Søk i Aktiv i Oslo

Lorry

Vil du oppleve noe annerledes i Oslo? Da har du kommet til rett sted. Om det så er til lunsj eller middag, med venner, familie eller kolleger, er Lorry stedet for å både svinge innom og å arrangere et unikt og uforglemmelig selskap med kapasitet opptil 100 gjester. Om sommeren har de en stor uteservering.

Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter. Lorry har historie helt tilbake til 1870-årene. Spisestedet er drevet av samme familie i over 60 år gjennom tre generasjoner.

Restauranten er først og fremst kjent for sin ekstraordinære kunstsamling, samlet gjennom hele stedets historie.

Den uformelle stemningen og det eklektiske interiøret er noe av det som gjør Lorry til Lorry, og som gjør at folk kommer tilbake, igjen og igjen.

Hos Lorry, på hjørnet av Parkveien og Hegdehaugsveien, kan du forsvinne fra byens stress og støy på dagtid, eller oppleve bylivet på kveldstid.

Besøk hjemmesiden til Lorry her.

Arranger selskap på Lorry

Lorrys’ andre etasje er som skapt for gode stunder for opptil 100 sittende gjester, både til bryllupsfest, bursdag, julebord eller bedriftens kick-off.

Fasiliteter trenger du ikke å tenke på. Her er det godt med sitteplasser, lydanlegg, egen bar og alt annet du måtte trenge.

Ønsker dere matservering har de noe for de fleste ganer og anledninger.

Lorrys kulepunkter med innertier etter innertier

  • Provencalsk røyketerrasse
  • Lydanlegg, trådløse mikrofoner og projektor
  • 126 spennende kvm
  • 100 behagelige sitteplasser
  • Egen bar og peis
  • 12 sorter øl fra fat
  • Oppdagelsesferd gjennom 207 kunstverk, utstoppede dyr og historiske ikoner
  • Variert tradisjonell meny med rause porsjoner

Se mer her. 

Julebord på Lorry

Tradisjonell meny er nevnt, og selvsagt vil juletiden by på egen velsmakende julemeny. Her får du både den tradisjonelle ribba, pinnekjøtt, lutefisk, smalahove og rakørret.

Mat og drikke

Lorry byr på rause porsjoner fra en variert meny med velsmakende og tradisjonelle retter, servert av kelnere med respekt for sitt yrke, iført lange serveringsforklær og hvite skjorter med fargerike sløyfer..

Smak deg gjerne gjennom flere av deres 12 sorter øl fra fat – blant annet Ringnes Pils, Frydenlund bayer, Brooklyn lager, Brooklyn east India pale Ale, Kronenburg blanc, Kinn vestkyst, Kinn slåtteøl, Spitfire Kentish ale og Guinness.

Se hele menyen her.

Gavekort

Hva gir du en som har alt? En helaften med god mat og drikke er en sikker vinner. Du bestemmer beløpet selv. Gavekortet finner du her.

Send melding til Lorry

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.