Søk i Aktiv i Oslo

Kos Kos

Kos Kos restaurant i Oslo er en skjult perle midt i sentrum av Oslo. Beliggenheten mellom Regjeringskvartalet og Karl Johan gjør det til et perfekt sted for alle som ønsker å oppleve god mat fra Midtøsten uten å forlate byen.

Interiøret på Kos Kos er unikt og stemningsfullt. Med steinvegger og et lyst interiør skapes det en varm og hyggelig atmosfære. 

Mat & Drikke

Kos Kos er spesialisert på mezze og grillretter fra det libanesiske kjøkkenet. Med en meny full av deilige og ekte smaker, kan du være sikker på at du får en kulinarisk opplevelse du vil huske lenge. 

Grillrettene er også en spesialitet på Kos Kos. Med alt fra kylling og lam til fisk og grønnsaker, vil du finne noe som passer for enhver smak.

Sammen med den nydelige maten tilbyr Kos Kos også et rikt utvalg av vin og øl, og du finner garantert noe som passer til enhver anledning.

Se menyen. 

Selskapslokaler

Hos Kos Kos gjør de alt for at ditt selskap eller event skal bli en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester. Med sin sentrale beliggenhet kan de by på flotte lokaler fordelt på 2 restauranter, samt eget selskapslokale med tilhørende bar. 

Her får du lokaler som passer perfekt til alt fra bursdagsfeiringer, konfirmasjoner og bryllupsfester, til firmaeventer og julebord. Det meste kan tilpasses dine behov, og dyktige ansatte sørger for at alt går knirkefritt fra start til slutt. 

De kan også tilby et eget chambre for grupper som vil sitte skjermet i mer intime omgivelser. 

Les mer om lokalene. 

Beliggenhet

Sentralt i Grensen 10, med inngang Øvre Slottsgate, kun 2 minutters gange fra Stortinget t-bane stasjon.

Se også Restaurant Riviera som holder til i samme bygg.

Send melding til Kos Kos

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.