Søk i Aktiv i Oslo

KULLT

På Kullt arrangereres fester og selskap for inntil 240 personer til bespisning, og 480 personer for mingel og event. Du kan også reservere deler av lokalet, og selskapet kan få tilgang til en egen del av baren. Med Norges største innendørs kullgrill tilbys det en variert meny med kjøtt, fisk og skalldyr.

Se meny.

Kullt ligger midt i hjertet av Oslo – rett ved Rådhusplassen og med utsikt mot Aker Brygge og Kontraskjæret. Her er Norges største innendørs grill, eget mørningsskap og spennende retter inspirert av det amerikanske low and slow BBQ.

Book ditt bord her.

Sommerfest

KULLT hjelper deg gjerne med å planlegge årets sommerfest med kvalitetsmat fra grillen og god drikke, og de er alvorlig opptatt av at du skal ha det gøy!

Shuffleboard er en vinner når kolleger samles. På Kullt har de funnet plass til ikke mindre enn seks stykker.

Takterrasse

I sommersesongen er det fantastisk utsikt fra Kullts tak, utover mot Honnørbryggen og fjorden, med stor uteservering der du kan nyte varme sommerdager.

Afterwork

Ta med gjengen på afterwork! Kullt har både biljard, flipperspill og dart – et herlig samlingssted for dine venner og kolleger. Det finnes ikke noe bedre sted å feire inngangen til helgen.

Utover kvelden skrus lyden opp og husets Dj sørger for super stemning utover natten. Fredager og lørdager holdes det åpent til 03:00.

Selskap og firmafester

Dette er det perfekte stedet for store selskaper der dere både spiser, spiller og danser.

Kullt tar imot selskaper på inntil 240 ved bespisning og 480 for mingel og event. Book gjerne shuffleboards og arranger din egen turnering!

Deler av restauranten kan reserveres til både store og små selskaper, og man får da tilgang til en egen del av baren. Dere vil fortsatt være en del av den pulserende stemningen, men trukket tilbake fra de andre gjestene. De skreddersyr en flott opplevelse med god mat og drikke.

Les mer om Kullt her

Seminar og møterom

I samme bygning som restauranten, tilbyr Kullt også flotte møte, konferanse og seminarrom. Kombiner med lunsj, middag eller en helaften med fantastisk mat, shuffle og underholdning.

Max kapasitet er 60 personer i auditoriet som inneholder alt av teknisk utstyr.

I tillegg har de et velutstyrt møterom i øverste etasje der man har tilgang på privat takterrasse med panaoramautsikt over fjorden, festningen og store deler av byen.

Maks kapasitet er 12 personer.

Julebord

I Kullts store lokaler er det god plass og kapasitet til å ta imot mange gjester, og de hjelper gjerne til med å skreddersy julebordet 2023.

Selskapsmenyen er basert på sesongens råvarer og selvfølgelig er grillen deres «Roxanne» i fokus. Ønsker dere å kombinere middagen med sosiale aktiviteter? Hva med noen runder med shuffleboard etter/før maten?

Send dem en henvendelse. Fortell gjerne litt om hva dere ser for dere, så kommer de med forslag basert på deres ønsker.

Send melding til KULLT

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.