Søk i Aktiv i Oslo

Hippo Social

Hippo Social tilbyr selskapslokaler for enhver anledning, og til alt fra 40-350 personer. De tilpasser eventet etter dine ønsker og behov, og sørger for at du og dine gjester får en minnerik opplevelse!

Opplev Hippo Social

Hippo Social er et allsidig og sosialt konsept med nyoppussede selskapslokaler og nattklubb i historiske omgivelser på Bygdøy allé 18.

Hippo Social tilpasser seg for alle typer arrangementer og selskap og kan ta imot alt fra 40 til 350 personer. Med eget kjøkken, musikkanlegg, belysning og underholdning, skreddersyr Hippo Social arrangementer etter konsept og antall – og følger opp fra start til slutt – for å gi deg og dine gjester en minnerik opplevelse.

Se mer.

Lei selskapslokaler etter behov og ønske

De nyoppussede historiske lokalene i Bygdøy Allé 18 inneholder selskapslokaler fordelt over to etasjer. Her kan du leie en eller flere avdelinger avhengig av type arrangement – enten det er en firmafest, bursdag eller et jubileum. De kan ta imot alt fra 40 til 350 gjester.

Hippo Social har erfarne arrangører som skreddersyr ditt arrangement etter dine ønsker. De tar seg av alt – fra mat, drikke, underholdning og andre detaljer, slik at du kan slappe av og nyte kvelden sammen med gjestene dine.

Kjøkkenet tilbyr ulike løsninger med mat, og deres tre ulike barer og fullt musikkanlegg garanterer en uforglemmelig opplevelse. Her er også belysning i alle avdelinger og mye underholdning for de som ønsker det.

Hippo Socials beliggenhet i hjertet av Oslo gjør dette til et populært valg for både bedrifter og privatpersoner som ønsker en unik selskapsopplevelse – lokalene i Bygdøy Allé 18 er ærverdige, og gir en spesiell atmosfære som ikke kan oppleves andre steder.

Les mer om mulighetene. 

Hippo Social – også en nattklubb i helgene

Hippo Social er mer enn bare selskapslokaler – det er også en nattklubb som tar sikte på å gi deg den ultimate utelivsopplevelsen! Det perfekte stedet for å fortsette kvelden etter et vellykket arrangement. Nattklubben har åpent fra kl. 23.00 i helgene.

Nattklubben på Hippo Social har alt du kan ønske deg når det kommer til musikk og atmosfære. Med et stort musikkanlegg og profesjonelle DJ-er kan du danse til de nyeste hitsene eller de mest populære klassikerne. Det er også mulig å reservere drikkebord eller gjesteliste for å sikre deg og vennene dine en unik opplevelse.

Her kan du også slappe av og nyte noen av de beste drinkene i Oslo. Med tre ulike barer og profesjonelle bartendere som kan lage alt fra enkle drinker til avanserte cocktailer, vil du ikke gå glipp av en eneste mulighet til å smake på det store utvalget.

Stedet er flott for feiring av spesielle anledninger, inkludert bursdager, utdrikningslag og andre private fester. De kan tilpasse arrangementet etter dine behov, og hjelpe deg med alt fra å velge den perfekte drinkmenyen til å skape den perfekte atmosfæren. Så hvis du ønsker å oppleve det beste utelivet Oslo har å tilby, er dette så absolutt et sted du bør besøke.

Finn ut mer.

Send melding til Hippo Social

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.