Søk i Aktiv i Oslo

Drammensbadet

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg, med totalt 9 bassenger ute og inne. I tillegg er det tre boblebasseng, en kaldkulp, tre vannsklier og en liten barnesklie, strømkanal og klatrevegg.

Velkommen til et av Norges største badeanlegg!

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg, totalt 5,3 millioner liter vann fordelt på totalt 9 bassenger ute og inne. I tillegg er det tre boblebasseng, en kaldkulp, tre vannsklier og en liten barnesklie, strømkanal og klatrevegg.

Bad

Lek og opplevelser er viktig i Drammensbadet. Vann er spennende for alle aldersgrupper og hos Drammensbadet kan du bruke det til å trene, leke, slappe av, kjøle deg ned, varme deg og mange andre opplevelser som for eksempel vanndisco, barnas dag og badebursdag.

Les mer om badebursdager.

Drammensbadet ønsker at du som gjest skal ha gode opplevelser i vann og på land, og de gjør sitt beste for at du får et flott opphold.

Drammensbadet har mange ulike badeattraksjoner, og håper du finner noe du liker. Det er stille vann, kaldt vann, varmt vann, bølgete vann, masserende vann, skliende vann, hoppevann, svømmevann og badevann. Rett og slett mye vann. Hver helg er det forskjellige badeleker tilgjengelig i bassengene.

Bassengene

Innebad: Idrettsbasseng på 50 meter med 8 baner og dokkport for deling i to bassenger. De har stupebasseng i ene enden med 2 x 1 meter svikt, 2 x 3 meter svikt og 5 meter plattform. Dybde 380 cm stupedel og 180 cm i resten av bassenget. Temperatur 30 grader.

I høst-, vinter- og vårsesongen er stupetårnet kun åpent fredag, lørdag og søndag. Begge 1-meterne er åpne alle dager i uken.

Bølgebasseng med strømkanal og sittebenker: 25 m x 8 meter. Dybde 0 – 180 cm. Temperatur 27 grader.

Varmebasseng: 12,5 meter x 8 meter. Dybde 90 cm – 140 cm. Temperatur 33,5 grader. Dette bassenget er alltid åpent for publikum.

Kursbasseng: 12,5 meter x 8 meter med heve og senkebunn. Dybde kan settes mellom 0 cm – 170 cm. Temperatur 33,5 grader. I helg og helligdager vil dette bassenget være åpent for publikum. På hverdager er dette til kurs og opplæring.

Barnebasseng: 3 meter x 5 meter. Dybde 30 cm. Liten barnesklie. Temperatur 33,5 grader.

Ved bølgebassenget er det dampbadstue og boblebasseng.
Ved kursbassenget er det boblebasseng. Temperatur i boblebassengene er 37,5 grader.

Badebursdag og andre arrangementer

Ønsker du å arrangere bursdagsselskap hos Drammensbadet har de lagt tilrette for det.

Les mer om meny og priser på Drammensbadets nettsider.

Åpningstider og priser: Se Drammensbadets nettsider.

Priser finner du her.

Trening

Treningssenter ligger i landets største badeanlegg, noe som gir deg en unik mulighet til variert og lystbetont trening. Senteret har totalt 670 m2 treningsflate fordelt over to etasjer. 2. etasje inneholder sal for gruppetreninger, mens det i 3. etasje er utstyrt med kondisjons- og styrkeapparater.

Velvære

Det totale velværet finner du ved Drammensbadets helt unike avdeling i 2. etasje. Her kan du koble av fra hverdagens stress i et rolig, harmonisk og komfortabelt miljø.

Du kan senke skuldrene i et romslig boblebad, eller velge karbad i eget avlukke. To flotte badstuer, den ene tørr og den andre med damp, er alltid varme og til fri disposisjon, og du kan veksle mellom kaldkulp og badstue for på den måten å øke blodsirkulasjonen og få en helsemessig gevinst av oppholdet.

Les mer om velværeavdelingen her >>

Kafé

De har kaféutsalg i vestibylen og inne i badehallen.

De leier ut møterom og lager møtemat.

De tilbereder og arrangerer i forbindelse med vår velværeavdeling.

For mer informasjon besøk Drammensbadets nettsider.

Send melding til Drammensbadet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.