Hva skjer i Oslo og Akershus – anbefalte begivenheter:

søndag
19:00

Mumford & Sons til Spektrum

Mumford and Sons legger ut på verdensturné i forbindelse med de nye albumet «Delta». Nå kommer det populære bandet besøker Oslo Spektrum.
Oslo Spektrum
fredag
08:00

17. mai morgenDROPIN

Start 17. mai på den beste måten, med en dukkert og sauna. Sørenga Badstueflåte har dropin fra kl. 08-11. Langbord på brygga, så det er mulig å spise medbrakt frokost. Sørenga Badstueflåte byr på kaffe.
Operastranda
fredag
15:00

17. mai jazz med Magnolia Jazzband

Jazzkonsert i Oslo Konserthus 17 mai!
Oslo Konserthus
lørdag

Åpning av Klatreparken

Lørdag 18. mai er det igjen tid for å dingle i trærne og juble høyt i klatreparken i Oslo Sommerpark.
Oslo Sommerpark
mandag
08:30

Surfcamp – sommerleir for barn!

Her får barna lære om seiling, prøve krabbefisking, bananbåt, tråkkebåt, kano, robåt og masse annet gøy. SurfCamp er et sted barna får venner for livet, lærer seg førstehjelp og sikkerhet i vann. I tillegg kan de boltre seg i SurfCamps eget, flotte badeland.
Surfcamp Asker

Arrangementer

 • søndag
  15:00

  Jazzbarna inntar Sentralen

  Søndag 19. mai er det sesongavslutning for konsertserien Jazzbarna inntar Sentralen. Konsertene arrangeres av Improbasen, som presenterer unge jazztalenter på svært høyt nivå, og har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.
  Sentralen
 • søndag
  19:00

  Mumford & Sons til Spektrum

  Mumford and Sons legger ut på verdensturné i forbindelse med de nye albumet «Delta». Nå kommer det populære bandet besøker Oslo Spektrum.
  Oslo Spektrum
 • mandag
  10:00

  MS-bussen kommer til Oslo

  Lurer du på hvordan det er å ha MS? Kunnskapen om MS er svært lav, og symptomene ofte skjulte. Derfor skal MS-bussen på kunnskapsturné i anledning verdens MS-dag 30. mai. Norgesreisen starter med besøk i Oslo mandag 20.mai. Bussen står på Youngstorget mellom 10 og 17.
  Youngstorget
 • mandag
  11:00

  Babydans på Sentralen

  Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 4-12 mnd, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. Hver mandag på Sentralen klokken 11.00.
  Sentralen
 • mandag
  17:00

  Mandager = Quiz på Vesper!

  Hver mandag kl. 17.00 er det allmenquiz på Vesper med underholdende og interaktiv moro for alle og enhver.
  Vesper Bar
 • mandag
  17:30

  Lær å lage saus som de profesjonelle

  Du kan også bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.
  Bølgen & Moi Tjuvholmen
 • tirsdag
  13:00

  Minispretten

  Rush Trampolinepark har minisprett for de aller minste 0-6 år hver tirsdag fra 13.00-14.00. Dette er en morsomt aktivitet for alle som går hjemme i barselpermisjon.
  Rush Trampolinepark
 • tirsdag
  17:30

  Lær å lage perfekt sjømat

  De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.
  Bølgen & Moi Tjuvholmen
 • onsdag
  11:00

  Babysang på Sentralen

  Bli med på til babysang på Sentralen. Kom og lær nye sanger, møt andre med barn og syng med den stemmen du har. Hver onsdag klokken 11.00
  Sentralen
 • onsdag
  18:00

  Kristiania Operakor – Sommerkonsert

  Gamle Raadhus Scene har sitt helt eget kor, Kristiania Operakor. De øver i huset hver mandag og det er Stefan Ibsen Zlatanos som dirigerer. Denne dagen får publikum høre vakre operakor som Slavekoret o.l. og det kan være det blir noen arier også. Baren er åpen!
  Gamle Raadhus Scene
 • torsdag
  17:00

