Søk i Aktiv i Oslo

Hvalstrand Bad

Legg ditt selskap eller event til «Oslos funkisperle»! Med sine flotte lokaler, store terrasser og fantastiske sjøutsikt, samt et stort uteareal helt ned til strandlinjen, er dette den perfekte lokasjonen til din sommerfest! Stedet, maten, vinen og Sult sin lange erfaring gjør Hvalstrand til et trygt valg for firmaets sommerfest, jubiler eller bryllupet ditt!

Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket bade- og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme som ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som den gjorde i glansdagene på 30-tallet.

Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. På Hvalstrand Bad kan dere nyte sjøen, lyset og førsteklasses bevertning.

Sult er stolt driver av den ærverdige restauranten. På Hvalstrand Bad ønsker de velkommen til kaffe, is, salater og enklere servering. Lokalet leies også ut til private sammenkomster.

Selskap på Hvalstrand Bad

Hvalstrand Bad holder åpent for selskaper fra april til oktober måned. De tilbyr flere ulike pakkeløsninger for jubileer. De kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med sine leverandører. Det er Sult som står for serveringen.

Se deres menyer her.

Send en henvendelse for reservasjon av ditt selskap.

Bryllup

Feir bryllupet ditt i vakre omgivelser og mat av høy kvalitet!

Sult arrangerer mange bryllup hvert år og har svært god kompetanse på dette. De kan hjelpe dere med alt fra a-å, og ved større bryllup kan de også bistå med bryllupsplanlegger.

Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. De har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Videre har de satt sammen en bryllupspakke som inkluderer det kundene erfaringsmessig ønsker til sitt bryllup.

Bryllupspakke

– Aperitiff
– 3-retters middag
– 4 gl vin til maten
– Bryllupspakke
– Kaffe og avec
– Fri bar –

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar u/brennevin.
Leie av lokalet kommer i tillegg.

Sommerfesten

Hvalstrand Bad ligger rett ved strandlinjen og har stort uteareal som gjør at lokalet passer perfekt til sommerfester enten dere er 20 eller 400 personer. Her kan de sette opp telt utendørs og arrangere alt dere måtte ønske av underholdning og musikk.

De setter opp telt hvor middagen serveres før festen fortsetter inne etter kl. 23:00. Inne i lokalene kan dere holde festen gående helt til klokken 03:00. På Hvalstrand er man garantert sommerstemning!

Diverse informasjon

Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. All servering avsluttes kl 02:30 og dørene stenger kl 03:00. Da må alle gjester forlate lokalet.

Kapasitet
Opptil 100 sittende i restauranten
Opptil 400 gjester i telt på uteområdet

Fint å vite
De dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av deres leverandører. De har en ubetjent garderobe for sine gjester samt barfasiliteter.

Videre kan de formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,-
Projektor og lerret kr 1500,-
Sceneelement kr 450,- (1x2m)

De ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Les mer om mulighetene på Hvalstad Bad.

Om SULT-gruppen

SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersonen. De setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. De driver lønnsomt og driver nå konsepter innen kafe- og restaurantnæringen.

Send melding til Hvalstrand Bad

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.