Søk i Aktiv i Oslo

Duckpin

Duckpin er Norges første serveringssted med kortbane-bowlingen fra USA, med en midt i smørøyet plassering og stor plass til små og store grupper!

Duckpin

Duckpin er et naturlig førstevalg både som bar, restaurant og utested i Oslo. De er Norges første med duckpin-bowling, og her er det kortere baner og mindre kuler som gjelder. I tillegg har de et område dedikert til arkadespill og 2 karaokerom.

Duckpin garanterer en treffsikker meny basert på sesongens råvarer og grillmat med amerikansk inspirasjon og vri. Det serveres også slush med og uten alkohol i varierende smaker som oppdateres jevnlig.

Besøk Duckpin digitalt her: ta en 360°-tour.

Selskap og events

Duckpin strekker seg langt for å skreddersy ditt arrangement så det skjer på dine premisser, og hjelper deg gjerne med planleggingen. I luftige og moderne lokaler over to etasjer har de rikelig med plass med plass til 300 gjester.

På Duckpin kan du leie hele eller deler av restauranten. De kan love et arrangement som definitivt skriver seg inn i minneboka.

Mat

Et annerledes samlingsted du garantert vil like, og på Duckpin er de kreative matentusiaster med stor lidenskap for mat fra grillen!

På menyen står perfekt grillede kjøtt- og vegetarretter fra sjø og land som garantert blir en smaksopplevelse for store og små. I tillegg tilbyr Duckpin to varianter av sharing meny, en liten og en stor.

La deg friste av menyen

Et nytt konsept i Norge

Duckpin-bowling er en variasjon av den velkjente bowlingsporten skalert ned i en mindre størrelse.

Duckpin-baller er mellom 12-12.7 cm i diameter og veier mellom 1.5 – 1.7 kg hver. De har ikke fingerhull slik man ser i de klassiske bowlingballene. Selve duckpinsene, kjeglene, er betydelig mindre i både høyde, bredde og vekt. Dette kombinert gjør at det er vanskeligere å få strike – og spillerne har derfor tre kast i hver runde.

Les mer om duckpin-bowling og reglene

Kapasitet

  • Restaurant sittende: 200
  • Restaurant stående: 275
  • Antall bowlingbaner: 4

Fasiliteter på Duckpin

  • Flipperspill
  • Kortbane-bowling
  • Karaoke
  • DJ
  • TV skjermer
  • Lydanlegg
  • Mikrofoner

Julebord på Duckpin – en unik opplevelse!

Reserver ditt julebord hos Duckpin. De skreddersyr og gjennomfører små og store arrangementer. Book duckpin-bowling, litt arkadespill, karaoke og digg mat i kombinasjon.

Du kan også leie hele eller deler av lokalet til ditt julebord, rett her i Oslo Sentrum.

Les mer om julebord og booking her

Send melding til Duckpin

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.