  Klimapositiv Afterwork

  I samarbeid med CHOOOSE har Asia Aker Brygge lansert en månedlig afterwork for å feire alle som gjør noe bra for miljøet. Målet er å inspirere flere folk til å bidra i kampen mot klimaendringer.
  ASIA Aker Brygge
 • torsdag
  19:00

  Susie Wang – Mumiebrun

  Mumiebrun er den andre i Susie Wangs horror-trilogi om menneskets forhold til naturen. Kåret til en av årets beste forestillinger i 2018 av Norsk Shakespearetidsskrift.
  Black Box Teater
 • torsdag
  21:00

  Slippkonsert – Hasse Farmen «Minnefelt»

  Hasse Farmen er ute med sitt femte album Minnefelt. På slippdagen 12. april ble albumet anmeldt til karakter 5 av 6 over helsider i både Aftenposten og Dagsavisen. 23
  Nordic Black Theater
 • fredag

  Opplev Oslo Middelalderfestival

  Akershus Festning, et av byens best bevarte kulturminner, danner rammen for en underholdende folkefest for hele familien. Den tradisjonsrike festivalen tar deg tilbake i tid, til perioden da Oslo ble Norges hovedstad.
  Akershus Festning
 • fredag
  17:15

  Oslo Popquiz

  Ta med ditt quizlag, vennegjeng eller bare bli med på en fin fjordtur med gode venner. Pål Thoresen stiller spørsmål og lager god stemning om bord. Det vil bli flotte premier til vinnerne.
  Christian Radich
 • fredag
  17:15

  Popquiz med Pål Thoresen & Christian Radich

  Ta med ditt quizlag, vennegjeng eller bare bli med på en fin fjordtur med gode venner. Pål Thoresen stiller spørsmål, lager god stemning ombord.
  Christian Radich
 • lørdag

  KuttMatsvinn festival

  Matvett og Oslo Kommune inviterer til en inspirerende og smakfull matfest med fokus på hvordan vi sammen kan redusere matsvinn.
  Opland Burger & Steak
 • lørdag

  Ecotrail Oslo

  EcoTrail® er for alle, og har distanser som strekker seg fra 15km til 80km, satt i naturlige omgivelser.
  Oslo
 • lørdag
  10:00

  Bondens marked Lillestrøm

  Bli med på vårens marked på torvet i Lillestøm!
  Lillestrøm Torv
 • lørdag
  12:00

  Grønn festdag på Deichman Grünerløkka

  Snart bryter Grønn festdag løs i hele biblioteket med grønne aktiviteter for store og små. Dagen kulminerer i et festmåltid laget av overskuddsvarer som har blitt reddet fra å havne i søpla. Festdagen er gratis og tilgjengelig for alle.
  Deichmanske Bibliotek, Grünerløkka
 • lørdag
  12:00

  Bites & Vibes

  Sammen med BLÅ og Coca-Cola inviterer foodora til street food festival i Brenneriveien.
  Brenneriveien 9
 • lørdag
  13:00

  Barneteater: Krokodilletyven

  forestillingen Krokodilletyven møter vi Odd, som er redd for det meste. Hunder, katter, sola, mørke. Han er til og med redd for babyer, og derfor erter bøllene i klassen han så ofte de kan.
  Deichmanske Bibliotek, Majorstuen
 • søndag

  Sesongåpning hos Kistefos

  Det sprenges, fundamenteres og klargjøres for harde livet på Kistefos. Kusamas verk, ”Shine of life”, er det første monumentale utendørsverket av Kusama i Norden, og vil avdukes for publikum under sesongåpningen på Kistefos den 26.mai. Det blir både stort og vått!
  Kistefos
 • søndag
  10:00

  Vårtreff Botanisk Hage

  Her får du kjøpt plantene du trenger - og kanskje noen du ikke visste at du ønsker deg. Det blir stort utvalg av sommerblomster, stauder og urter – alt miljøvennlig dyrket. Her finner du et annerledes utvalg enn tradisjonelle hagesentre kan by på.
  Botanisk hage
 • søndag
  12:00

  Gårdens dag på Søndre Aas Gård

  Tradisjonen tro er det snart tid for gårdens dag på Søndre Aas Gård og Miljøsenter. Her blir det hyggelig stemning og mange morsomme aktiviteter for store og små.
  Søndre Aas Gård og Miljøsenter
 • mandag
  18:00

