Søk i Aktiv i Oslo

Boblende middag / lunsj hovedbilde
lørdag 
13:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.

Kurset startet 17:00 i ukedager, men kl. 13:00 i helgene.

Varighet: ca. 3,5 – 4 timer
Pris: 1950,- per person

Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.

Les mer om kurset her.

Relaterte saker

Eventbilde: Fengende, fengslende og forførende: tre historier om oslofrokosten
torsdag
17:00

Fengende, fengslende og forførende: tre historier om oslofrokosten

«The Oslo Breakfast» er kjent i inn- og utland: melk, brød med pålegg og en frukt eller grønnsak. Hvilken betydning har oslofrokosten hatt?

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Vil du bli bedre kjent med Oslos industri- og arbeiderhistorie? Bli med på minivandring i fabrikkmiljøet på Sagene og omvisning i arbeiderleiligheten Brenna.