Søk i Aktiv i Oslo

Teknisk museum

Opplevelser og lekende læring for hele familien med over 100 prøv-selv installasjoner og mer enn 25 temautstillinger i Norges morsomste museum.

Opplevelser og lekende læring for hele familien! Over 100 prøv-selv installasjoner og mer enn 25 temautstillinger.

“Teknisk museum er Norges morsomste museum!”

Hva skjer på Teknisk Museum? En spennende aktivitetskalender.

På programmet finner du alltid nye utstillinger, omvisninger, aktiviteter, verksteder, vitenshow og mye mye mer. Stort helge- og ferieprogram gjennom hele året.

Se hele programmet her.

Oslo vitensenter

På vitensenteret florerer det av kunnskap og lærdom verken barn eller voksne finner noe annet sted i Oslo. Hva er egentlig lys og optiske illusjoner? Hva er verdensrommets største hemmeligheter? For ikke å glemme – hvordan kan du løse matematikkens store mysterier og skape og programmere noe du faktisk kan bruke? Dette og mye annet får du svar på i Oslo Vitensenter.

Les mer om Oslo Vitensenter her.

Nasjonalt medisinsk museum

Hva er vel mer spennende enn å forstå mer av det vi alle har til felles, men som likevel er helt individuelt – kroppen vår? Lær om medisinsk historie og samtid – og det å være menneske på Medisinsk museum.

Les mer her. 

Lærer og barnehagekurs. Skolebesøk på Teknisk museum

Aktiv og spennende læring fra barnehage til videregående. Bredt utvalg av undervisningsopplegg – med utgangspunkt i læreplanene.

Du kan lese mer om skoletjenesten her.

Museumsbutikken og Tekno Kafé

Den eventyrlige museumsbutikken på Teknisk museum er verdt et besøk i seg selv. Her finner du leker og gaver ingen andre har.

Tekno Kafé serverer ferdigsmurt, varme og kalde retter, salater, hjemmelagde kaker, soft-is, vafler og kaffe av ulike sorter.

Feiring og bursdag på Teknisk museum

Kafeen dekker gjerne opp til bursdagsfeiringen og pynter med ballonger og serpentiner, samt servering av egen bursdagsmeny med kake.

Bruk kontaktskjema eller ringe Anna Kokolis på tlf: +47 942 30 043 for informasjon om bursdagsfeiring på Teknisk Museum.

https://www.tekniskmuseum.no/planlegg-besoket/pause

Selskap, konferanser, kurs og møter på Teknisk museum

Unike lokaler i en historisk atmosfære. Stor konferanseavdeling, mange møterom, velutstyrt auditorium og et stort amfi blant motorsykler, biler, tog og fly inne i selve museet. Fra 5-500 gjester. Aktiviteter og kreative avbrekk.

For å se Teknisk Museum sine flotte selskapslokaler, møterom og konferanserom

https://www.tekniskmuseum.no/lokaler

Kontakt Teknisk Museum

Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo Tlf: +47 22 79 60 00 E-post: post@tekniskmuseum.no

Facebook: @tekniskmuseum
Instagram:
@tekniskmuseum

Velkommen til Teknisk Museum!

Send melding til Teknisk museum

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.