Søk i Aktiv i Oslo

Treningshuset

Ditt treningssenter i Oslo sentrum med en rekke ulike treningstilbud. Her kan både barn og voksne bli med på kurs i turn, og de tilbyr lek og øvelser i vann for barn i alderen 2 – 24 mnd.

Treningstilbud

Treningshuset ligger midt i Oslo sentrum og tilbyr alle nye medlemmer en gratis time med Personlig Trener. Du kan enkelt melde deg inn på deres nettside.

Treningshuset er et stort treningsstudio med et bredt utvalg av gruppetimer, og er kjent for å ha en hyggelig og avslappet atmosfære på senteret.

Les mer om de ulike tilbudene på nettsiden. 

Personlig trener på Treningshuset som hjelper deg å nå dine mål

Treningshusets personlige trenere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen.

Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag eller hvilket mål du har for treningen – har de en personlig trener som vil hjelpe deg å få det til!

Her kan du lese mer om tilbudet. 

Babysvømming 2-24 måneder

Hos Treningshuset tilbyr de lek og øvelser i vann for barn i alderen 2 – 24 mnd. Målet er å gjøre barnet trygt og selvstendig. Foreldre deltar aktivt i bassenget. Barnet kan starte allerede fra de er åtte uker og bør være 4 kg. 

Les mer om kursene. 

Turn for voksne

Turn for voksne har vokst seg stort og blitt kjempepopulært de siste årene. Voksenpartiene er for både nybegynnere og viderekommende. Her er alle velkommen!

Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på!

Les mer om hvilket kurs du kan delta på. 

Gymlek 2-5 år på Treningshuset

Gymnastikk og lek er grunnleggende aktiviteter for barn og unge. Det å få et allsidig bevegelsesgrunnlag i ung alder kan legge grunnlaget for en livslang idrettsinteresse.

Gymlek er navnet på partiene for de yngste barna, det vil si at at det er introduksjon til bevegelsesglede, turnstigen, turn og grenen troppsgymnastikk som er grenen alle partiene trener etter.

Her finner du mer info. 

 

Kontakt Treningshuset

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.