Utesteder Oslo - Få oversikt over de ulike utestedene i Oslo

Utesteder Oslo

Utesteder Oslo – finn ditt utested i Oslo

Her er en oversikt over forskjellige utesteder Oslo og Akershus.

Ser du etter en spesiell type utested? Vi har egne oversikter over nattklubber, puber og barer i Oslo og Akershus.

Prate eller danse?

Et hvert utested med respekt for seg selv har en bar med et rikt utvalg av drikkevarer. Enkelte har også matservering, og mange tilbyr dansegulv for dem som liker å svinge seg. Hvilket utested du velger, avhenger av hva du ønsker å gjøre.

Mange går gjerne på et utesteder i Oslo med mange sitteplasser og behagelig lydnivå først, før de beveger seg videre til et mer diskotekaktig utested med stort dansegulv og dunkende bass fra høyttalerne.

Rock, pop, dance eller hiphop?

Hva slags musikk du liker avgjør også hvilke utesteder du kommer til å trives på. Det finnes et stort utvalg av rockebuler og enda hardere, mørkere utesteder for gothere og hardrockentusiaster. De som vil ha dansevennlige beats bør heller finne et utested som tilbyr dance, hiphop, latin eller R’n’B. Mange utesteder har live-opptredener fra band og DJ’s.

Priser, aldersgrenser og åpningstider ved utestedene

En del utesteder Oslo tar såkalt «covercharge» i døra, og det betyr at du må betale for å komme inn. Prisene ligger vanligvis på rundt 50-100 kroner. Det er svært få utesteder som har lavere aldersgrense enn 18 år. Veldig mange har 20 eller 23 års-grense, og enkelte har så mye som 25 års aldersgrense.

Torsdag, fredag og lørdag er de store utelivskveldene i Oslo. I helgene holder de fleste utestedene oppe til klokka 03:00.

Finn ditt utested her!