Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken. De lærer deg om steking, baking og posjering, samt ulike speketeknikker. De går gjennom rund og flat fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Det serveres rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.
Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3,5-4 timer
Pris: 2.100,-per person
Vannglede og utvikling av viktige ferdigheter hos Svømmeakademiet. Kursoppstart rett over påske!
Svømmeakademiet tilbyr kvalitetsrikt kursprogram. Kursoppstart rett over påske!
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.