Søk i Aktiv i Oslo

Barcode Street Food

I bindeleddet mellom Oslo Sentralstasjon og Bjørvika finner du Barcode Street Food. Her kan du nyte et stort utvalg av internasjonal gatemat i flotte omgivelser, og ta en pause fra hverdagen i en av Norges største barer.

Mat

Barcode Street Food er en dynamisk mathall med både eksotiske, nære og kjære smaker fra hele verden.

Blant deres 13 matboder finner du et stort utvalg av høykvalitets gatemat med et mangfold av vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer. Matbodene Jefjel Healing Food og Dirty Vegan er hel-veganske.

Enten du ønsker en litt ekstra spennende lunsj eller en matbit etter jobb, vil du finne noe for enhver smak.

Les mer om de ulike matbodene. 

Bar

I første etasje på Barcode Street Food finner du et solid utvalg av drikke i en av Norges største barer. Ønsker du å ta det enda mer med ro kan du ta turen til baren i andre etasje og slå deg ned i loungen, eller på en av deres to uteserveringer.

Arrangementer

Barcode Street Food er mer enn bare enn mathall. Året rundt åpner de dørene for en rekke spennende og morsomme arrangementer som månedlige øl -og vinsmakinger.

I tillegg har Barcode Street Food en rekke ukentlige arrangementer for folk i alle aldre som quiz på tirsdager og Barnas søndag.

Er du glad i gode beats kan du ta turen innom i helgen for ukens DJ-arrangementer.

Se hele programmet. 

Flotte utleielokaler

Med stemningsfulle områder, flotte fasiliteter og et stort serveringsutvalg innen mat og drikke tilbyr Barcode Street Food lokaler som er enkle å skreddersy til dine behov.

«Scenen» er et arrangementslokale som kan lukkes av med over 170 sitteplasser som passer perfekt til både events og private selskap. Med en romslig scene, stemningsfull belysning og egen lydsone er du sikret en god plass for ditt arrangement.

«Stua» er det nyeste lokale hos Barcode Street Food. Med over 200 sitteplasser, lydtette glassvegger og egen inngang egner dette lokalet seg perfekt for en rekke begivenheter som private selskaper, firmarrangementer, julebord og mye mer. Her kan du både nyte dagslys fra glasstaket og få tilpasset stemningsbelysning etter dine behov.

I tillegg til 2 store utleielokaler tar de også imot arrangementer for opptil 800 personer i hele lokalet.

For mindre grupper tilbyr de bordreservasjoner i hele lokalet alle hverdager frem til kl. 20:00.

Les mer om de flotte lokalene. 

Afterwork

Trenger du en pause fra hverdagen? Hver torsdag og fredag byr Barcode Street Food på Afterwork. Her kan du slappe av i deres stemningsfulle lokaler med en god porsjon mat og drikke, og lytte til gode beats fra ukens DJ.

Send melding til Barcode Street Food

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.