Brasserie Hansken

Hansken er et av Oslos beste brasserier! Med sin sentrale beliggenhet og klassiske interiør er Brasserie Hansken godt egnet til både forretningslunsj, en middag for to eller et større selskap.

Beliggende i det historiske kvartalet Kvadraturen ved Christiania Torv finner du ærverdige Brasserie Hansken. De har servert kvalitetsmat siden åpningen i 1997.

Innendørs er det klassisk fransk brasseristemning, og menyen er skandinavisk med kontinentalt preg. Rettene er mange, utsøkte og sesongtilpassede, her finner du Kalix løyrom, blåskjell, tartar, løksuppe og entrecôte.

Brasserie Hansken har etablert seg som en av Oslos beste og mest travle lunsj restauranter, med en dagens meny som baserer seg på bifangst og klassiker som cæsarsalat og sandwich med braisert oksehale. På dessertkartet er det et godt utvalg av franske oster og søte fristelser som crème brûlèe og mandel clafoutis.

Legg ditt selskap til Hansken

Med sin sentrale beliggenhet og klassiske interiør er Brasserie Hansken godt egnet til både forretningslunsj, en middag for to eller et større selskap.

Restauranten har også to chambre séparée med plass til inntil 20 gjester.

Uteservering

Om sommeren serverer Brasserie Hansken ved historiske Christiania Torv gjerne deg og ditt selskap på den hyggelige uterestauranten ved torvet. Her har de god plass, og kan ta imot større grupper. Perfekt sted å starte årets sommerfest!

Les mer om Hansken.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.