  Matkurs: Vegetar / Vegan

  Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner. Kjøkkenet er at av de beste når det kommer til vegetarmat!
  Masalamagic AS
 • tirsdag

  Lenny Kravitz til Oslo

  Dette kan du ikke gå glipp av! 28. mai 2019 kan du oppleve legenden Lenny Kravitz i Oslo Spektrum.
  Oslo Spektrum
 • onsdag
  19:00

  Musikkbingo på Jarmann

  Annenhver onsdag fra 19:00 inviterer Jarmann, Susannas Musikkbingo, til en gøyal og sosial musikkquiz. Ta med deg kollegaer og venner, gi hjernekapasiteten en utfordring og vinn morsomme premier.
  Jarmann Gastropub
 • onsdag
  20:00

  Sommerhagen: Eva Weel Skram

  Grefsenkollen innvier Sommerhagen, en grønn oase rett på nordsiden av huset med byens fineste utsikt. Her vil de tilby intime musikkopplevelser, og denne kvelden står Eva Weel SKram på scenen.
  Grefsenkollen
 • torsdag
  18:30

  The Smashing Pumpkins til Oslo Spektrum

  The Smashing Pumpkins feirer utgivelsen av ny plate, og tar turen til Oslo Spektrum 30. mai! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve et av de mest suksessfulle og kritikerroste bandene på 90-tallet live.
  Oslo Spektrum
 • fredag
  17:00

  Meat free week day

  På dette kurset fokuseres det på hvordan man kan spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • lørdag

  Backstreet Boys / Oslo Spektrum / Pres. av Live N

  25 januar slipper Backstreet Boys slipper sitt nye album «DNA»! Som om ikke det var nok legger den populære gruppa ut på verdensturné, og lørdag 1. juni kan norske fans oppleve superstjernene i Oslo Spektrum.
  Oslo Spektrum
 • lørdag
  10:00

  Matkurs: Indisk helgekurs

  Kurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente smakene fra India og indiske restauranter. Kurset går over en helg.
  Masalamagic AS
 • lørdag
  10:00

  Tough VIking 2019

  Tough Viking er Nordens største hinderløp og består av harde, våte og utfordrende kilometere med mengder av store hinder, designet av spesialister fra marinen. Hindrene er konstruert for å gi deltakerne maksimal utfordring og består blant annet av vann, Rope Climb, leire og monkeybar.
  Grefsenkollen
 • lørdag
  10:00

  Bondens Marked Vinkelplassen

  Bli med på Bondens Marked og finn kortreist mat!
  Vinkelplassen
 • lørdag
  11:00

  Crazy Race- Norges morsomste 5 km

  Gjennom løypa på 5 km skal du klatre, krype, skli, hoppe, ramle og snuble deg gjennom 10 av Europas aller største oppblåsbare hindre.
  Ekebergparken
 • lørdag
  11:00

  MiniMunch – en kunstfestival for barn

  Bli med på en annerledes kunstopplevelse på Munchmuseet, der kunstnere snur verden slik vi kjenner den på hodet!
  Munchmuseet
 • lørdag
  11:00

  Musikkfest Oslo – Schous kulturbryggeriscenen

  I anledning Musikkfest Oslo inviterer SCHOUS KULTURBRYGGERI – Popsenteret, Øvingshotellet og Riksscenen – til en forsommerdag med sang, dans, konserter og aktiviteter i byrommet nederst på Løkka.
  Popsenteret
 • lørdag
  12:00

  Mitt Grønne Oslo

  Lørdag 1. juni er det nok en gang duket for Oslo kommunes miljøfestival for barn! I tillegg til god musikk blir det aktiviteter og lek både for barn og voksne.
  Sofienbergparken
 • lørdag
  12:00

  Jo Strømgren Kompani: Kjøkkenet

  Kjøkkenet er Jo Strømgren Kompanis første forestilling laget spesielt for barn. Med et ekspressivt fysisk formspråk og leken bruk av scenografi og lydeffekter er Kjøkkenet en lattervekkende og underfundig forestilling for hele familien.
  Sentralen
 • lørdag
  13:00

