Søk i Aktiv i Oslo

Firmaarrangement i Oslo og Akershus

Skal du ha et firmaarrangement i Oslo? Aktiv I Oslo ønsker å være en portal som hjelper deg å finne fram til de aktørene og tilbyderne av firmaarrangement som passer deg! Uansett om du skal arrrangere en konferanse, et møte, teambuilding, kick off eller rett og slett bare årets firmfest! Her finner du aktører som hjelper deg med med å skreddersy arrangementet slik at du kan fokusere på innhold og å ha det fint med kollegaer, – eller du kan selv finne lokaler slik at dere kan stå for resten selv. Alt er opp til dere!

Inviter til et annerledes og morsomt firmaevent

Her skal du kunne få ideer, tips, og enkelt komme i kontakt med de ulike leverandørene av firmaarrangement i Oslo. Her er det rom for å være kreativ og tenke utenfor boksen for å gjøre arrangementet helt annerledes, eller kanskje dere har sterke tradisjoner som må følger? Det finnes mange firmaer med spennende og uvanlige tilbud som kan sette en spiss på arrangementet!

På utkikk etter underholdning til arrangementet? Se her!

Hva skjer med firmaarrangementer når fysisk oppmøte ikke er mulig?

Pandemien har satt en stopper for både fysiske kontorplasser, firmaturer, arrangementer og generelt sett sosialt samvær. Finnes det noen muligheter til å ta med kolleger på en digital reise eller opplevelse når restriksjonene ber dere om å holde dere hjemme? Ja.

Digital Teambuilding har eksplodert siden hjemmekontor ble en ny normal. Du kan lese mer om Digital Teambuilding her.