Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Bar & Bowling

Midt i Oslo sentrum inviterer Oslo Bar & Bowling deg til å oppleve en komplett underholdningsopplevelse med 12 bowlingbaner, 3 biljardbord, 5 shuffleboards og 2 flyby dartbaner. Perfekt for å tilbringe en kveld med venner, familie eller kolleger!

Firmaevent

I en stressende jobbhverdag er det lett å kjøre seg fast i rutiner og glemme det sosiale.

Da er det kjekt å vite at dere alltids kan ta turen til Oslo Bar & Bowling for en uformell og morsom kveld i hyggelige omgivelser – helt uten papirkaos og stramme tidsfrister. Løsne på slipset og vis kollegene hvem som er sjefen i bowling, eller by kunder på god mat og drikke i loungen – her er det du som bestemmer.

Et annerledes firmaevent utenom kontortid kan ofte være midt i blinken for å løse opp stemningen og skape bedre trivsel og samhold på arbeidsplassen.

Les mer. 

Shuffle-board

Her byr de på 5 helt nye shuffleboards og god stemning, koselig omgivelser, samt en egen øl-bar med et bredt utvalg som passer for enhver.

Lokalet er perfekt for både store og mindre grupper, og vi har god erfaring med å skreddersy en perfekt kveld for deg!

Se mer. 

Julebord

Få et morsomt og minnerikt julebord med kolleger eller gode venner hos Oslo Bar & Bowling. Her har de bowling, biljard, bar og lounge, og kan tilby nydelige tapasretter fra Modern Catering som kan nytes før eller etter aktivitetene.

Finn ut mer.

Bursdag

De aller fleste barn er glad i bowling, pizza og brus.

Hva passer vel da bedre enn å kombinere alt dette og legge barnebursdagen til Oslo Bar & Bowling ?

De tilbyr pakker for barn opptil 14 år, hvor bursdagsbarnet blant annet kan glede seg over 2 timer bowling, pizza og brus sammen med vennene sine.

De har også muligheten til å sette opp gjerder på alle de 12 bowlingbanene, slik at bowlingkulene ikke havner i renna. Nevnte vi forresten at de voksne slipper å rydde opp etter at barna har løpt fra seg?

De hjelper også gladelig til med bursdagsinvitasjonene! Dette er en bursdagsfeiring barna kommer til å elske.

Les mer om tilbudet. 

Bowling

Det flotte med bowling er at det kan spilles av barn og voksne i alle aldre – både nybegynnere og eksperter.

Ta med kolleger på en sosial kveld utenom kontortid, eller utfordre vennene dine til kamp om tittelen som gjengens ubestridte bowlingkonge.

Oslo Bar & Bowling kan blant annet skilte med 12 laminatbaner, moderne datascoring, barnegjerder som hindrer bowlingkula i å ende opp i renna, bar med alle rettigheter og ikke minst et serviceinnstilt personale.

Er dere ute etter en litt annerledes bowlingopplevelse, arrangerer de i tillegg discobowling i helgene.

Med eget lysanlegg i taket kombinert med stemningsfull musikk, ligger alt til rette for en fartsfylt og annerledes runde bowling! På de to VIP-banene er det i tillegg mulig å nyte forfriskninger fra baren – alt dette for at dere skal få den beste bowlingopplevelsen.

Se mer. 

Biljardlounge

Biljard er en sikker vinner når du vil tilbringe en morsom kveld på byen sammen med venner, kjæresten, familie eller kolleger.

I biljardloungen kan dere slå et slag på et av de fem biljardbordene, bestille forfriskninger i baren eller slappe av i de behagelige sofaene.

Les mer på Oslo Bar & Bowling sine nettsider. 

Send melding til Oslo Bar & Bowling

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.