Museum Oslo - Det finnes flere museer å besøke i Oslo!

museum-oslo

Museum Oslo – Finn et museum som passer for deg

Det finnes mange ulike museer i Oslo!

Har du lyst til å gå på museum Oslo? Det bugner av ulike museer hvis du ønsker å gjøre noe annerledes en dag. Du kan gå på kunstmuseum, eller historiske museer. I tillegg finner du trollmuseum, ølmuseum, dyremuseum, sportmuseum og filmmuseum. Og det er bare noe av det! På et museum Oslo kan du lære mye nytt på en spennende og annerledes måte.

Mange museer Oslo har egne barneutstillinger og de arrangerer ofte familieaktiviteter for hele familien. Der kan barna delta på morsomme aktiviteter, høre på historiefortellere og samtidig lære om nye ting. Familiedager er ofte en stor suksess for museer over hele Norge..

Som student er det perfekt å besøke museer som en del av studiene. Det trenger ikke å være i regi av skolen. Du kan besøke et museum i Oslo alene, eller ta med hele klassen for å få informasjon og lære ting som er en del av spesifikke fag. Det er en god avveksling å gå på museum og et godt alternativ til det å lese tykke bøker på en lesesal i Oslo. De fleste museer Oslo er åpne for skolebesøk.

Å gå på museum er som å gå på en oppdagelsesferd. Det er en sosial aktivitet man kan gjøre sammen med andre. Man kan snakke om det man ser og lærer, og sammen utvide hverandres forståelse av det man oppdager på museet, eller rett og slett ta turen alene og fordype deg i det du ser.

Nedenfor finner du en oversikt over ulike museer i Oslo. Her skal det være noe for enhver smak enten du foretrekker kunst eller eller er fotballidiot og vil tilbringe en dag på museum hvor fotball er alt som står i fokus.

Ta med en venn, eller barna dine og besøk et museum Oslo til helgen!

Her finner du også ulike utstillingslokaler i Oslo.