Søk i Aktiv i Oslo

Babysvømming Málfrídur Adalsteinsdottir

Málfrídur Adalsteinsdóttir er instruktør på babysvømming og har hatt egne kurs i over 25 år. Dette er en aktivitet til glede for hele familien.

Babysvømming med Málfrídur

Málfríður er en av landets mest erfarne instruktører på babysvømming, og har hatt egne kurs over 25 år. Hun gjennomfører alle sine klasser selv, og har opp gjennom årene hatt flere tusen barn på kurs. Noen av disse er nå voksne og kommer tilbake på babysvømmingskurs med sine egne barn.

Babysvømming er vanntilvenning gjennom sang og lek, samtidig som man lærer barnet respekt for vannet. Babysvømming stimulerer barnets motoriske ferdigheter, fordi i vannet kan barnet gjøre bevegelser som de ennå ikke kan gjøre på land. Tidlig utvikling av motoriske ferdigheter har også positiv effekt på barnets mentale utvikling.

Positivt for hele familien

Dette er en fantastisk felles aktivitet for barn og foreldre, og en møteplass for foreldre med små barn. En aktivitet til glede for hele familien. Både mammaer og pappaer har stor glede av babysvømming.

Málfrídur er opptatt av kvalitet i undervisningen, og oppdaterer seg faglig gjennom kurs i inn – og utland.

Málfríður er utdannet instruktør innen babysvømming og vanngymnastikk for gravide, i regi av Norges Livredningsselskap. Hun er også utdannet instruktør i havpadling i regi av Norges Padleforbund.

Málfríður Aðalsteinsdóttir samarbeider med og er godkjent av Norges Livredningsselskap.

Kurstider og priser

Kurset er en gang i uken og varer i 25 minutter.

Velg kurssted og kursperiode og fyll ut påmeldingen. Hun setter opp kursene ut i fra barnets alder og eventuelle tidligere kurs. Send gjerne en forespørsel om ønsket klokkeslett.

Sognsvann Norges Idrettshøgskole
Sognsveien 220 / 0863 Oslo
Mandager kl.15.00 -19.00 

23.august – 6.desember, Pris 2980

Påmelding

Her kan du melde deg på. 

Relaterte sider

Kontakt Babysvømming Málfrídur Adalsteinsdottir

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.