Søk i Aktiv i Oslo

Ove Rocketroll

Et show med Ove Rocketroll passer for alle bedrifter, institusjoner, lag og privatpersoner som ønsker god barne- og familieunderholdning, på barnas premisser.

Ove Rocketroll har i over tjue år gledet barn i alle aldre med showet sitt. Han kommuniserer med barna på en naturlig, livlig og leken måte. Rocketrollet er ikke beskjedent, men går rett på sak for å aktivisere tilhørerne med humoristiske sangnumre og muntre moro-sketsjer. Ove Rocketroll introduserer publikum for et «Kokoland», fullt av artige ablegøyer og latterframkallende leker. På slutten av showet er det «åpen scene.» Barn som bidrar med sanger og vitser, får en liten gave som takk.

Få barnefamiliene til deres arrangement

Å ha større opplegg for barne er nøkkelen til å dra store mengder med foreldre og besteforeldre til ditt firmaarrangement.

Et show med Ove Rocketroll passer for alle bedrifter, institusjoner, lag og privatpersoner som ønsker god barne- og familieunderholdning, på barnas premisser. Både små og store barn får en opplevelsesrik og trivelig stund, mens de voksne humrer og ler i bakgrunnen.

Aldersgruppe : 3 år og oppover.

Ove Rocketroll har et unikt uttrykk som er svært sjeldent i norsk barneunderholdning, er skussmålet fra barne- og ungdomsavdelingen i NRK og Barnas Kulturfestival på Kalvøya.

Ny CD: Kokoland 2!

“Oppfinnsomt, fikst kultfenomen”
“Der mange barneplater er lettvinte ovenfra-og-ned-prosjekter, går Ove Storland inn i den edle tradisjonen med Knutsen & Ludvigsen, med popmusikk som er så leken og morsom at den ikke kunne vært laget for et voksent publikum”.
(Dagsavisen – Bernt Erik Pedersen)

“Grundig testet på unger, og den virker kjempegodt”
(Stavanger Aftenblad – Leif Tore Lindø)

Thomas Dybdahl uttaler til VG:
“Jeg er med på platen “Kokoland 2″ først og fremst på grunn av de morsomme og kule sangene. Det er ikke akkurat typiske barneplater, men mer som en alternativ rockeplate for barn, sier Thomas Dybdahl, som har sett Ove Rocketroll live et par ganger tidligere.- Da har han vært helt kanon. Ungene elsket det. ”

Juleshow

«Ove Rocketroll nissehjelper» er et spennende og fantasifullt juleshow hvor vi møter Ove Storland som synger og gjøgler med sin gitar. «Ove Rocketroll nissehjelper» forteller gøyale historier fra nisseland, på samme tid som han engasjerer barn og familie i humoristiske sangnumre, moro-sketsjer og leker.
Les mer her

Presseklipp og referanser fra Ove Rocketroll-show:

 • «Beste og artigste barneplaten jeg har hørt på veldig lenge»
  (NRK P1s musikkprodusent Atle Bredal til Michael Skorbakk (VG-lista) i “Under Lupen” på “Norsk på Norsk”) Hør innslaget her.
 • «Masse sjarm og musikalske ablegøyer som garantert får småbarn til å smile, synge og rocke med»
  (Dagbladet – Anders Grønneberg)
 • «Ekte og entusiastisk»
  (Aftenposten – Asbjørn Bakke)
 • «Barnetekke»
  (VG – Ingrid Lund)
 • «Ove Rocketroll på Norges største barnefestival»
  (Vårt Land – Erlend Skarsaune – Barneøya barnefestival (Kalvøya) ref: Gine Stenvadet, 95.76.60.80)
 • «Ove Rocketroll Storland er en mester i å trekke barna med i forestillingen»
  (Stavanger Aftenblad – Hege Svanes) – Folken, Stavanger 23.01.05, ref: John Ingvar, 90.10.32.12)
 • «Latteren satt løst blant de unge»
  (Fremover – Fredrik Sletbakk Olsborg – Vinterfestuka i Narvik 10/11.03-05, ref: Lena, 93.02.10.15)
 • letbakk Olsborg – Vinterfestuka i Narvik 10/11.03-05, ref: Lena, 93.02.10.15)

Diverse figurer

Ove Rocketroll stiller gjerne opp som den Snille Elefanten som deler ut ballong til barna og tuller og tøyser eller som Big Rock Star som spiller elektrisk minigitar på en svært suggerende og tøysete måte samtidig som han deler ut is til barna. Big Rock Star synger for eksempel “Bæ Bæ Lille Lam”, “Rock’n roll fiskeboll” for de litt større og svisker som “Only You” for de eldre.

Hør lydklipp og se større bilder av figurene >>

Ta turen innom Ove Rocketrolls hjemmeside >>

Send melding til Ove Rocketroll

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.