Chambre separee Oslo - Få tilgang på eget rom i restauranten!

chambre separee oslo

Chambre separee Oslo  – Her kan du holde lukket selskap

Du kan få tilgang på et eget chambre separee hos flere restauranter i Oslo. I et chambre séparée kan grupper på 10-15 personer være i fred, samtidig som de bestiller fra den vanlige à la carte-menyen. Skal du holde et intimt selskap – eller har annet behov for et adskilt rom – finner du en oversikt over hvor du kan henvende deg her.

Stadig flere restauranter i Oslo har nå dette tilbudet. Gjør selskapet mer intimt og personlig ved å leie et chambre separee Oslo!

Se også oversikt over større selskapslokaler.

Lunsjmøter

Å booke et eget rom er perfekt om dere vil gjøre det lille ekstra og endre litt på atmosfæren på møtet. Start med møte, og fortsett utover dagen og kvelden om ønskelig. Ofte kan dere bestille noe mindre mat, eller også ta å velge fra selskapsmenyen. Enkelte restauranter tar et reservasjons-gebyr for leie av rommet. Andre igjen kan kreve at man spiser og drikker for en gitt sum.

Små selskap

Om du inviterer til mindre selskap der dere vil være uforstyrret fra de andre gjestene i restauranten er chambre séparée et suverent alternativ. I Oslo er det svært mange restauranter som tilbyr et adskilt rom tilpasset ulike typer sammenkomster.

Finn ditt lokale