Beer Palace

Hos Beer Palace ønsker de alle ølentusiaster velkommen til en god opplevelse i hyggelige omgivelser. Her vil du garantert finne øl for enhver smak!

Beer Palace – For ølkjennere

Stedet har blitt utvidet flere ganger etter oppstarten i 1993, men de har bevart den gamle sjarmen ved å bygge videre med teglstein og laget små avdelinger med skinnsofaer og noen med langbord. Beer Palace har en hyggelig uteservering, og fasaden bugner av blomster om sommeren.

Ølsmaking og sport på storskjerm

Beer Palace er som navnet tilsier et sted for den gode ølopplevelsen. De legger vekt på kunnskap om øl, og holder gjerne ølsmaking for store eller små grupper. På storskjerm vises fotball og andre sportsbegivenheter. Biljardbordet og shuffleboard er flittig i bruk. Vil man heller spille dart, har de et eget rom for det.

De tilbyr kurset «Internasjonal ølsmaking» i samarbeid med Ølakademiet. På kurset blir du bedre kjent med ulike lands ølkultur, ølhistorie og øltyper. Arrangementet har varighet på ca. 2 timer og gir en generell viten om øl gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Leie av lokaler

Beer Palace er også et egnet sted for firmafester og private feiringer som bursdager og utdrikningslag. Her har de tilby 2 shuffleboards og et av Oslos beste utvalg på øl, både på flaske og tapp.

Blir dere sultne er det mulig å bestille mat fra Burger Joint som ligger i underetasjen .

Les mer om Beer Palace.