Søk i Aktiv i Oslo

The Scotsman

Hos The Scotsman kan man invitere til alle typer arrangementer: Møter, konferanser, selskaper, julebord! Du kan booke hele huset, eller leie deler av lokalet.

Særegne lokaler – over flere etasjer

Siden 1974 har de huset selskap og event midt i hjertet av Oslo – midt i Karl Johans gate. Lokalene ble totalrenovert i 2015. Her er det en gjennomgående skotsk konsept med skotsk mat og kultur. Stedet er per i dag hovedstadens mest kjente puber. I deres ikoniske bygning har de fire etasjer med forskjellige konsepter – noe for enhver smak.

Event Room Lokalet for deg som ønsker et eget rom midt i Oslo sentrum – med en kapasitet på 150 personer. Her stiller de med alt av moderne teknisk utstyr, privat uteservering og egen inngang.Det er også mulig å leie rom til mindre selskap.

Firmaarrangement

Legg ditt neste firmaarrangement hos The Scotsman! Her får du et arrangement og event helt utenom det vanlige. Her kan du arrangere møter og større samlinger fra 25 – 150 deltakere/gjester.

Med lokalet får dere egne toaletter, privat uteservering, og bar med alle rettigheter. Ønsker dere å ta festen til det neste nivået arrangerer de adkomst til klubben under, eller puben i første. Her er det også mulighet å kombinere flere etasjer for en gedigen fest. Ta kontakt, så får du hjelp til å arrangere ditt neste event!

Her finner du alt av teknisk utstyr til arrangementet.

Møterom

Her finner du møterom for grupper på over 25 personer der det bookes pakkeløsning som inkluderer mat og drikke. Møtene arrangeres på Event Room (formelt), eller i The Basement for en mer uformell setting. På The Scotsman finner du alt av teknisk utstyr som forventes til møter.

Private selskap

Inviter til selskap og fest i minneverdige lokaler midt i Karl Johan! Lokalene ble totalrenovert i 2015 og The Scotsman teamet hjelper deg med gjennomføring! Lokalene er populære til bursdag, julebord og jubileumsfester.

Julebord

Arranger ditt neste julebord i skotsk atmosfære- noe som gir en ny og fantastisk vri på julebordet! Her kan dere leie et rom for lukket selskap, booke et bord, og selskapet kan fortsette i klubben under, eller puben i første.

Torsdagsquiz

Hver torsdag arrangeres det allmennsquiz på The Scotsman klokken 18.00 med premier!

Les mer her >>

Sunna`s music bingo

Ser du og vennegjengen din etter en fredagsaktivitet etter jobben?

Bli med og melde deg på her!

Begrenset antall plasser!

 

Send melding til The Scotsman

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.