Restaurant Salome
På Salome finner du mange muligheter for ditt arrangement og selskap. De har alt i fra mindre til større lokaler, uteservering og selskapslokaler. Sentralt i Oslo - og tilbyr også mulighet for egen mezzanin.
Se menyen her.
Restaurant SALOME er lokalisert med en meget god beliggenhet, rett i nærheten av nye Deichmanske Bibliotek og Den Norske Opera, sentralt i Oslo sentrum. Du finner Restaurant SALOME kun fem minutters gange fra Oslo Sentralbanestasjon, hvor du også finner tilknytning til tog, t-bane, buss og trikk.
Hos SALOME ønsker de å formidle det beste av Venezia sine mattradisjoner. Slik som Venezia, så ligger også Oslo nær sjøen, og det har de hentet inspirasjon fra. Kjøkkenet på SALOME tilbyr et godt utvalg av sjømat, skalldyr, fisk og ikke minst ett av kjennetegnene for venetiansk mat, cicchetti, som er smakfulle småretter – perfekt for å dele!
Meeting & Event
RESTAURANT SALOME kan tilby en rekke muligheter for ditt arrangement eller selskap. De tar imot alt fra private selskaper til større bedriftsarrangementer. Kapasitet på inntil 120 sittende bespisende i restauranten, i tillegg til en mezzanin som rommer 30 sittende personer.
Mesaninen passer perfekt hvis du ønsker følelsen av et eget lokale, bare for deg og dine gjester.
De har også selskapslokaler som til sammen med restauranten tar opptil 300 personer.
Her legges det til rette for faglige og festlige arrangementer, og de kan arrangere alt ifra det velsmakende lunsjmøtet til de større bedriftsarrangementene.
SALOME er en kombinert bacaro og trattoria.
En bacaro er en venetiansk vinbar, og i et trattoria vil man kunne finne klassiske venetianske retter i uformelle omgivelser, og en avslappende og behagelig atmosfære.
SALOME er et hyggelig møtested hvor du kan nyte vin på glass, oppfriskende drinker og smakfull cicchetti enten inne i restauranten, eller utendørs på den frodige uteserveringen.
Ved selskap kan dere velge mellom selskapsmeny eller fingermat med inspirasjon fra det venetianske kjøkkenet.
SALOME har ett stort utvalg av vin og musserende som serveres på glass, samt smakfulle drinker med inspirasjon fra Venezia. De tilbyr også et raust utvalg av viner fra andre land og regioner, med hovedvekt på viner fra Burgund.
Teamet bak SALOME
Det kreative teamet bak Salome er Dag Tjersland og Andreas Viestad. Dag er en av Norges ledende autoriteter på italiensk mat og står bak blant annet Baltazar, Skur 33 og Signalen.
Andreas er en av Norges fremste matformidlere og Italia-kjennere, kjent fra kokebøker, fjernsyn og mannen bak St Lars. Kjøkkensjef Nelson Fernandes har bakgrunn fra blant annet Hansken og Restaurant Palmen.