Søk i Aktiv i Oslo

Amazonia by BAR

  • AMAZONIA by BAR Vis kart

Amazonia by BAR tar et autentisk slag for eksotisk natur og smaker fra Sør- og Latin-Amerika. Her kan du leie hele eller deler av restauranten - og lokalene deres på Tjuvholmen er viden kjent for flere av Oslos uforglemmelige eventer. 

Amazonia by BAR er stedet hvor omverdenen utenfor forlates til fordel for å utforske og nyte hver eneste spennende smak og detalj. En sjeldent gang i blant kan store bokstaver brukes – og Amazonia by BAR byr på unike opplevelser helt utenom det vanlige.

Våg å la menyen lede deg i ulike og spennende retninger. Oppdag nye favoritter blant deres eksklusive utvalg av eksotiske drinker og nyt søramerikanske matretter. Til og med adressen har en magisk klang over seg – Bryggegangen 6. 

Mat og drikke

Den sør- og latinamerikanske regionen er hjemmet til et bredt utvalg av kulinariske herligheter. Her brukes en særegen kombinasjon av krydder og ferske ingredienser. Best kjenner du kanskje guacamole, salsa, quesedillas og tostadas, men hele menyen til Amazonia by BAR fører til vann i munnen og gastronomiske smaksopplevelser. 

Uteservering med sol og bølgesus

Bokstavelig talt et kort steinkast fra Oslofjorden, for ikke å glemme direkte utsikt over himmelen hvor solen først står høyt, før den vakkert går ned. Med idyllisk plassering på Tjuvholmen hviler havet, arkitektur og himmelen som et slående bakteppe. Dette er magi og Osloidyll på sitt ypperste – rett ved vannkanten. 

Ta arrangementet ditt til nye høyder på Amazonia by BAR

Som nevnt, med verdt å nevne igjen, lokalene til Amazonia er kjent for flere av Oslos mest populære og uforglemmelig eventer. Her er du i høyt erfarne og trygge arrangørhender. Meny, drinker, interiør, design, detaljer og oppsett er perfekt tilrettelagt for enhver anledning. Det være sommerfest, julebord, bursdag, temafest, firmafest, kick-off eller andre typer arrangementer. Menneskene hos Amazonia by BAR sørger for at du og dine gjester får en minneverdig kveld dere sent til aldri vil glemme.

  • Flotte lokaler med plass til 120 personer sittende i restauranten
  • Uteservering ved vannkanten med plass til 150 personer
  • Eksklusive matretter med inspirasjon fra Sør- og Latin-Amerika
  • Ferske, eksotiske drinker
  • En lun og stemningsfull atmosfære

Send melding til Amazonia by BAR

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.