Søk i Aktiv i Oslo

Colonel Mustard

En sentral, unik og enestående restaurant med kjærlighet for både mat, drikke, lek og brettspill - i herlig atmosfære.

Se menyen her.

Nabolagets beste venn! Colonel Mustard har et stort chambre saparee hvor det kan dekkes til med langbord. Her er det perfekt med digg, uformell mat og sosialt samvær for mindre samlinger.

Her har de også et shuffleboard som kan tas i bruk for spill og moro!

Om sommeren, til lyden av lett fontene og vann som renner ut i et lite fossefall, finner du Colonel Mustard sin store og solrike uteservering.

Den sentrale plasseringen er upåklagelig, men enda bedre er kjøkkenets spilleregler; mat fra bunnen av og kvalitetsrike råvarer. De jukser ikke for å komme i mål med maten – og det merkes gjennom hvert eneste tygg. Dette er kvalitet! For ikke å glemme utvalget av drikkevarer – her får du til og med Schous øl på fat, en lys ølsort som har vært borte fra markedet i mer enn 20 år.

Mat og Drikke

Dette er “Comfort Food” laget med sjel – i en varm, lokal og hjemmekoselig atmosfære. Du vil ikke savne noen ting blant deres brede sortiment av tørsteslukkere, og annenhver måned tilbyr de en ny og spennende “gjestepils” på fat. 

5,5 –

Er underetagen for coctails og en intim atmosfære, hvor man kan trekke seg tilbake og nyte uten forstyrrelser utenfra.

Her er det plass til 80 sittende gjester, og 120 for mingling. De har tilgang på scene og teknikk leveres etter avtale.

Booke bord på Colonel Mustard

Booking gjelder for plasser innendørs. Book gjerne et bord inne, men om solen varmer og himmelen er skyfri kan dere velge et bord på uteserveringen så lenge det er ledige plasser. Du kan booke direkte fra denne siden eller fra deres hjemmeside

Velkommen til Colonel Mustard!

Send melding til Colonel Mustard

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.