Søk i Aktiv i Oslo

The Scotsman Festlokale

The Scotsman har det perfekte selskapslokalet for større selskap, møter, konferanser og eventer. Privat rom med moderne teknisk utstyr midt på Karl Johan for inntil 150 personer. Alt av tilkoblingsmuligheter og et state-of-the-art lydsystem er tilgjengelig, i tillegg til privat uteservering og separat inngang.

The Scotsman festlokale er et eget lokale i det som ellers er et pub- og restauranthus midt på Karl Johan i Oslo med fire avdelinger. De åpnet dørene i 1974, med fokus på skotsk whisky og øl, så vel som skotske mattrender, skotsk feststemning og ikke minst skotsk sportsentusiasme.

The Scotsman fokuserer på god, tradisjonsrik pubmat og et spennende utvalg av fatøl og ale. De vil vise frem det beste av pubkulturen og er en inkluderende møteplass midt i byen. Her dekkes alle behov fra sport og spill, fredagspils og live musikk til diskotek for de danseglade.

Les mer om The Scotsman her.

Arrangere selskap, event eller konferanse – The Scotsman Festlokale

Det gamle Rikstotorommet ble renovert i januar 2016 og er i dag et lyst og flott selskapslokale. Her kan du ha sittende bankett for opp til 100 personer, eller stående passiar for opp til 150 personer. I The Scotsman festlokale kan du arrangere alt fra julebord til konferanser og bursdager.

Eventlokalet er helt privat. Det er adgang egne toaletter, egen uteservering for røykere og andre som trenger luft, i tillegg til egen bar med alle fasiliteter.

Det er i tillegg mulig å få egen privat inngang, slik at selskapet er fullstendig avskåret fra resten av huset. Om ønskelig er det også mulig å åpne opp for adkomst til klubben i etasjen under, eller puben i første etasje. Har du et stort event kan det enkelt gjøres til en toetasjes affære.

Mer informasjon finner du på deres hjemmeside her.

Tilgjengelig utstyr under selskap

Etasjen er utstyrt med det siste innen:

  • Lydanlegg
  • Touchskjermer
  • Prosjektorer
  • Lerret
  • Wi-Fi
  • Tilgang til DJ utstyr
  • Lysanlegg
  • Mikrofoner

Alt er inkludert i leien.

Er du interessert i å leie selskapslokalet til ditt neste event kan du ta kontakt på mail her.

Kontakt

Karl Johans gate 17, 0159 Oslo
Tlf: 22 47 44 77
E-post: scotsman@resthon.no

Hjemmeside: www.scotsman.no
Facebook: @scotsmanoslo
Instagram: @thescotsman_oslo

Velkommen til The Scotsman Festlokale!