Søk i Aktiv i Oslo

Babysvømming Oslo – Se stedene som tilbyr babysvømming

På denne siden finner du informasjon om tilbydere av babysvømming Oslo og Akershus. Babyen kan starte med babysvømming når den er er rundt åtte uker.

Barna kalles babysvømmere til de er rundt 24 måneder. En del av dem som tilbyr babysvømming tilbyr også småbarnssvømming for barn fra 2-5 år og noen tilbyr søskengrupper hvor de større barna kan bade sammen med sine babysøsken. Når barna er fem år gamle kan de begynne på vanlig svømmeskole. Noen av kursarrangørene nedenfor har også svømmeskole og vidergående opplæring.

Her kan du finne den plassen hvor du vil ta med ditt barn på babysvømming Oslo.

Lyst på en liten delfin?

Babysvømming hjelper både barna og foreldrene til å bli trygge i vannet. Det lille barnet lærer seg å dykke og ikke minst å komme seg opp til overflaten igjen. Etter hvert lærer de små også å svømme inn til bassengkanten og å klatre opp. Dersom barnet tidlig lærer seg hva det vil si å havne under vannoverflaten, får det samtidig respekt for vannet. Dette er noen av de viktigste effektene ved babysvømming, sikkherhet og vanntilvenning. Babysvømming har imidlertid også andre positive virkninger.

Samhørighet, sosial trening og motorisk utvikling

Foreldrene får en ny måte å omgå sitt barn, i et hyggelig element hvor babyen lett kan bevege seg. Vannet rundt barnets kropp bidrar til at barnet blir oppmerksom på sin egen kropp. Barnet opplever vannet med alle sine sanser. Barnet klarer mange bevegelser i vannet som det enda ikke klarer på land og får derfor muligheten til å utvikle seg motorisk. Babysvømmere pleier ofte å krabbe og gå tidlig, fordi de i vannet får utvikle musklene på en gustig måte.

Babysvømming er også fint for pappa

I tillegg er babysvømmingen et fint sted å treffe andre foreldre og barn. Barnet får foreldrenes udelte oppmerksomhet og ikke minst får pappa en mulighet til å være sammen med barnet på en hyggelig måte.

Vi håper du finner et tilbud om babysvømming Oslo som passer dine ønsker og behov. Lykke til!

Se også oversikt over ulike svømmekurs.

Dette er en side som gir deg oversikt over tilbydere av babysvømming i Oslo. Her kan du finne noen som tilbyr babysvømming i ditt område, og også som har ulike tilbud slik at du kan finne noe som passer deg og din baby. Babysvømming er en morsom familieaktiviet som gir trygghet i vann for både barn og voksne. Det er også en aktivitet som skaper nærhet mellom barn og forelder og man får en annen type kvalitetstid sammen.