Hva skjer i Oslo og Akershus – anbefalte begivenheter:

onsdag
20:30

Drive-in kino: Børning 3

Filmweb, Nordisk film og Cinemove inviterer til Norges største drive-in kino på Tryvann! Denne kvelden vises filmen Børning 3.
onsdag
11:00

Ny utstilling på Teknisk museum

Livesendt jubileumsomvisning og samtale med førstekonservator Ketil G. Andersen på Teknisk museum. Hør den spennende historien om den ville ballongreisen fra Paris til Lifjell i Telemark.
Teknisk museum
lørdag

Folkelarm Digital 2020

Folkelarm strømmes i 2020. I år får du Folkelarm rett hjem i din egen stue 28. November! 13 konserter med norske grupper og solister.

Arrangementer

 • lørdag

  Tradisjonsrikt julemarked på Bærums Verk

  Opplev spennende juleverksteder for barna og deilig mat fra Bondens Marked. Det blir også musikalske innslag og teaterforestillinger.
  Bærums Verk
 • lørdag

  Folkelarm Digital 2020

  Folkelarm strømmes i 2020. I år får du Folkelarm rett hjem i din egen stue 28. November! 13 konserter med norske grupper og solister.
 • lørdag
  10:00

  Nissefest på Hadeland Glassverk

  Nissefest på Hadeland Glassverk! Dette blir en morsom helg med hestekjøring, glassblåsing, gode matopplevelser, julegaveshopping og masse annen julekos!
  Hadeland Glassverk
 • lørdag
  12:00

  Teaterlørdag UNG på Sentralen

  AVLYST! “Alle har en liten dør bak øret” er en teaterserie i 8 episoder for barn fra 2 år. Utgangspunktet for forestillingene er nyere norsk poesi, dikt og tekster hentet fra ulike bøker og samlinger.
  Sentralen
 • lørdag
  12:00

  Familielørdag: TRASS – rock for kidsa!

  Det er høst, det er korona og det er på tide å ha det litt gøy. Bli med på leken rockekonsert for barn!
  Deichmanske Bibliotek i Nydalen
 • lørdag
  12:30

  Snekker Andersen på Oslo Nye

  Denne varme og stemningsskapende fortellingen om snekker Andersens møte med julenissen på selveste julaften er så breddfull av dukker og sjarm at enkelte går så langt som å hevde at det ikke blir jul uten.
  Oslo Nye Teater
 • søndag
  12:00

  Familieforestilling på Trikkehallen

  Fjøsnissene Nusse & Gluggen er fullt opptatt med fjøsstell på låven. En stemningsfull forestilling med vakker musikk!
  Trikkehallen på Kjelsås
 • søndag
  14:00

  «Det var en gang det ble et nå» av Teater Joker

  Bli med inn i eventyrenes magiske verden, med historier om heltemot, hjertelag, kløkt, underlige vesener, skumle skapninger, prinsesser, troll og folkekjære skatter.
  Sentralen
 • mandag
  18:00

  Julekonsert med Oslo Hit Ensemble

  AVLYST! Oslo Hit Ensemble synger et variert julerepertoar innenfor popsjangeren. Låtene er hentet fra ulike artister og tiår og varierer fra klangfulle og vare ballader til upbeat showlåter.
  Sentralen
 • tirsdag
  18:00

  Mathallens vinklubb: Røde italienske viner

  Italia er som kjent et fantastisk vinland, og denne kvelden får du muligheten til å bli litt mer kjent med vinen derfra.
  Mathallen
 • tirsdag
  19:00

  Heks on The Beach

  Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, lanserer sin første standupforestilling!
  Latter
 • onsdag
  19:00

  Eid av Oslo Kommune

  Eid av Oslo kommune er en slampoesi-teaterforestilling av og med Sofia Knudsen Estifanos. En forestilling for unge voksne om ord, identitet og historiefortelling.
  Nationaltheatret
 • fredag
  15:00

  Omvisninger på Nationaltheatret

  Her sitter det mye dramatisk historie og festlige fortellinger i veggene. Bli med på en omvisning og se teatret fra innsiden!
  Nationaltheatret
 • fredag
  19:30

  Nå spilles Chess på Folketeateret

  «Chess» var med på å definere musikal- og popsjangeren for en hel generasjon, og byr på en hit-parade uten sidestykke med blant annet “One Night In Bangkok”, “I Know Him So Well” og “Anthem”!
  Folketeateret
 • lørdag
  15:00

  Miniøyas jul: konsert med Frida Ånnevik

  Bli med på en konsert som vil glede og begeistre hele familien i Marmorsalen på Sentralen. Miniøyas jul er for det yngste publikummet, voksne må derfor komme i følge med barn.
  Sentralen
 • søndag
  15:00

  Miniøyas jul: konsert med Helene Bøksle

  Helene Bøksle er kjent som en av landets fremste og mest folkekjære juleartist. Miniøyas jul er for det yngste publikummet, voksne må derfor komme i følge med barn.
  Sentralen
 • søndag
  18:00

  Musical Express

  Norges ypperste artister fremfører musikalhistoriens største øyeblikk i en og samme forestilling, Gjør deg klar for Musical Express på Chateau Neuf i Oslo!
  Chateau Neuf
 • søndag
  18:00

  Julefred fra en annen tid

  Barokkensemblet Oslo Circles inviterer til konsert med både kirkemusikk og barokke julesanger, spilt på originalinstrumenter.
  Operahuset
 • torsdag
  18:30

  Julekonsert med kammerkoret Oslo Voices

  Årets julekonsert har Oslo Voices kalt «Underet». Hvert eneste lille barn som fødes til vår verden er et lite under.
  Paulus Kirke
 • lørdag
  13:00

  Juleundring: Mest for barn, litt for voksne

  Kammerkoret NOVA inviterer til sin tradisjonsrike julekonsert for barn, der klassisk julerepertoar presenteres for barn i en magisk juleforestilling.
  Sentralen
 • lørdag
  15:00

  Julefryd i Operaen

  Operaens juleforestilling for hele familien vil glitre og skinne! Opplev operasangere, ballettdansere, musikere fra Operaorkestret og barn fra Ballettskolen og Barnekoret.
  Operahuset
 • mandag
  16:00

  NRK Supers julemagi

  NRK Supers programledere Margrethe Røed og Matias Alegria inviterer til magisk julestemning sammen med Fantorangen og musiker Hans Petter Hammersmark. 
  Sentralen
 • søndag
  15:00

  Studio Event: En julefortelling

  Dette er juleklassikeren man bare må få med seg for at julen skal bli komplett! Romerike Musikkteaterskole lover en familieforestilling med humor, rørende øyeblikk og ikke minst ekte julestemning.
  Sentralen
 • søndag
  16:00

  Årets julekonsert med The Monday People!

  The Monday People er kjent for å synge kjente og kjære julesanger i nye musikalske drakter. Her får du garantert julestemning, i en konsert krydret med koreografi og humor.