Søk i Aktiv i Oslo

Kreftforeningens Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter er en arena for opplevelser, skolebesøk, forskningsformidling og spennende arrangementer. Sentralt plassert midt i Oslo sentrum.

Skoleklasser på Kreftforeningens Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter tilbyr både gratis skolebesøk til senteret i Oslo, samt digitale undervisningsopplegg. Skoleopplegget passer best for 10. trinn og videregående skole.

Alle skoletilbud i er kostnadsfrie og varer i 90 minutter, om ikke annet er avtalt. Oppleggene involverer aktiv bruk av installasjoner i deres interaktive opplevelsessenter.

Les mer om det flotte skoletilbud her.

Opplevelsessenter midt i Oslo sentrum

Visste du at i løpet av tiden det tar deg å lese denne setningen, så har kroppen din produsert 85 millioner nye celler? Slikt lærer du i Kreftforeningens Vitensenter, som er fylt med inspirerende og lærerike aktiviteter. Senteret passer for folk fra 13 til 103 år og er åpent alle lørdager og søndager og i skoleferier.

Det tilbys omvisning til alle som tar turen innom, eller du kan gå rundt å utforske senteret på egen hånd.

Opplevelsessenteret i Kongens gate 6 i Oslo sentrum viser hvordan kroppens 35 milliarder celler jobber døgnet rundt for at kroppen vår skal fungere – med sin skjønnhet og kompleksitet, mutasjoner og feil.

Interaktive installasjoner lærer deg om kroppens mysterier og hvordan kreft kan forstås, forhindres og behandles.

Les mer. 

Flere aktiviteter

Er du med i en forening, en organisasjon eller jobber du med en gjeng nysgjerrige kolleger? Da kan dere bestille gratis omvisning og få en lærerik opplevelse og litt faglig påfyll. Alle installasjoner har tekst på norsk og engelsk.

I helgene arrangeres det ofte inspirasjonsforedrag med mange spennende foredragsholdere. Det arrangeres også worskhops hvor besøkende kan komme innom å perle Kreftforeningens populære fuck cancer-armbånd.

Alle tilbud er gratis, og det er gratis å komme inn på senteret.

Se mer på hjemmesiden her.

Velkommen!

Send melding til Kreftforeningens Vitensenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.