Søk i Aktiv i Oslo

Colonel Mustard

En sentral, unik og enestående restaurant med kjærlighet for både mat, drikke, lek og brettspill - i herlig atmosfære.

Se menyen her.

Colonel Mustard

Colonel Mustard – en velkjent og svært populær perle på Alexander Kiellands Plass. I tillegg til restauranten finner du Sennepen Scene, Oslos mest glamorøse teaterscene, inspirert av de glade 1920-årene. Sennepen Scene kan du booke i forbindelse med en forestilling, men også for eget privat arrangement som bursdag, kick off, firmafest eller hvilket som helst annet type event.

Om sommeren, til lyden av lett fontene og vann som renner ut i et lite fossefall, finner du Colonel Mustard sin store og solrike uteservering. Den sentrale plasseringen er upåklagelig, men enda bedre er kjøkkenets spilleregler; mat fra bunnen av og kvalitetsrike råvarer. De jukser ikke for å komme i mål med maten – og det merkes gjennom hvert eneste tygg. Dette er kvalitet! For ikke å glemme utvalget av drikkevarer – her får du til og med Schous øl på fat, en lys ølsort som har vært borte fra markedet i mer enn 20 år. 

Husker du spillet Cluedo? Colonel Mustard har nemlig tatt navnet etter en av spillfigurene. Colonel Mustard er kjent for å kunne tilby en av Norges største samlinger av retro-brettspill, men innen konkurranseinstinktet kan få utløp og det er tillatt med brettspill igjen, ligger både chill- og trivselsfaktoren høyt på Colonel Mustard, altså helt på toppen. 

Her kan du lese mer om Colonel Mustard og Sennepen Scene. 

Mat og Drikke

Dette er “Comfort Food” laget med sjel – i en varm, lokal og hjemmekoselig atmosfære. Du vil ikke savne noen ting blant deres brede sortiment av tørsteslukkere, og annenhver måned tilbyr de en ny og spennende “gjestepils” på fat. 

Sennepen Scene

På Sennepen Scene, i kjelleren til Colonel Mustard, blåses det liv i «The Roaring Twenties». Sennepen Scene er inspirert av de glade 1920-årene. Dette var tiåret hvor den unge overklassen holdt fester og nøt en nyvunnet frihet, midt under forbudstiden. Her får publikum alltid det lille ekstra. Sennepen Scene kan ikke forklares, dette er en unik og herlig underholdning som må oppleves gjennom deres teaterforestillinger, humor-show, standup, revyer og konserter av høyeste kvalitet. Billetter finner du enten via billettlink på Facebook-arrangementet til showet, eller ved å søke opp Sennepen Scene og ønsket show i Ticketmaster!

Booke bord på Colonel Mustard

Booking gjelder for plasser innendørs. Book gjerne et bord inne, men om solen varmer og himmelen er skyfri kan dere velge et bord på uteserveringen så lenge det er ledige plasser. Du kan booke direkte fra denne siden eller fra deres hjemmeside

Velkommen til Colonel Mustard!

Kontakt Colonel Mustard

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.