Søk i Aktiv i Oslo

Chateau Neuf

  • Chateau Neuf Vis kart

Chateau Neuf er et av Norges mest kjente kulturhus, og rommer ulike lokaler som passer til alle slags arrangementer. Ønsker du å arrangere konsert, fest, foredrag, debatter eller konferanser, tilbyr de noen av landets mest sjarmerende lokaler til ulike formål - sentralt plassert på Majorstuen i Oslo.

Storsalen

Storsalen er en av Norges mest ikoniske amfiscener med plass til 1000 publikummere. Du har garantert sett den fargerike salen i en TV-produksjon i løpet av de siste 50 årene – Storsalen har nemlig huset alt fra Spellemannsprisen og Melodi Grand Prix til mange av de største musikaloppsetningene her til lands.

Har du planer om å arrangere konserter, foredrag, teater. sceneshow eller en konferanse, burde Storsalen være et soleklart alternativ. Storsalen har også en tilhørende backstage/garderobe, samt andre produksjonslokaler som passer til de aller fleste formål.

Book Storsalen for et arrangement publikum sent vil glemme!

Betong

Betong er en av Oslos største klubbscener, og egner seg bl.a. til rockekonserter, nattklubb, Silent Disco, foredrag, fester og julebord.

Betong har plass til 1000 personer stående og 350 personer sittende, og har en egen bar som kan bemannes på bestilling. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva slags arrangement du kan gjennomføre i Oslo sitt desidert kuleste kjellerlokale.

Send melding til Chateau Neuf

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.