Søk i Aktiv i Oslo

The Scotsman Festlokale

The Scotsman har det perfekte selskapslokalet for større selskap, møter, konferanser og eventer. Privat rom med moderne teknisk utstyr midt på Karl Johan for inntil 150 personer. Alt av tilkoblingsmuligheter og et state-of-the-art lydsystem er tilgjengelig, i tillegg til privat uteservering og separat inngang.

The Scotsman festlokale er et eget lokale i det som ellers er et pub- og restauranthus midt på Karl Johan i Oslo med fire avdelinger.

De vil vise frem det beste av pubkulturen og er en inkluderende møteplass midt i byen. Her dekkes alle behov fra sport og spill, fredagspils og live musikk til diskotek for de danseglade.

Les mer om The Scotsman her.

Arrangere selskap, event eller konferanse – The Scotsman Festlokale

Det gamle Rikstotorommet ble renovert i januar 2016 og er i dag et lyst og flott selskapslokale. Her kan du ha sittende bankett for opp til 100 personer, eller stående passiar for opp til 150 personer. Her kan du arrangere alt fra julebord til konferanser og bursdager.

Eventlokalet er helt privat. Det er adgang egne toaletter, egen uteservering for røykere og andre som trenger luft, i tillegg til egen bar med alle fasiliteter.

Det er i tillegg mulig å få egen privat inngang, slik at selskapet er fullstendig avskåret fra resten av huset. Om ønskelig er det også mulig å åpne opp for adkomst til klubben i etasjen under, eller puben i første etasje. Har du et stort event kan det enkelt gjøres til en toetasjes affære.

Mer informasjon finner du på deres hjemmeside her.

Tilgjengelig utstyr under selskap

Etasjen er utstyrt med det siste innen:

  • Lydanlegg
  • Touchskjermer
  • Prosjektorer
  • Lerret
  • Wi-Fi
  • Tilgang til DJ utstyr
  • Lysanlegg
  • Mikrofoner

Alt er inkludert i leien.

Julebord

I 4. etasje på The Scotsman er et stort lokale som egner seg perfekt til private julebord. The Scotsman hjelper deg å skreddersy for ditt julebord. Lite som stort. Rommet er stort og har topp moderne teknisk utstyr.

Det finnes tilkoblingsmuligheter og supert lydsystem tilgjengelig. Lokalet har en privat uteservering med separat inngang. Rommet er helt privat, så her kan du kneppe opp skjorta og løsne på slipset.

Privat lokale til julebord for 80 sittende personer og 150 stående.

La deg friste av årets julemeny.

Les mer om mulighetene og booking av julebord.

Send melding til The Scotsman Festlokale

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.