Søk i Aktiv i Oslo

Ingensteds

Utleie i imponerende og storslagne omgivelser; firmafest, romantisk bryllup, kulturarrangementer, konferanser, workshops, bursdagsfest, debatter med mer.

Langs fredlige Akerselva, nederst på Grünerløkka, holder Ingensteds til i den nedlagte tekstilfabrikken Indigo fra 1800-tallet. Ingensteds huser en bredde av kulturelle arrangement, konserter og faste fredags- og lørdagsklubber, i tillegg til å være tilgjengelig for utleie. Ingensteds kan leies ut til bryllup, såvel som firmafester, kulturarrangementer, konferanser, workshops, bursdagsfest eller debatter.

Med nøye utvalgte detaljer som balanserer perfekt mellom det industrielle særpreget og et moderne klubblokale, fungerer Ingensteds utmerket til dansing ut i nattetimene så vel som konferanser og roligere selskap i lyse omgivelser på dagtid.

Ingensteds stiller med bartendere, bord og stoler, vask av lokale, pa-/lydanlegg og alt av glass. En kan bringe med egen mat, men drikke er det Ingensteds som stiller med.

På fredager og lørdager er det kun mulig å leie lokalet frem til 23.00 (fredag) og 22.00 (lørdag), da åpner nemlig Ingensteds for publikum med sitt faste klubbkonsept. Selskapets gjester er velkomne til å bli.

Kapasitet:

400 inkludert terrassen
Anbefalt antall gjester inne: maks 380
Kino-oppsett: 150
Til bords: 96
Terrassen er tilgjengelig for leietaker, men kan ikke ekslusivt reserveres.
Leieprisen varier basert på type dag og om det er dagsleie, kveldsleie eller heldagsleie.
Prisene varierer da fra 6200 kr til 20 000 kr ink mva.

Bortenfor

Bortgjemt bak Ingensteds ligger Bortenfor. Bortenfor er blitt forvandlet fra et stålverksted til en ærverdig bar med fordums glans. Baren er et nytt tilskudd til Ingensteds scene og luftige rom, for de som ønsker et mer intimt tilfluktssted med en av byens mest spennende cocktail-menyer. Inngangen er via terrassen til Ingensteds.

For lukkede arrangementer kan Bortenfor leies på dagtid.

Send melding til Ingensteds

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.