Søk i Aktiv i Oslo

Henie Onstad Kunstsenter

Henie Onstad er en ledende arena for nasjonal og internasjonal billedkunst, med et bredt utstillings-, musikk- og aktivitetsprogram, og en sentral kunstsamling. Et herlig sted for hele familien, og senteret legger spesielt til rette for barn og unge. Alltid gratis adgang til alle under 18 år!

Omgitt av et praktfullt parkområde, rommer kunstsenteret utstillingsar­ealer på 3500 m2, lab, møtelokaler, butikk, samt Kafe Piruetten.

Henie Onstad Kunstsenter har 6-7 utstillinger i året og viser både modernisme og samtidskunst.

Les mer om Henie Onstad.

Familie & Barn

Henie Onstad ønsker at publikum skal oppleve engasjerende møter med kunsten på mange forskjellige måter. Derfor legger de opp til at foreldre kan bruke kunstsenteret og Labben sammen sine barn, i tillegg til at de har spesialtilpassede opplegg for skoleklasser og barnehager.

Og fordi Henie Onstad tar barn og unge på alvor er det gratis adgang til alle under 18 år.

Barnebursdag

Komponer din egen bursdagsfeiring på Henie Onstad Kunstsenter! Her kan man leie Labben med egen instruktør, materialer og kunstfaglig opplegg tilpasset barn 4-14 år.

Les mer om muligheter for barnebursdag.

Skolebesøk

Henie Onstad tilbyr spesialomvisninger, workshops og oppgaver for klasser og elevgrupper på alle trinn. En skoleomvisning koster 800 kroner, og alle elever kommer gratis inn.

Send melding til Henie Onstad Kunstsenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.