Søk i Aktiv i Oslo

Vurder ulike festlokaler i Oslo i 2024

Trenger du en oversikt over festlokaler Oslo? Her finner du det perfekte lokaler til leie til din fest, enten du er ute etter tradisjonelle festlokaler, originale selskapslokaler eller storslagne arrangementer. 

Et flott festlokale løfter festen

Om det er konferanse, fest, julebord, bryllup, konfirmasjon, jubileumsfeiring eller et annet arrangement er lokalet en viktig del av selskapet. Det kan sette stemningen for hele festen. Om du ønsker en eksklusiv fest med et flott festlokale i Oslo, eller et romantisk, landlig sted litt utenfor sentrum – finner du det her, blant både billige festlokaler i Oslo samt lokaler til leie i det øvre prissjiktet.

Finn festlokaler i Oslo som passer ditt budsjett, formål og tema

Ønsker du en storslagen fest på et gods eller en herregård? Eller skal du arrangere en firmafest, en dåp, en konfirmasjon, en bursdag eller en jubileumsfest? Kanskje vil du gjøre noe originalt eller arrangere festen på et Cruise som tar dere ut på Oslofjorden? Mulighetene er mange for festlokaler i Oslo og det er også mulig å finne billig festlokaler. Kun fantasien og den norske lov setter grenser for hvor du kan ha festen din – og hva du kan gjøre. Tips: Hva med å arrangere en temafest som står i stil til lokalet og omgivelsene i din fest?

‏Alle vet at det kan være en utfordring å søke seg fram til lokalet du trenger. Det er et hav av dem. Vi har samlet alle de beste festlokaler i Oslo på listen nedenfor for å hjelpe deg godt på veien. Her finner du et stort utvalg, både i byens kompakte bykjerne, i utkanten av Oslo sentrum, så vel som selskapslokaler med et bakteppe av natur og slående havutsikt. Hva enn du er på jakt etter blant festlokaler til leie i Oslo, vil du finne et som passer både deg, ditt formål og ditt selskap.

Dersom budsjettet er smalt, kan du med litt innsats og kreativitet gjøre mye selv i de fleste lokaler til leie. Vil du derimot ha alt klart på forhånd, finner du også det i vår oversikt over selskapslokaler i Oslo og Akerhus.

Lukket fest

Skal du arrangere et mindre selskap eller en mindre, kanskje et lite møte, er det mulig med mer intime lokaler til leie for lukkede selskap.

Her kan du lese mer om Cambre Sèpareè og andre lokaler som tilbyr dette.

Lokaler med servering

Mange steder tilbyr festlokaler i Oslo der mat er inkludert, og ofte stiller de med servitører slik at du bare kan nyte festen. Ønsker du bar med alle rettigheter finner du også flere alternativer.

Vil dere benytte catering tillater også enkelte steder dette.

Skal du arrangere firmafest eller et stort bryllup? Dåp, konfirmasjon eller ha en jubileumsfeiring? Uansett fest er festlokalet viktig, og det er med på å sette selve rammen rundt festen din. Det kan derfor være viktig å ha en tanke om hvor du kan tenke deg å ha festen før du setter i gang med planleggingen. Kanskje du vil arrangere en temafest? Eller seilende ute på Oslofjorden? I Oslo er det meste mulig! Hvis du skal ha en liten samling kan kanskje et chambré separeé være passende.