  Biff og bayer lunsj

  Kurset starter med en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • lørdag
  14:00

  Lundenfestivalen

  En familiefestival for alle som ønsker å ta turen innom. Det vil bli et variert musikktilbud i tillegg til mange aktiviteter for store og små. Lykkehjul, ballongmann, ansiktsmaling, hest og kjerre og mye mer. Godt tilbud av mat og drikke til gode priser.
  Groruddalscenen
 • lørdag
  14:00

  Sirkus Mikkelikski

  Bli kjent med de søte, underlige og gode dyrebarna fra Prøysens univers. Møt Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken, Nøtteliten, med sirkus sjarlatanene Ruski og Snuski, når Sirkus Mikkelikski inviterer til en forrykende festforestilling for hele familien.
  Égal Teater
 • lørdag
  19:30

  Peter Jöback

  Peter Jöback kommer endelig tilbake til Oslo! I starten av desember ble hans to konserter i Gøteborg utsolgt etter noen få timer og nå kan Oslo Konserthus med glede avsløre at Peter Jöback kommer til Oslo på sin store sommerturné.
  Oslo Konserthus
 • søndag
  11:00

  Bondens Marked i Botanisk Hage

  Bli med på til forsommerens marked i Botanisk Hage
  Botanisk hage
 • tirsdag
  17:00

  Franske smaker

  På dette kurset jobbes det med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, andeconfit og clafoutis. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.
  Kulinarisk Akademi - Sagene
 • onsdag
  18:00

  Mio, min Mio

  Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker Mio, min Mio er en storslått og vakker fortelling som vekker tanker om livet og døden, det gode og det onde og om kjærlighetens makt.
  Oslo Nye Trikkestallen
 • onsdag
  19:00

  Arne Næss Gjenoppstandelsen

  Arne Næss Gjenoppstandelsen er resultatet av en kollektiv prosess som har fordypet seg i Arne Næss sin filosofi om dypøkologi. Hva er grensen mellom kropp og sjel, og finnes denne overhodet i mennesket og naturen?
  Black Box Teater
 • torsdag
  10:30

  Hans og Grete

  Når Hans og Grete blir satt ut i skogen fordi familien deres ikke lenger har mat, begynner deres magiske reise for å finne veien hjem igjen. Barnegruppa i Sandvika barne- og ungdomsteater gjentar publikumssuksessen fra 2015 med sin gripende, morsomme og visuelt vakre versjon av det klassiske eventyret.
  Sandvika Teater
 • fredag
  18:00

  Oslo – Blues og jazz

  Denne kvelden kan du bli med fullriggeren Sørlandet på jazztur eller Oslo`s egen Christian Radich på BluesCruise. På begge skutene får du servert rekebuffet og kan kjøpe drikke.
  Christian Radich
 • lørdag
  11:00

  To generasjoner

  Først blir det en liten aktivitet der barna får testet smaksløkene. Deretter utforsker store og små pastamaskinen og lager en deilig pastarett, samt din egen pasta til å ta med hjem.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • søndag
  12:00

  Oslo – Sjørøvertokt

  Sjørøvertoktet er en hyggelig formiddagstur for hele familien. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger!
  Christian Radich
 • søndag
  12:00

  Sjørøvertokt med Christian Radich

  Årets sjørøvertokt blir en helt unik opplevelse! Christian Radich har besøk av Fullriggeren Sørlandet fra Kristiansand og de to skutene vil gå sammen p åsjørøvertokt.
  Christian Radich
 • fredag
  19:00

  Sommerkonsert med Postgirobygget & D.D.E

  Tårnet Live arrangerer stor sommerkonsert med Postgirobygget & D.D.E. Det vil være et åpent publikumsarrangement og perfekte rammer for sommeravslutning med jobben.
  Tårnet Kulturarena
 • fredag
  19:00

  Vamp på Karpedammen scene

  Til omgivelsene av 700 år gammel historie vil publikum få en magisk opplevelse under åpen himmel når VAMP gjør sin eneste konsert i Oslo denne sommeren på landets kanskje eldste kulturarena 14. juni kl. 19.00. Konserten er i anledning Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur sitt 30-års jubileum.
  Karpedammen, Akershus festning
 • fredag
  22:00

  Get Ready!

