Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Museum – Interkulturelt Museum

Interkulturelt Museum er en del av Oslo Museum. Her får du et innblikk i samfunnsaktuelle temaer, kunst og kultur. Ta pulsen på egne fordommer, utfordre egne idéer og utvid forståelsen for andre kulturer.

Interkulturelt Museum holder til i lokalene til gamle Grønland politistasjon. De gamle fengselscellene brukes i dag til unike utstillingslokaler.

Interkulturelt Museum er en del av Oslo Museum, som også består av Bymuseet og Teatermuseet i Frognerparken og Arbeidermuseet på Sagene.

Åpningstider:
Tirsdag–søndag: kl. 11–16

Åpningstider kan variere i ferie og helligdager. Se oversikten for oppdaterte åpningstider.

Utstillinger og arrangementer

Oslo Museum byr på spennende utstillinger og et variert program gjennom hele året, både ute i byen og på alle arenaene, deriblant Interkulturelt Museum.

Bli bedre kjent med Oslo, menneskene som bor her og byens innvandringshistorie ved å delta på byvandringer, familiearrangementer, omvisninger, utstillingsåpninger, konserter, debatter og foredrag.

Følg med på programoversikten for oppdatert program.

Skole

Oslo Museum har et variert tilbud av undervisningsopplegg for barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og voksenopplæring.

Se alle skoletilbud her.

Leie av lokaler

Skal du arrangere et seminar, et kurs, et kreativt møte eller et foredrag? Interkulturelt Museum leier ut lokaler til ulike formål.

Se alle utleiemulighetene.

Send melding til Oslo Museum – Interkulturelt Museum

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.