Søk i Aktiv i Oslo

Beer Palace

Hos Beer Palace på Aker Brygge ønsker de alle ølentusiaster velkommen til en god opplevelse i hyggelige omgivelser. Her vil du garantert finne øl for enhver smak!

Beer Palace – For ølkjennere

Stedet har blitt utvidet flere ganger etter oppstarten i 1993, men de har bevart den gamle sjarmen ved å bygge videre med teglstein og laget små avdelinger med skinnsofaer og noen med langbord. Beer Palace har en hyggelig uteservering, og fasaden bugner av blomster om sommeren.

Les mer om Beer Palace på deres nettside.

Book bord her.

Ølsmaking og sport på storskjerm

Beer Palace er som navnet tilsier et sted for den gode øl-opplevelsen. De legger vekt på kunnskap om øl og hjelper gjerne til med å finne din nye favoritt-øl. På storskjerm vises fotball og andre sportsbegivenheter. To Grand Champion shuffleboard er flittig i bruk, men vil du heller spille dart har de to sittegrupper med eget dartbrett.

De tilbyr øl-planker med ulike smaksprøver fra tappemenyen. Velg din egen planke eller la bartenderen velge for deg.

Leie av lokaler

Beer Palace er også et egnet sted for firmafester og private feiringer som bursdager og utdrikningslag. Her kan man leie to shuffleboards og dart, og de har Oslos beste utvalg på øl, både på flaske og tapp, i tillegg til vin, cider og drinker.

Blir dere sultne kan man enkelt bestille mat fra Burger Joint som ligger i underetasjen. Bestill og betal via QR-kode og få maten levert til bordet.

Les mer om Beer Palace.

Kontakt Beer Palace

Holmens gate 3, 0250 Oslo
Tlf: +47 22 83 71 55
E-post: post@beerpalace.no

Facebook: @beerpalaceoslo
Instagram: @beerpalaceoslo

Velkommen til Beer Palace!

Send melding til Beer Palace

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.