  Get Ready! har 9-årsjubileum og feirer i stor stil med RECORD CLEANERS fredag 14.juni i Leiligheten på Rockefeller!
  Leiligheten Rockefeller
 • lørdag

  Sommernattsløpet 2019

  Bli med på Sommernattsløpet der du løper inn i solnedgangen langs Havnepromenaden i Oslo sentrum. Fem flate kilometer langs bryggekanten.
  Oslo
 • lørdag
  11:00

  Klatring på Hadeland Glassverk

  15.-16. juni rigges det opp en 8 meter høy klatrevegg i parken på Hadeland Glassverk! Tør du prøve? Klatreveggen passer for voksne og barn fra 6 år.
  Hadeland Glassverk
 • lørdag
  12:00

  Barnefestivalen JEG KAN!

  Betongjungelen i Nydalen gjøres om til en sydende oase full av barn, glede og kulturopplevelser! JEG KAN! er en gratis barnefestival, og tema for i år er miljø. Det blir en dag full av forestillinger, konserter, opplesninger og verksteder.
  Deichmanske Bibliotek i Nydalen
 • lørdag
  19:00

  Ukranian Band Fiolet til Pokalen

  «FIOLET» er en av de mest populære live-bandene innenfor pop / rock sjangeren det siste tiåret i Ukraina.
  Pokalen
 • søndag
  13:45

  Kirsten Flagstad Festival

  Kirsten Flagstad Festival holder til i Hamar og finner sted i juni hvert år. Det er en festival i Kirsten Flagstads ånd, en vokalfestival med forankring i den klassiske musikken og med en tydelig kvalitetsprofil.
  Hamar
 • mandag
  08:30

  Spennende aktiviteter på Lambertseter bad i sommer

  Lambertseter Svømmeklubb har aktiviteter som passer ditt barn uansett nivå. AquaCamp er for de mer drevne barna mens intensiv svømmeopplæring passer nybegynnernivåene. Nytt i år er at også voksne kan benytte seg av intensivkursene som går på kveldstid i utvalgte sommeruker.
  Lambertseter bad
 • onsdag
  17:00

  Lag din egen blomstereng

  Drømmer du om å lage din egen blomstereng? Blomsterenger er vakre, fargerike og ikke minst lettstelte. I tillegg er de en oase for sommerfugler, humler og hagefugler. Vi deler alt du trenger å vite for å lage din egen eng.
  Botanisk hage
 • fredag

  Bli med på tur med Sjøkorpset

  Her inviterer Sjøkorpset til tur for de minste barna. Det vil bli mye fokus på lek, med mange spennende aktiviteter både til lands og til vanns!
  Oslo KFUM Sjøkorps
 • lørdag
  10:00

  Bondens Marked Vinkelplassen

  Bli med på siste marked før sommerferien.
  Vinkelplassen
 • søndag
  08:00

  Kultur sommerleir 10-15 år

  KUL:TUR sommerleir har en helt unik sommerleir for barn mellom 10 og 15 år. Her har de sommerkurs for barn skuespill, dans, musikk og instrumenter. Ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek.
  Kultur Sommerleir
 • søndag
  19:00

  Operagalla på Gamle Raadhus Scene

  Over 30 sangere synger på denne spektakulære operagallaen.
  Gamle Raadhus Scene
 • mandag

  Teknikk- og svømmekurs for voksne i sommer

  Ønsker du å forbedre dine svømmeferdigheter eller kanskje delta i ett triatlon i sommer? Da har Lambertseter Svømmeklubb det perfekte tilbudet for deg!
  Lambertseter bad
 • mandag
  08:30

  Surfcamp – sommerleir for barn!

