Søk i Aktiv i Oslo

Brasserie Hansken

Klassisk fransk brasseristemning på sitt aller beste! Med sin sentrale beliggenhet og sitt klassiske interiør, er Brasserie Hansken godt egnet til både forretningslunsj, en middag for to eller et større selskap.

Siden 1997 har Brasserie Hansken levert uforglemmelige gjesteopplevelser på Christiania Torv.

Ikke bare er gjestene enige om at Hansken er en restaurant vel verdt et besøk, Brasserie Hansken har siden år 2000 vært anbefalt i Guide Michelin. Der trekkes deres innholdsrike vinkart og den innovative utviklingen av menyen, som best beskrives som skandinavisk med et kontinentalt preg, fram.

Helt siden starten har det klassiske interiøret og et høyt fokus på kvalitet lokket mange gjester til å besøke restauranten. I dag er Hansken en meget populær destinasjon for så vel forretningslunsjer som middager for to, og for større selskaper i deres to Chambre séparée.

Book ditt bord her.

Uteservering

Brasseriet har stor uteservering ved historiske Christiania torv i sommerhalvåret. Her kan smakfull mat og drikke nytes utendørs enten dere er en mindre eller større gruppe.

Perfekt sted å starte årets sommerfest!

Les mer om Hansken.

Legg ditt selskap til Brasserie Hansken

I matsalen er det kapasitet til alt fra 5 og opptil 22 personer samlet. Det er også mulig å arrangere lukket selskap fra 40-70 personer. Dette må da avtales et par måneder i forveien, og kommer med et krav om omsetning.

Chambre séparée «Serge Gainsbourg»

Hanskens “lille” chambre séparée rommer opptil 12 personer og har vinduer mot historiske Christiania Torg. Perfekt for mindre julebord, møter, feiringer, bedriftsmiddager etc.

Rommet oppleves intimt og koselig og er en favoritt blant mange stamgjester. Det er oppkalt etter Serge Gainsbourg, da det henger et ikoniskt bilde av ham tatt av Xavier Martin.

Chambre séparée «Glassrommet»

Hanskens store chambre, også kalt “glassrommet” på grunn av glasstaket mot Øvre Slottsgate, rommer opptil 16 personer. Rommet har 3st DryAged-skap plassert innerst i lokalet.

Les mer om selskapsmulighetene.

Julebord

Velg mellom utsøkte 3-retters, 4-retters eller 5-retters meny som kan nytes i sjarmerende omgivelser.

Se menyen.

Send melding til Brasserie Hansken

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.