OI Svømming

Oslo Idrettslag Svømming (OI svømming) er en av Norges største og eldste svømmeklubber, med over 2900 medlemmer. Her tilby de svømmeopplæring, aktivitetstilbud og trening i Oslo. De drifter Sogn bad ved Ullevål Stadion, men har undervisning og tilbud flere steder i Oslo.

Babysvømming 0-2 år

OI svømming tilbyr babysvømming for barn fra 10 uker til og med 2 år på Lovisenberg Sykehjem, Berg Gård Barnehage og Tøyenbadet.

Her er foresatt med i bassenget og blir instruert av dyktige instruktører. Her er det fokus på vanntilvending og trygghet gjennom lek, sanger og aktiviteter i et morsomt læringsmiljø.

Les mer om babysvømming her.

Småbarnssvømming 2-4 år

På småbarnskursene er fortsatt med i bassenget, og  de jobber her videre med dykking, flyting og gli i pil. Sanger og lek er fortsatt en stor del av læringsmiljøet. Disse kursene tilbys på Lovisenberg Sykehjem og Berg Gård Barnehage.Les mer om småbarnssvømming her

Barn 4-11 år

Deres ordinære svømmeopplæringstilbud for barn begynner ved 4 års alder. Her jobber de etter Norges Svømmeskole sine mål og metoder, og fokuserer på å jobbe mot svømmedyktighet i disse trinnene; vanntilvending, dykking, flyting, gli og fremdrift rettet mot svømmearten crawl. Når man er ferdig med begynnernivåene går man over til å lære bryst, butterfly, vendinger og stup. Etter endt opplæring kan man få tilbud om å begynne i en av utviklingsgruppene med svømmetrening. Kursene holdes på Tøyenbadet, Berg Gård, Lovisenberg Sykehjem, Sogn Bad og Møllergata Skolebad.

For å finne rett kursnivå til ditt barn anbefaler vi å bruke vår nivåvelger:

Ungdom 11-17 år & Voksne

For ungdommer og voksne tilbys 4 nivåer av svømmeopplæring, hvor nivå 1-2 er grunnleggende nivåer med fokus på dykking, flyting og grunnleggende crawlteknikk. Nivå 3-4 har fokus på de andre svømmeartene og finkoordinering av svømmeteknikk. Disse kursene går på Møllergata Skolebad og Sogn Bad. 

L

Les mer om svømmekursene. 

For voksne er det også tilbud om egne kvinnekurs med kvinnelige instruktører. Disse kursene holdes tirsdager på Møllergata skolebad.

Andre kurstilbud og aktiviteter

Tilrettelagte kurs (parasvøm) 
På Berg Gård Barnehage tilbys i svømmeundervisning for barn og ungdom med fysiske funksjonsnedsettelser eller psykiske utviklingshemninger.

Les mer om tilbudene her

Vill i vann

Vill i vann er et aktivitetstilbud som avholdes på Sogn Bad. Her går man en eller 2 dager i uken, og har en blanding av øvelser og aktiviteter fra svømming, synkronsvømming og vannpolo.

Les mer om vill i vann her

Synkronsvømming

De tilbyr nybegynnerkurs og treningsgrupper i synkronsvømming. Kursene går på Sogn Bad og Berg Gård, mens treningen foregår på Sogn Bad og Tøyenbadet. Her er det tilbud for barn, ungdom og voksne.

Les mer om synkronsvømming her

Intensivt svømmekurs og aktivitetskcamp på sommeren

Intensivkurs
I sommerferieukene 26, 27, 32 og 33 inviteres det til intensivkurs på Sogn bad i tidsrommet 16.00-19.00. Her går man mandag-torsdag den aktuelle uken, og har undervisning i 40 minutter hver dag.

Les mer om intensivkurs her

Camp H2OI i uke 33

Bli med på sommerens morsomste aktivitetscamp! På campen har de 2 økter i basseng hver dag og flere uteaktiviteter. Her jobber vi med svømmeteknikk, synkronsvømming, vannpolo, livredning og har mange sosiale aktiviteter. Campen går på Sogn Bad mellom 08.00 og 15.00 i uke 33.

Les mer om campen her:

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.