din typiske balla humor.
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.
onsdag
19:00

Kammerkonsert #4 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er det Sandra Lied Haga og Julie Coucheron som står på scenen.
torsdag
18:00

Sing along-kino x High School Musical

Lengter du også etter et gjensyn med gjengen på East High? Gjør deg klar til å få frem barndomsminnene dine og bli med når vi igjen får synge med Troy og Gabriella. 28. juli setter vi nemlig opp en syng-med versjon av den populære filmen High school Musical 1.
torsdag
21:00

Jan Eggum @SALT

Det er noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!
fredag
18:00

Open Drag Stage

Oslo Drag Festival er et initiativ fra dragmiljøet om å skape Norges første og eneste festival for scenekunsten DRAG! Festivalens formål er å løfte frem og vise det Norge har å by på av drag og andre sceneuttrykk som tangerer mot drag og skeiv scenekunst.
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.
lørdag
18:00

Fifi Presents

For de som er ukjent med sjangeren burlesque, er dette en gammel revysjanger, proppfull av humor og sensualitet. Gruppen kan best beskrives som politiske lykkepiller i stringtruse, og vi lover glitter, god stemning, og mye, mye, MYE hud!
lørdag
20:00

Dragcore

Medlemmene utvikler seg selv, sitt uttrykk og virke, og utfordrer sine egne grenser, samt definisjoner av hvordan dragkunsten kan se ut. De har forberedt et helt spesielt show for Oslo Drag Festival og gleder seg til å feire med dere alle!
søndag
22:00

Bootyswing Burlesque

Burlesque-duoen Monique Cherrypop og Madam Purpur består av to erfarende internasjonale burlesque-artister. De har skapt Burlesque- og varieteshow siden sin ilddåp i 2020, og er klare for å vise enda flere denne gøyale, bisarre, og spektakulære kunstformen.
onsdag
19:00

Kammerkonsert #5 // Klassisk sommer på Sentralen

Samtidsmusikk, barokk og minimalisme er stikkord når strykekvartetten bestående av Bård Monsen, Sara Övinge, Aine Suzuki og Ole Eirik Ree spiller verk av Jan Erik Mikalsen, Henry Purcell og Philip Glass.
fredag

Lekter’n Festival!

05. og 06. august dukes Lekter’n klar for artister og festglade mennesker. Ta med deg venner og bli med på en fantastisk fest på bryggekanten.
lørdag
12:00

Klesbyttedag // Sommer på Sentralen

6. august inviterer Sentralen til klesbyttedag i Marmorsalen, hvor du kan fornye garderoben til skolestart eller første dag på jobb etter ferien, samtidig som du sparer masse penger og reduserer forbruk av nye klær.
mandag

Uke 32 & 33: Fabrikk – Industrihistorie/papir 

Teknisk museum byr som vanlig på stort aktivitetsprogram i sommer! Denne sommeren blir aktiv og lærerik.
onsdag
19:00

Kammerkonsert #6 // Klassisk sommer på Sentralen

Får du besøk, eller skal du selv til Oslo, og er på utkikk etter sol, klassisk musikk og byens beste servering? Da trenger du ikke lete lenger, for to dager i uka får du klassiske konserter av ypperste klasse i Marmorsalen på Sentralen!
onsdag
19:00

«Suksess» med Alltid Puls @Brød & Sirkus

Med sketsjer, satire og musikk utforsker de fire kvinnelige komikerne hva som skal til for å oppnå suksess i karrieren, og i livet.
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.
onsdag
19:00

Dr. Bergland uten grenser

Norges morsomste lege - Jonas Kinge Bergland - er klar med nytt standupshow!
onsdag
20:00

Standup på Klubbscenen

Standup på klubbscenen på Latter. Opplev både norske og internasjonale komikere. Hvert show er unikt.
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Piemonte

Piemonte – verdens beste vinområde? Denne kvelden får du smake noen juveler, både musserende, hvite og røde som alle er i verdensklasse.
torsdag
19:00

Henrik Mestad – Alle fantastiske ting

New York-suksessen er endelig til Oslo! En historie som har sjarmert publikum verden over; en varm, morsom og oppløftende historie om alle fantastiske ting som gjør livet verdt å leve, og som berører oss alle.
onsdag
19:00

Cirque du Blipp

Stian Blipp er endelig klar med sitt første soloshow, og han inviterer til et heidundranes sirkus som inneholder alt vi kan ønske oss og mye, mye mer.
lørdag
14:00

Afternoon Tea – opplev lørdags-luksus

Moderne vri på en velkjent tradisjon i Sandvikas flotteste bygg. Velkommen inn til påsmurte delikatesser, søte kaker, champagne og selvfølgelig te.
tirsdag
19:00

Dawn Landes – Røverstaden

Dawn Landes kommer for første gang som headliner i Norge!
torsdag

Bærum jazzfestival 15.-18. september

Ny jazzfestival for alle musikkelskere mellom 15.-18. september. Endelig får jazzkommunen Bærum tilbake en festival i toppsjiktet.
søndag
14:00

Musikalsk opplevelse med Unni Wilhelmsen og Thom Hell

Publikum vil få oppleve vakre nye tolkninger fra begges rikholdige skattkiste av musikk, i tillegg til en helt ny låt de har spilt inn sammen. Kom inn i varmen til en vakker og stemningsfull musikkopplevelse som vil vekke både latter, tårer og gi gåsehud.
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon er i dag den mest plantede druen i verden og viser ulike ansikter avhengig av hvor den dyrkes. Smak høstdruen over alle, fra Andesfjellene til Adelaide og klassiske Europeiske regioner.
fredag
18:00

12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning.
fredag
19:00

Forestillingen «Jo Blank» – Vega Scene

Jo Blank er et marginalisert menneske. Hun passer ikke inn i dagens samfunn, hun lever i utkanten og på siden av det. Dette er hennes rant.
fredag
18:00

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.
lørdag
20:00

DE ULTIMATE på Vega Scene

DE ULTIMATE - Kan man lage en ultimat teaterforestilling på en uke?
fredag
21:00

Raske Menn: «19-års jubileumsshow»

Nå er trioen tilbake på Chat Noir med sitt 19-års jubileumsshow som vil ose av nostalgi, latter og pur glede.