Søk i Aktiv i Oslo

Svømmeakademiet

Svømmeakademiet har et bredt tilbud av ulike svømmekurs og aktiviteter i vann for barn, ungdom og voksne. Flere svømmebasseng sentralt i Oslo.

Velkommen til Svømmeakademiet – din svømmeskole i Oslo

Svømmeakademiet er Oslos fremste svømmeskole, og deres mål er å hjelpe deg med å bli tryggere i vann, lære å svømme effektivt og utvikle livsviktige ferdigheter.

De tilbyr et bredt spekter av svømmekurs og vannaktiviteter for barn, ungdom og voksne. Uansett alder eller ferdighetsnivå, har de kurs som passer for deg.

Les mer om Svømmeakademiet

Kurs hos Svømmeakademiet

Svømmeakademiet tilbyr svømmekurs for barn, ungdom og voksne. Se deres kurskalender for oppdatert informasjon om kursdatoer og tilgjengelighet.

Svømmekurs for barn

Svømmeakademiets barnekurs tilbys på flere nivåer, sjekk nivåveileder (gjelder uavhengig av lokasjon) for å velge rett kursnivå.

Les mer

Svømmekurs for ungdom

For ungdom tilbyr Svømmeakademiet kurs i brystsvømming for de som ikke kan svømme, samt crawlkurs for de som ønsker å lære eller forbedre crawlferdigheter.

Les mer

Svømmekurs og trening for voksne

Svømmeakademiets svømmekurs for voksne inkluderer nybegynner- og videregående-kurs i brystsvømming og i crawl.
Det tilbys egne kvinnekurs i brystsvømming, og også spennende vannaktiviteter som Vannaerobic, Aqua Pilates, og Bassengtrening for gravide.

Les mer

Påmelding til kurs

Påmeldinger tas imot fortløpende til den aktuelle gruppen eller nivået er fulltegnet.

Utforsk Svømmeakademiets nettside for ytterligere detaljer om kurs, priser m.m. Har du spørsmål, kan du kontakte dem på kurs@svommeakademiet.no.

Meld deg på her.

Svømmeakademiets pedagogiske prinsipper

Akademiets svømmekurs bygger på de samme grunnleggende prinsipper som Norges Svømmeforbunds svømmeopplæring. De har også hentet inspirasjon og kunnskap fra studiebesøk ved svømmeskoler i Australia og New Zealand. Dette sikrer at deres kurs er av høyeste kvalitet og gir deg den beste svømmeopplevelsen.

Les mer om Svømmeakademiet

Daglig leder med bred erfaring

Svømmeakademiets daglige leder har mer enn 15 års erfaring med svømming i Norge, Sverige og Danmark. Hans brede erfaring inkluderer instruksjon på svømmekurs så vel som trening av konkurransesvømmere på internasjonalt elitenivå, inkludert EM, VM og OL.

Send melding til Svømmeakademiet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.