Søk i Aktiv i Oslo

Idrettsbarna – Lær å svømme

Idrettsbarna tilbyr babysvømming, småbarnsvømming, svømmekurs for barn, og vanntrim. De tilbyr også privattimer for både barn og voksne som ønsker å bli bedre på svømming. Holder kurs både i Oslo og i Asker.

Å være trygg i vann er viktig for store og små. Å kunne kjenne seg trygg som forelder er også viktig når man vet at barnet skal i kontakt med vann.

Å kunne leke og utfolde seg i vann er viktig både for motorikk og gir også avkobling i en stresset hverdag. Babysvømming spesielt er en mulighet til å gjøre noe sammen med babyen som gir en unik kontakt, og man starter å gjøre barnet vant med vann fra tidlig alder. På et svømmekurs lærer barnet sin egen kropp å kjenne i vannet og hvordan vannet virker på den.

Babysvømming

Meld dere på her

Baby og småbarnsvømming er mye mer enn å bade sammen. Babysvømming er sosial trening, motorisk utvikling, glede og vannsikkerhet. Babysvømming er allsidig motorisk stimulerende som er viktig for positiv utvikling av barnets selvbilde.

Målet med babysvømming er at barnet skal bli trygg i elementet vann, både over og under vann. Barnet skal lære å erfare vannets muligheter og egne begrensninger, samt lære selvbergingsferdigheter for å være bedre rustet til å redde seg selv i uønskede situasjoner.

Gevinsten med babysvømming gir voksne en hyggelig og felles aktivitet med avkobling fra en ellers stresset hverdag. Gir også barnet sosial trening sammen med andre barn.

Småbarnsvømming

Å være trygge i vann er viktig både for barnet selv, og foreldre. Dette kurset er ment for nettopp de som trenger å bli mer trygg i vannet, og som enda ikke har klart å ha hodet under vann. Her brukes det øvelser på pust, flyt, rotasjon, fremdrift, dykk og stup gjennom disse kursene. Dette gir mestringsfølelse og barnet vil bli trygge i vann.

Les mer om småbarnsvømming

Meld på barnet her

Svømmekurs for barn

Et kurs for barn i alderen 5 år og oppover. Her er det ulike kurs som er tilpasset barnets ferdigheter. Det finnes «barn nybegynner», «barn øvet» og «barn videregående».

Når barnet klarer øvelsene på sitt kurs går de videre til neste nivå.

Les mer om de ulike kursene. 

Meld barnet på her

Livredningskurs

Nå kan du også få livredningskurs hos Lær å Svømme. Ta kontakt via skjema hvis du har spørsmål rundt dette!

Vanntrim ( puls og styrke )

Et kurs for alle – uansett alder. Denne timen gir full effekt om du er trent eller ikke, og er kjempefin for de som har skader. Vann er ett element som styrker kroppen på en positiv måte.

Les mer om vanntrim.

Meld deg på her

Privattimer

Noen trenger kanskje litt ekstra oppfølglig for å bli trygge i vann – både barn og voksne. Lær å svømme tilbyr privattimer. Ta kontakt via «send melding» knappen!

Eller meld deg på her

Påmelding til kurs

Påmelding til kurs gjøres på lær å svømme sine sider. 

Aktiviteter for barn

Aktive barn elsker utfordringer! Når de vet de har noe å jobbe opp mot så øker også motivasjonen.

Triathlonkids

Her driver de med triathlon kids for barn.

Se mer informasjon om Triathlon Kids. 

 

Send melding til Idrettsbarna – Lær å svømme

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.