Søk i Aktiv i Oslo

Her finner du oversikt over de beste, største og mest populære utestedene i Oslo; alle typer, alle prisklasser, alle temaer og beliggenheter.

Utesteder i Oslo

Dere vil ut, dere vil ha det gøy og dere jakter etter utesteder i Oslo som er passer vennegjengen, stemningen og anledningen. I en jungel av utesteder i Oslo guider vi deg gjennom hva byen har å by på av lokaler, temaer og beliggenheter for en uforglemmelig fest. 

Hvordan finne det beste utestedet i Oslo?

Du leter kanskje etter et utested i Oslo for å feire et stort øyeblikk som en bursdag, en fullført bachelor eller master eller et utdrikningslag? Eller kanskje du leter etter et utested å ta kollegaer med for teambuilding, firmafest eller kick-off? Alternativt er gjengen din bare gira på et sosialt party i byen – og discolys på et livlig dansegulv er deres kopp med te. Uansett hva finner du det du trenger på denne siden. Her er det alle typer, alle prisklasser, alle temaer og alle slags utesteder i Oslo. Med andre ord: Noe for enhver.

Det er greit å bite merke i at anledningen for festen er best egnet for et bestemt type utested i Oslo. Ikke alle utesteder er like, det som fungerer best for et julebord er kanskje ikke det beste valget for firmafesten. 

Her er fem tips før du velger et utested

Kjenn klientellet

De fleste utesteder i Oslo tilbyr et bestemt tema, stemning og underholdningsstil. Sørg for at du velger en bar eller nattklubb som passer det som engasjerer gjengen du drar med. F.eks vil nok ikke gode, gamle rock-entusiaster trives på et dansegulv til harde afrobeats. Og danselystne vil nok ha det bedre på et sted som spiller mer en chill loungemusikk.

Sjekk aldersgrensen

20 år er maks aldersgrense. Noen utesteder i Oslo har allikevel øvrig aldersgrense på 23 år og 26 år, noen ganger 30+. Dette handler om klientellet utestedet foretrekker å tiltrekke seg. Det er heller ingen hemmelighet at de fleste 30-åringer ikke er så opptatt av å “fist-pumpe” til techno og electro house med 18-åringer. Noen utesteder har også valgt å ha 18-årsgrense på fredager, men 26-årsgrense på lørdager. Selvfølgelig har noen også et mye mer variert utvalg, spesielt om utestedet i Oslo er stort, f.eks over flere etasjer. Uansett er det best å være sikker på at festlaget tar turen til et utested hvor dere passer inn og har det mest mulig moro. 

VIP?

Er dere ute etter et minnerik kveld for en spesielt viktig kveld? Skjem dere bort med “kjendisbehandling” ved å velge et utested i Oslo som tilbyr VIP-service. Det koster litt mer, men en godt plassert VIP Wing (spesielt om dere feirer en spesiell begivenhet) er verdt pengene når alle fortjener å være konger og dronninger for en kveld. I tillegg er servicen og serveringen upåklagelig ved VIP-booking. 

Menyen 

Menyen på utesteder handler vanligvis kun om drinker. Ta en titt på cocktailmenyen for å sikre at det serveres noe som passer hele gjengen. Er gruppen du skal ut med interessert i ulike øltyper? Margaritas? Cosmos? Shots? Du bør imidlertid ikke glemme å sjekke om utestedet har matmenyen også. Dere er der for drinkene, men det er definitivt verdt å ha smakfull snacks til drinken.

Beliggenhet

Oslo har en kompakt bykjerne. Det er gangavstand til meste. Om det ikke er gangavstand har Oslo et av verden beste tilbud på offentlig transport. Dog er plassering noe å tenke på for alle som skal ut, både for sikkerhet og for å komme seg raskt og enkelt hjem når kvelden er over. Er det enkelt å komme seg til tog, buss, t-bane eller trikk, evnt. en taxi?

PS: Det koster penger å komme inn på utesteder i Oslo. Som regel rundt 100,- – 150,-. Ofte er det de litt dyrere utestedene (+ 150,-) som også tiltrekker seg et eldre klientell. 

  • 1
  • 2