  Her får barna lære om seiling, prøve krabbefisking, bananbåt, tråkkebåt, kano, robåt og masse annet gøy. SurfCamp er et sted barna får venner for livet, lærer seg førstehjelp og sikkerhet i vann. I tillegg kan de boltre seg i SurfCamps eget, flotte badeland.
  Surfcamp Asker
 • mandag
  09:00

  Sommerskole med Oslo Klatresenter

  Sommeren 2019 setter Oslo Klatresentrer opp aktivitetsskole for ungdom! Sommerskolen er delt opp i aldersgruppene 10-13år og 13-16år.
  Oslo Klatresenter
 • mandag
  10:00

  Minichef Camp

  Er barnet ditt interessert i å lage mat? Dette er et tilbud for skolebarn i alderen 9-12 år som foregår i uke 26. Her får barna lære å tilberede sunne og gode retter som de enkelt kan lage alene etter skoletid.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • mandag
  10:00

  Sommercamp med Furuholmen Friluft

  Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner – og masse lek og moro. På sommercampen får du mulighet til å prøve mange nye aktiviteter som er både morsomme og utfordrende.
  Furuholmen Friluft
 • lørdag
  19:30

  Bob Dylan til Spektrum

  Bob Dylan med band spiller i Oslo Spektrum lørdag 29. juni 2019. Man kan vel trygt si at Bob Dylan ikke trenger noen lengre introduksjon. Han er en levende legende.
  Oslo Spektrum
 • mandag
  09:00

  Sommerskole på Klatreverket

  Klatreverkets Sommerskole for ungdom er årets flotteste klatreeventyr. 5 hele dager med klatring ute i Oslo-området. På overnattingen ved Hauktjern - Oslos flotteste klatrefelt - blir det i tillegg til masse klatring også laaaaaaaaaaaaaaaaaaang taubane* over vannet, bading, grilling og masse moro!
  Klatreverket
 • søndag
  08:00

  Kultur Sommerleir 15 – 19 år

  KUL:TUR sommerleir er en helt unik sommerleir for ungdom mellom 15 og 19 år. Her har de fire ulike sommerkurs for ungdom. Velg mellom skuespill, film, musikal og sang.
  Kultur Sommerleir
 • onsdag
  19:00

  VAMP til Son Spa

  Etter fjorårets megasuksess med Vampkonsert så har Son Spa igjen gleden av å invitere til en ny sommerkonsert med Vamp.
  Son Spa
 • søndag
  08:00

  Kultur sommerleir 10-15 år

  KUL:TUR sommerleir har en helt unik sommerleir for barn mellom 10 og 15 år. Her har de sommerkurs for barn skuespill, dans, musikk og instrumenter. Ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek.
  Kultur Sommerleir
 • søndag
  19:00

  Utekonsert: Bjørn Eidsvåg + Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg gjør fire eksklusive konserter sammen i Norge til sommeren. Duoen gjorde stor suksess med «Mysteriet deg» i 2002, en låt som er en av Eidsvågs største låter.
  SALT Art - Music
 • mandag
  10:00

  Minichef camp uke 32

  KAs Minichef Camp er et tilbud for skolebarn i alderen 9-12 år som foregår i uke 26 og 32. Her får barna lære å tilberede sunne og gode retter som de enkelt kan lage alene etter skoletid.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • lørdag

  Navy Race OCR

  OCR (Hinderløp) i Horten august 2018! Dette blir en hindeløype på Karljohansvern som vil være ca 8 km lang og inneholde 30 morsomme og utfordrende hinder. Kun en drøy time fra Oslo.
  Navy Race OCR
 • mandag
  08:30

  Surfcamp – sommerleir for barn!

  SurfCamp arrangeres alltid første og siste uken i skoleferien på Hvalstrand Bad i Asker for barn 7-15 år. I 2019 arrangeres leiren uke 26 og uke 33.
  Surfcamp Asker
 • lørdag
  21:45

  Utekino: Haisommer

  Det finnes vel ikke en kulere thriller å vise på Tjuvholmen enn klassikeren "Haisommer". Start kvelden med noe god mat og drikke, ha med deg en god armkrok og nyt!
  Tjuvholmen
 • fredag
  16:00

  Utekino: Annie i Sofienbergparken

  Ta med hele familien til Sofienbergparken på fredag 23 august. Da vises Annie på storskjerm i Sofienbergparken!
  Sofienbergparken
 • fredag
  20:00

  Utekino: Black Panther i Sofienbergparken

  Bydel Grünerløkka gjentar suksessen med gratis utekino i Sofienbergparken og gleder seg til å vise Black Panther.
  Sofienbergparken
 • søndag
  10:00

