Søk i Aktiv i Oslo

Cartel’s Latin American Kitchen & Bar

Cartel’s er en latinamerikansk restaurant som er kjent for sin livlige atmosfære, generøse porsjoner og en spennende og særegen drinkmeny. Deres populære Passionfruit Frozen Margarita er en must try! På menyen finner du alt fra burgere til «popcorn» blåskjell, biff og fajitas.

Cartel’s er en livlig og levende restaurant med en atmosfære og en meny du ikke finner noen andre steder.

Restauranten ligger midt på Solli Plass på Frogner og har fort blitt en lokal favoritt. Musikken, drinkene, maten og stemningen på Cartel’s, får deg å ville vrikke på dansefoten og skåle i glassene med gode venner og familie.

Restauranten er perfekt for bursdager, feiringer, afterwork drinks og alt imellom!

Se mer.

Arranger selskap og eventer på Cartel’s

Restauranten strekker seg over to etasjer og har en rekke store og sosiale bord som kan grupperes og brukes til reservasjoner helt opptil 110 personer. Det er også mulig å leie overetasjen til større selskap, her kan man samle opptil 30 personer.

Enten du skal samle venner og familie til bursdager og feiringer, eller kollegaer afterwork og andre eventer, vil du alltid få den perfekte rammen til ditt arrangement på Cartel’s.

Meny

Menyen er stappfull av spennende latinamerikansk inspirert mat. Saftige burgere, fajitas, steak i ulike varianter, fantastiske fiskeretter, delemeny, en egen lunsjmeny og mye mer. Det er også en rekke vegetariske alternativer. Det er umulig å gå fra Cartel’s uten å være litt for mett!

Restauranten har en spesielt spennende drikkemeny. Det store utvalget av cocktails, øl og vin får deg til å bli sittende i flere timer etter middagen.

Se menyen.

Restauranten drives av Basil og hans fantastiske team som gleder seg til besøk av deg!

Send melding til Cartel’s Latin American Kitchen & Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.