Søk i Aktiv i Oslo

Treningshuset

Ditt treningssenter i Oslo sentrum med en rekke ulike treningstilbud. Som medlem på treningssenteret har du tilgang til et stort og flott treningsstudio, gruppetimer og terapibasseng. De tilbyr også turn for barn, unge og voksne, samt baby-og barnesvømming.

Treningstilbud

Treningshuset ligger midt i Oslo sentrum og tilbyr alle nye medlemmer en gratis time med personlig trener. Du kan enkelt melde deg inn på deres nettside.

Treningshuset er et stort treningsstudio med et bredt utvalg av gruppetimer, og er kjent for å ha en hyggelig og avslappet atmosfære.

Les mer om de ulike tilbudene på nettsiden. 

Personlig trener på Treningshuset

Treningshusets personlige trenere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen.

Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag, eller hvilket mål du har for treningen – har de en personlig trener som vil hjelpe deg å få det til!

Her kan du lese mer om tilbudet. 

Turn – tilbud og arrangementer

Gym og turn fra tidlig alder stimulerer den motoriske utviklingen, og gir et godt utgangspunkt for å bedrive idrett i mange år samt oppleve gleden av fysisk aktivitet.

Turnhuset tilbyr turn for barn, unge og voksne, og har følgende tilbud:
– Gymlek
– Turnstigen
– Tropp
– Turn for Ungdom
– Turn for Voksne.

De yngste (2-3 år) kan begynne på Gymlek-trening, og de eldste (fra 18 år) kan gå på Turn for Voksne-partiene.

Les mer om kurstilbudene. 

TurnAkademiet

Turnakademiet er et tilbud til alle gutter og jenter i 2. – 5. klasse som vil lære å turne, eller bli enda bedre til å turne. Gymnastene får utfolde seg i en gymsal full med turnapparater og turnutstyr, og de dyktige og erfarne trenerne vil lære gymnastene god grunnleggende turnteknikk, og bygge videre på denne.

Det viktigste målet er at gymnastene har det gøy på trening, opplever mestring og treningsglede gjennom å turne her.

Les mer om Turnakademiet.

Turnskole

Treningshuset arrangerer også Turnskole i ferier. Dagene er fulle av engasjerende aktiviteter som turn, dans, lek og hygge. Du trenger ikke å gå på turn på Treningshuset for å melde deg på.

Les mer om Turnskolen og andre arrangementer. 

Basseng

Babysvømming 
Hos Treningshuset tilbyr de lek og øvelser i vann for barn i alderen 2 – 24 mnd. Målet er å gjøre barnet trygt og selvstendig. Foreldre deltar aktivt i bassenget. Barnet kan starte allerede fra de er åtte uker og bør være 4 kg. 

Les mer om babysvømming. 

Barnesvømming 
De tilbyr også lek og svømmeopplæring for barn i alderen 2 – 7 år. Dette er en morsom, sosial og lærerik aktivitet som lærer barnet å bli trygg og selvstendig i vann.

Les mer om barnesvømming. 

Vannaerobic
Vannaerobic/vanntrening kan, gjennom variasjon av øvelser og musikk, tilpasses ulike behov for trening som blant annet bevegelsestrening, kondisjon og styrke. Er spesielt egnet for de som trenger en treningsform som er mer skånsom for kroppen.

Les mer om vanntrening. 

Send melding til Treningshuset

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.