Søk i Aktiv i Oslo

Brygg Oslo

Brygg er et av Skandinavias største og beste ølsteder. Med spill, mat, kaffe og bredt øl-utvalg fra hele verden.

Oslos nye øldorado, ølhall, øl-paradis, Oslos beste kaffe og Oslos nye storstue for ølentusiaster. Lovordene og omtalene har vært mange siden de åpnet august 2017. Brygg Oslo ønsker å være Oslo beste ølsted og en møteplass som tilbyr mat, spill, kaffe, kunnskap og selvsagt det største og mest varierte drikkeutvalget i byen.

Byens historie er viktig for preger og mye av intriøret i lokalene på hele 1400 m2. I tillegg står illustratør Lars Fiske for mye av utsmykningen på Brygg. Noe som i seg selv er verdt et besøk.

Brygg Oslo har åpen drift fra morgen til kveld tilbyr Brygg ølsmaking, bryggkurs, pop-up kjøkken og ulike arrangementer.  For å sikre høy grad av service og kunnskapsformidling om produktene har alle ansatte bred erfaring og stor lidenskap.

Les mer om Brygg Oslo her

Julebord

Inviter til årets julebord! På Brygg kan du velge mellom tradisjonell julemat, eller mer moderne retter, og øl som passer til. Du kan også kombinere med aktiviteter som ølsmaking og bordtennis.

De tar imot både små og store grupper så her er det bare å ta kontakt!

Ølsmaking

Inviter til ølsmaking med venner og kjente! En spennende og lærerrik aktivitet.

Selskap

Brygg Oslo har to flotte selskapslokaler der du kan invitere til fest! Disse lokalene kan reserveres for lukkede grupper og selskaper.

“SMAKSROMMET” kapasitet: 50-60 sittende.

“KRISTIANA” Kapasitet: 80 sittende -100stående.

Bordtennis

Brygg har totalt åtte bordtennisbord som står klare til spill for gjestene. Om du ønsker å arrangere turneringer og mesterskap for deg og dine venner/kollegaer bistår de gjerne. Perfekt til årets bursdagsfest, som teambuilding, aktivitet til årets kick-off eller afterwork!

Her kan du lese mer om Brygg Oslo på deres sider.

Send melding til Brygg Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.