Festlokaler Oslo - Her kan du velge blant 60+ lokaler i byen.

festlokaler oslo

Vurder ulike festlokaler i Oslo

Velg blant over 70 festlokaler i Oslo i ulike prisklasser. Flere tilbyr servering. Se bilder av stedene, og du kan kontakte utleier direkte.

Lokaler som passer perfekt til din fest

Skal du holde fest og jakter det perfekte lokalet? Her finner du alt fra tradisjonelle festlokaler, til originale selskapslokaler som kan være med å gjøre festen din til noe helt spesielt. Det finnes en rekke steder sentralt i Oslo, men du vil også finne flere godbiter utenfor bykjernen som kan løfte ditt arrangement.

Skal du arrangere firmafest eller et stort bryllup? Dåp, konfirmasjon eller ha en jubileumsfeiring? Uansett fest er festlokalet viktig, og det er med på å sette selve rammen rundt festen din. Det kan derfor være viktig å ha en tanke om hvor du kan tenke deg å ha festen før du setter i gang med planleggingen. Kanskje du vil arrangere en temafest? Eller seilende ute på Oslofjorden? I Oslo er det meste mulig! Hvis du skal ha en liten samling kan kanskje et chambré separeé være passende?

Lokaler med servering

Mange steder tilbyr festlokaler i Oslo der mat er inkludert, og ofte stiller de med servitører slik at du bare kan nyte festen. Ønsker du bar med alle rettigheter finner du også flere alternativer.

Vil dere benytte catering tillater også enkelte steder dette.

Finn ditt lokale

Skal du arrangere firmafest eller et stort bryllup? Dåp, konfirmasjon eller ha en jubileumsfeiring? Uansett fest er festlokalet viktig, og det er med på å sette selve rammen rundt festen din. Det kan derfor være viktig å ha en tanke om hvor du kan tenke deg å ha festen før du setter i gang med planleggingen. Kanskje du vil arrangere en temafest? Eller seilende ute på Oslofjorden? I Oslo er det meste mulig! Hvis du skal ha en liten samling kan kanskje et chambré separeé være passende.