  X-Run Oslo

  Arrangeres for 7. gang i Oslo og for tredje året er X Run tilbake til Grefsenkollen, som tilbyr unike muligheter for et skikkelig terrenghinderløp. Området ligger i Nordmarka/Lillomarka, har mange fantastiske muligheter som vil glede både små og store.
  Grefsenkollen
 • lørdag
  10:00

  Toughest Oslo

  Toughest Oslo er en av de mest spektakulære hinderløpene i verden. 8 km i fantastiske omgivelser, med 40 hinder og det hele ender med en sprint opp Holmenkollen.
  Holmenkollen Ski Arena
 • onsdag

  Jungelboken

  Bli med inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!
  Riksteateret i Oslo
 • torsdag

  OPTIMIST

  Musikalen basert på sangene til Jahn Teigen har premiere 12. september – og det er bare å glede seg!
  Chateau Neuf
 • lørdag
  10:00

  KollenOpp 2019

  For 5. året på rad inviteres det til KollenOpp. Trappeløpet som går opp 800 trappetrinn og to hoppbakker! Fra bunn av Midtstubakken til toppen av mektig Holmenkollbakken.
  Holmenkollen Nasjonalanlegg
 • lørdag
  16:00

  Oslo Operafestival 2019

  I løpet Oslo Operafestival fra 14. til 21. september 2019 fylles hovedstaden av den beste Opera. Du finner dem på på Kunsthøgskolen i Oslos hovedscene, Gamle Raadhus Scene, i Operaen, og ikke minst på Trikken.
  Oslo
 • lørdag
  10:00

  Utstillingsåpning | Alt det vi eier – Munchs kunst og mye mer

  For første gang viser Munchmuseet frem alle sine fire samlinger. Dette vil gi deg som publikum et rikt innblikk i norsk kunsthistorie over 100 år.
  Munchmuseet
 • søndag
  19:00

  Pixies til Sentrum Scene

  Første klubbkonsert på norsk jord siden den fantastiske konserten på Sentrum Scene i 2013!
  Sentrum Scene
 • torsdag

  John Mayer Oslo Spektrum

  Den Grammy-vinnende artisten John Mayer legger ut på turné i Europa! 3. oktober er han på plass i Oslo Spektrum.
  Oslo Spektrum
 • torsdag
  18:00

  Ariana Grande / Telenor Arena

  Gjør deg klar! Popstjernen Ariana Grande til Telenor Arena 3. oktober 2019.
  Telenor Arena
 • fredag
  19:30

  Brad Paisley til Oslo Spektrum

  Brad Paisley gjester Oslo Spektrum fredag 4. oktober, og med seg som special guest har han countryartisten Chris Lane.
  Oslo Spektrum
 • lørdag

  D’Sound på Vulkan Arena

  D'Sound har siden debutsingelen "Real Name" i 1996 vært en av landets mest profilerte band med suksess både i Norge og utlandet. Lørdag 12. oktober er de tilbake på Vulkan Arena! Sist gang D'Sound spilte på Vulkan Arena, var det et jublende publikum som heiet og hoiet nye Mirjam inn. Jubelen varte hele konserten, med deres fantastiske låter og rå rytmer. Dette blir garantert like bra!
  Vulkan Arena
 • onsdag
  19:30

  Truls Svendsen – Fra Æ til Å

  Det er ikke den ting denne mannen får til. Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show.
  Latter
 • onsdag
  19:00

  Aurora til Sentrum Scene

  AURORA kommer tilbake til Sentrum Scene i oktober, etter å ha fylt samme scene til randen i mars! Den eventyrlige norske popdronningen AURORA skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere.
  Sentrum Scene
 • torsdag

  Michael Bublé til Telenor Arena

  Michael Bublé til Telenor Arena den 24. oktober 2019!
  Telenor Arena
 • lørdag
  17:56

  Oslo Operaball 2020

  For 32. året på rad invititerer Oslo Operaball til tidenes maskeradefest ! Ta med deg maske og forbered deg på fantastiske konserter, magisk stemning og dans til musikk fra Oslo Symfoniorkester.