Søk i Aktiv i Oslo

Duckpin

Duckpin er Norges første serveringssted med kortbane-bowling, med en midt i smørøyet plassering og panoramautsikt utover Oslos mest yrende gate - Torggata. Dette en etterlengtet game changer. Et nytt konsept og sosial moro for alle og hele familien.

Duckpin

Med ny vri og nye spilleregler gjør Duckpin det enklere å være med på leken. Her er det korte baner og mindre kuler som gjelder. I tillegg har de ping pong, flipper og karaokerom.

Med et moderne design er dette en diner laget for 2021. Maten er inspirert av amerikansk barbecue kultur og lukten fra grillen gir vann i munnen. Duckpin garanterer en treffsikker meny med langtidsstekt okse, svin og kylling, og i baren diskes det opp med deilig drikke og byens beste(!) milkshakes.

Bedriftsarrangement. Sosial aktivitet i kombinasjon med digg mat

Vi vil at Duckpin skal være ditt suverene førstevalg, både som bar, restaurant og utested i Oslo. Vi er best, når du er best. Vi strekker oss derfor langt og skreddersyr for ditt arrangement. Bursdag så vel som kick off. Hverdag som til helg. Tidlig og sent. Vi lover å hjelpe deg med planleggingen og at selskapet skjer på dine premisser. I luftige lokaler over to etasjer har vi rikelig med plass.

Vi har plass til 300 gjester. På Duckpin kan du leie hele restauranten, eller deler av restauranten. Vi lover et arrangement som definitivt skriver seg inn i minneboka. . 

Mat

Vi har to varianter av sharing meny, en liten og en stor. Vår lille sharing meny er en perfekt appetittvekker for passe sultne mager. Her serveres delingsretter hvor alle får en liten smakebit av Duckpin og det amerikanske kjøkken.

Vår store sharing meny egner seg godt for rumlende mager. Her får du alle våre hitter servert på fat. Ypperlige delingsretter. Garantert godt, garantert mett.

Klikk her før å se vår sharing meny for større selskaper. 

Et nytt konsept i Norge

Duckpin-bowling er en variasjon av den velkjente bowlingsporten, skalert ned i en mindre størrelse.

Duckpin-baller er mellom 12-12.7 cm i diameter og veier mellom 1.5 – 1.7 kg hver. De har ikke fingerhull slik man ser i de klassiske bowlingballene. Selve duckpinsene – kjeglene – er betydelig mindre i både høyde, bredde og vekt. Dette kombinert gjør at det er vanskeligere å få strike – og spillerne har derfor tre kast i hver runde.

Kapasitet

  • Restaurant sittende: 200
  • Restaurant stående: 275
  • Antall bowlingbaner: 4

Fasiliteter på Duckpin

  • Flipperspill
  • Kortbane-bowling
  • Karaoke
  • DJ
  • TV skjermer
  • Lydanlegg
  • Mikrofoner

Kontakt

Torggata 28, 0183 Oslo
Tlf: +47 475 12 254
e-post: duckpin@resthon.no

Hjemmeside: www.duckpin.no
Facebook: @duckpinoslo
Instagram: @duckpin_oslo

Velkommen til Duckpin!

Kontakt Duckpin

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.