Søk i Aktiv i Oslo

Chateau Neuf – Arena og selskapslokaler

  • Slemdalsveien 15, Oslo, Norge Vis kart

Chateau Neuf tilbyr en rekke flerbrukslokaler til de aller fleste arrangementer. Huset er delt inn i fire etasjer og tilbyr både store lokaler perfekt for konferanser, medieproduksjoner og konserter, til mindre og mer intime rom som er ideelle for samlinger, foredrag og debatter.

Chateau Neuf hjelper deg med å finne et passende rom for nettopp ditt arrangement.

Betong

Betong er Chateau Neufs mest brukte fest- og konsertlokale og kan også gjerne brukes til debatter eller middager. Betong rommer 1000 gjester og lokalet kan gjøres mer intimt ved hjelp av avgrensende tepper ved behov. Betong har bar, egne toaletter og egen garderobe.

Kan brukes til: Konsert, debatt, sceneshow, fest

Foajé

Her blir du møtt med en flott foajé. Denne rommer mange fasiliteter, blant annet bar, garderobe og toaletter. Foajeen brukes gjerne som en del av større sammenhenger, alt fra standplass til dansegulv. Foajeen leies ordinært ikke ut eksklusivt da den binder sammen huset.

Glassbaren

Glassbaren er husets møtepunkt, som tilbyr nyoppussede sitteplasser og en avslappet stemning. Glassbaren er tilknyttet Betonghaven, som er en stor sydvendt terrasse med plass til omtrent 100 gjester. For sene høstkvelder tilbyr Betonghaven varmelamper og persienner. Det er ikke mulig å leie Glassbaren eksklusivt med mindre man leier en større del av huset.
Kan brukes til: Bar – små konserter o.l. er mulig

Lillesalen

Lillesalen har et kino/konferanse-amfi med plass til 100 personer og kan skyves sammen for å åpne opp gulvareal for 150 gjester til fest eller konsert. Lillesalen har eget plug-and- play A/V-system.

Kan brukes til: Konsert, foredrag, fest, debatt, teater, filmvisning

Biblioteket

Biblioteket ligger i hjertet av Chateau Neuf og er omgitt av Det Norske Studentersamfunds boksamling. Det gjør seg ypperlig som forsamlingslokale for julebord, fest, quiz og bingo. For arrangementer med mer enn 50 personer kan man booke Jan P. Syses sal i tillegg for å øke kapasiteten.

Kan brukes til: Foredrag, fest, debatt, forsamling

Jan P. Syses Sal

Jan P. Syses sal er Chateau Neufs største møterom med plass til 30 personer og kan enkelt slås sammen med biblioteket via en skyvedør. Lokalet har et plug-and- play A/V-system.

Storsalen

Storsalen er Oslo-studentenes storstue og rommer 1.000 publikummere sittende i et amfi som likevel gir en intim følelse. Salen har tidligere huset prisutdelinger og populære talentshow som Stjernekamp, Spellemannsprisen og Melodi Grand Prix. Storsalen passer utmerket til medieproduksjoner, konserter og konferanser.

Kan brukes til: Konsert, debatt, teater, sceneshow

Storsalen er fullbooket fra midten av august og ut 2018.

Klubbscenen

Klubbscenen er lillesøsteren til Betong og benyttes gjerne til konsert, fest eller debatt. Klubbscenen har plass til 200 gjester og har sin egen bar.

Kan brukes til: Konsert, debatt, sceneshow

Bokcaféen

Bokcafeen er andre etasjes knutepunkt som binder sammen Lillesalen, Jan P. Syses sal og Biblioteket. Det er en uformell lounge omringet av bøker i Det Norske Studentersamfunds boksamling. Bokcafeen leies ordinært ikke ut på kveldstid.

Kan brukes til: Bar – små konserter o.l. er mulig

Kontakt Chateau Neuf – Arena og selskapslokaler

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.